Olkalybowa 29.05.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Karwan do domu, Dudek na stronkęhttp://www.olkalybowa.republika.pl/z2731295G%5B1%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 1:0 dla Polski . W pierwszej minucie gol, a potem tak sobie grali... No nic, jakby ograli Azerów 0:1 to bym nie miał nic przeciwko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Karwan do domu, Dudek na stronkę http://www.olkalybowa.republika.pl/z2731295G%5B1%5D.jpg chyba http://www.olkalybowa.republika.pl/z2731295G%5B1%5D.jpg przejdzie do hitorii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.05.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Mąż oglada. A Ty nie? Moja żona też się boczy.... Nie boczę się. Jak jest cos ciekawego to zerkam. Ale moja zona nie dość, że boczy się, to jeszcze obraża się na mnie i twierdzi, że jestem.. (proszę sobie wpisać coś...) Tak więc mecz to jest podstawa kłótni w domu... Nawet jak poszedłem oglądac u siostry to też jest źle.. Ja kręcę nosem jak chce ogladać jakis mało ważny mecz ( trzecia liga). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Mąż oglada. A Ty nie? Moja żona też się boczy.... Nie boczę się. Jak jest cos ciekawego to zerkam. Ale moja zona nie dość, że boczy się, to jeszcze obraża się na mnie i twierdzi, że jestem.. (proszę sobie wpisać coś...) Tak więc mecz to jest podstawa kłótni w domu... Nawet jak poszedłem oglądac u siostry to też jest źle.. Ja kręcę nosem jak chce ogladać jakis mało ważny mecz ( trzecia liga). Ale ja oglądam międzypaństwowe lub w pucharach... Ligi to bardzo rzadko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.05.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Mąż oglada. A Ty nie? Moja żona też się boczy.... Nie boczę się. Jak jest cos ciekawego to zerkam. Ale moja zona nie dość, że boczy się, to jeszcze obraża się na mnie i twierdzi, że jestem.. (proszę sobie wpisać coś...) Tak więc mecz to jest podstawa kłótni w domu... Nawet jak poszedłem oglądac u siostry to też jest źle.. Ja kręcę nosem jak chce ogladać jakis mało ważny mecz ( trzecia liga). Ale ja oglądam międzypaństwowe lub w pucharach... Ligi to bardzo rzadko.. A'propos mecze pucharowe mogliby grać w piatki bo wtedy nie koliduje to z serialami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Widzę Whisper, żeś Prezesie na drugie miejsce wskoczył... Ostra walka... Dobrze, że już kilka punktów wczesniej zapewniłem sobie... Gratulacje dla wszystkich, którzy zdobyli punkty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Mąż oglada. A Ty nie? Moja żona też się boczy.... Nie boczę się. Jak jest cos ciekawego to zerkam. Ale moja zona nie dość, że boczy się, to jeszcze obraża się na mnie i twierdzi, że jestem.. (proszę sobie wpisać coś...) Tak więc mecz to jest podstawa kłótni w domu... Nawet jak poszedłem oglądac u siostry to też jest źle.. Ja kręcę nosem jak chce ogladać jakis mało ważny mecz ( trzecia liga). Ale ja oglądam międzypaństwowe lub w pucharach... Ligi to bardzo rzadko.. A'propos mecze pucharowe mogliby grać w piatki bo wtedy nie koliduje to z serialami . W piatek? Może być! Ale weekend tak rozpoczynać od kłótni.. Nie dla mnie to nie jest dobre.. A o jakich serialach mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.05.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Ja jeszcze nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Ciekawe kiedy koniec strony... Nawet nie chce mi się liczyć...Po grill'u u Whispera nie chce mi się ani liczyć, ani pisac pracy ze statystyki... Okropny ten przedmiot statystyka...Brrrr Okropny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Ja jeszcze nie mam . czego nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.05.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Mąż oglada. A Ty nie? Moja żona też się boczy.... Nie boczę się. Jak jest cos ciekawego to zerkam. Ale moja zona nie dość, że boczy się, to jeszcze obraża się na mnie i twierdzi, że jestem.. (proszę sobie wpisać coś...) Tak więc mecz to jest podstawa kłótni w domu... Nawet jak poszedłem oglądac u siostry to też jest źle.. Ja kręcę nosem jak chce ogladać jakis mało ważny mecz ( trzecia liga). Ale ja oglądam międzypaństwowe lub w pucharach... Ligi to bardzo rzadko.. A'propos mecze pucharowe mogliby grać w piatki bo wtedy nie koliduje to z serialami . W piatek? Może być! Ale weekend tak rozpoczynać od kłótni.. Nie dla mnie to nie jest dobre.. A o jakich serialach mówisz? "M jak miłość" na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.05.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Ja jeszcze nie mam . czego nie masz? Punktu nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 No to musze spadać... Jutro rano w pracy sprawdzę co nowego pojawiło się i ... może uda mi się nadrobić zaległości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Ja jeszcze nie mam . czego nie masz? Punktu nie mam . to musisz nauczyć się liczyć do .. 60-ciu! Bo tyle postów jest na stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Mąż oglada. A Ty nie? Moja żona też się boczy.... Nie boczę się. Jak jest cos ciekawego to zerkam. Ale moja zona nie dość, że boczy się, to jeszcze obraża się na mnie i twierdzi, że jestem.. (proszę sobie wpisać coś...) Tak więc mecz to jest podstawa kłótni w domu... Nawet jak poszedłem oglądac u siostry to też jest źle.. Ja kręcę nosem jak chce ogladać jakis mało ważny mecz ( trzecia liga). Ale ja oglądam międzypaństwowe lub w pucharach... Ligi to bardzo rzadko.. A'propos mecze pucharowe mogliby grać w piatki bo wtedy nie koliduje to z serialami . W piatek? Może być! Ale weekend tak rozpoczynać od kłótni.. Nie dla mnie to nie jest dobre.. A o jakich serialach mówisz? "M jak miłość" na przykład. Chyba "M jak Mueller"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.05.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Wiem,ze jest 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 PA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.05.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 PA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.05.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Ale pod koniec taki tu ruch że nie zdążam się wstrzelić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts