ullerowa 12.09.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ...przylece później teraz wstawiam na rosółek u mnie gulaszowa siem ugotowała a moze i pierogi siem zrobiom na kolacje zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ...przylece później teraz wstawiam na rosółek Wstaw więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A byłam już na grzybkach ( znowu sukces ) , Witam jeszcze nie witanych sa grzyby ? U mnie som Zbieram je prawie siedząc na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 a ja dzisiaj sie luzuje po wczorajszej rozmowie czekam na decyzje no ale też troche porobiłam znaczy się sprzatałam, pranie i takie tam a mały jak mame straci z oczu to krzyczy mamamamama Trzymamy kciukasy Kiedy będziesz wiedziała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A byłam już na grzybkach ( znowu sukces ) , Witam jeszcze nie witanych sa grzyby ? U mnie som Zbieram je prawie siedząc na tarasie Fajnie masz, ja już nie pamietam kiedy ostatnio byłam na grzybach a tak lubię je zbierać, niestety maz nie jest amatorem grzybobrania a ja nie mieszkam w rodzinnych okolicach a w poblizu fajnego lasu brak (tzn. z grzybami a nie śmietnika ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 a ja dzisiaj sie luzuje po wczorajszej rozmowie czekam na decyzje no ale też troche porobiłam znaczy się sprzatałam, pranie i takie tam a mały jak mame straci z oczu to krzyczy mamamamama Trzymamy kciukasy Kiedy będziesz wiedziała ? mam dostac odpowiedz w ciagu 1-2 tygodni, a to była rozmowa z potencjalnym szefem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.09.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ...przylece później teraz wstawiam na rosółek Wstaw więcej wstawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 a strasznie mnie pozytywnie ten pan zaskoczył, okazało się ze 2 dzieci jest atutem a nie "problemem" kobiety i dowiedziałam sie że firma jest bardzo prorodzinna (ciekawe co to dla nich znaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.09.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 a ja dzisiaj sie luzuje po wczorajszej rozmowie czekam na decyzje no ale też troche porobiłam znaczy się sprzatałam, pranie i takie tam a mały jak mame straci z oczu to krzyczy mamamamama Trzymamy kciukasy Kiedy będziesz wiedziała ? mam dostac odpowiedz w ciagu 1-2 tygodni, a to była rozmowa z potencjalnym szefem kurczę ...brak pracy jest straszny tez bede trzymac kciuki -może tym razem bedzie to ostatnia rozmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 a ja dzisiaj sie luzuje po wczorajszej rozmowie czekam na decyzje no ale też troche porobiłam znaczy się sprzatałam, pranie i takie tam a mały jak mame straci z oczu to krzyczy mamamamama Trzymamy kciukasy Kiedy będziesz wiedziała ? mam dostac odpowiedz w ciagu 1-2 tygodni, a to była rozmowa z potencjalnym szefem kurczę ...brak pracy jest straszny tez bede trzymac kciuki -może tym razem bedzie to ostatnia rozmowa chciałaby bo to praca w moim zawodzie a firma rozwojowa i z perspektywami, własnie kolejną hale buduja, chociaz troche daleko bede miała ok. 35 km w jedna strone, ale pocieszam sie ze trasa szybkiego ruchu tak ok 40 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Ew-ka a ten brak pracy to taki troche z wyboru, bo ja sie sama zwolniłam z poprzedniej posady. I nie powiem żebym żałowała bo robota była na 3 etatach z płaca za 1/2 etatu a odpowiedzialnosc za wszystko, łacznie za pogode i o jakimkolwiek wolnym mogłam zapomniec, bo stanowisko było niezastepowalne Ale teraz to juz bym chciała do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioh 12.09.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ...i w ramach rekompensaty .....pojechałam do kosmetyczki napije sie ktoś ze mna kawki ? http://www.mfoto.pl/uploads/1437/serniczek1_75cf4.jpg Mrrrr.... A ja od samego rana mam taką wielką ochote na kawę. Najlepiej z jakimś dobrym ciasteczkiem Może by mnie ktoś zaprosił. Odwdzięczyłbym się miłą rozmową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 a ja dzisiaj sie luzuje po wczorajszej rozmowie czekam na decyzje no ale też troche porobiłam znaczy się sprzatałam, pranie i takie tam a mały jak mame straci z oczu to krzyczy mamamamama Trzymamy kciukasy Kiedy będziesz wiedziała ? mam dostac odpowiedz w ciagu 1-2 tygodni, a to była rozmowa z potencjalnym szefem kurczę ...brak pracy jest straszny tez bede trzymac kciuki -może tym razem bedzie to ostatnia rozmowa chciałaby bo to praca w moim zawodzie a firma rozwojowa i z perspektywami, własnie kolejną hale buduja, chociaz troche daleko bede miała ok. 35 km w jedna strone, ale pocieszam sie ze trasa szybkiego ruchu tak ok 40 min. Na pewno się uda Czuję to Ale kciuki nadal trzymać będziemy , tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 To czuj sie zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Jak bedzie słychac wielki krzyk radosci tzn. ze dostałam tę posadę a i jeszcze korek od szampana poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 To czuj sie zaproszona Chyba zaproszony Napisane było odwdzięczyłbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 To czuj sie zaproszona Chyba zaproszony Napisane było odwdzięczyłbym ups rzeczywiście przepraszam To czuj sie zaproszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Jak bedzie słychac wielki krzyk radosci tzn. ze dostałam tę posadę a i jeszcze korek od szampana poleci Tylko nie po oczach , prooooszę Czy kto widział ślepą dentystkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Jak bedzie słychac wielki krzyk radosci tzn. ze dostałam tę posadę a i jeszcze korek od szampana poleci Tylko nie po oczach , prooooszę Czy kto widział ślepą dentystkę? postaram sie, bo twoi pacjenci moga miec potem problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Anka strzelaj w nogi , kulawa jakos sobie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts