ullerowa 12.09.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Anka strzelaj w nogi , kulawa jakos sobie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A marioh wziął kawkę , ciasteczko i gdzies sobie poszedł Chyba smakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A marioh wziął kawkę , ciasteczko i gdzies sobie poszedł Chyba smakowało i nawet nie podziekował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A marioh wziął kawkę , ciasteczko i gdzies sobie poszedł Chyba smakowało i nawet nie podziekował a jeszcze miła rozmowa miała byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.09.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Może by mnie ktoś zaprosił. Odwdzięczyłbym się miłą rozmową a o czym chciałbyś porozmawiać ? śmiało ...my tu rozwiązujemy problemy albo plotkujemy albo tylko pijemy -nie koniecznie kawe a przede wszystkim obdarywujemy sie majtkami wiec jak chcesz pogadać - lepiej nie mogłeś trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Może by mnie ktoś zaprosił. Odwdzięczyłbym się miłą rozmową a o czym chciałbyś porozmawiać ? śmiało ...my tu rozwiązujemy problemy albo plotkujemy albo tylko pijemy -nie koniecznie kawe a przede wszystkim obdarywujemy sie majtkami wiec jak chcesz pogadać - lepiej nie mogłeś trafić święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.09.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Idę dzis do fryzjera ja byłam tydzień temu i moje samopoczucie sie znacznie poprawiło wyglad chyba tez To jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Może by mnie ktoś zaprosił. Odwdzięczyłbym się miłą rozmową a o czym chciałbyś porozmawiać ? śmiało ...my tu rozwiązujemy problemy albo plotkujemy albo tylko pijemy -nie koniecznie kawe a przede wszystkim obdarywujemy sie majtkami wiec jak chcesz pogadać - lepiej nie mogłeś trafić Ale z tymi majtkami to nie tak hop siup , za darmoszkę sie ich nie dostaje , trzeba zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Idę dzis do fryzjera ja byłam tydzień temu i moje samopoczucie sie znacznie poprawiło wyglad chyba tez To jak u mnie nie ma jak dobry fryzjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.09.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ...i w ramach rekompensaty .....pojechałam do kosmetyczki napije sie ktoś ze mna kawki ? http://www.mfoto.pl/uploads/1437/serniczek1_75cf4.jpg Bardzo chętnie. Ale sernik oddam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.09.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Może by mnie ktoś zaprosił. Odwdzięczyłbym się miłą rozmową a o czym chciałbyś porozmawiać ? śmiało ...my tu rozwiązujemy problemy albo plotkujemy albo tylko pijemy -nie koniecznie kawe a przede wszystkim obdarywujemy sie majtkami wiec jak chcesz pogadać - lepiej nie mogłeś trafić Ale z tymi majtkami to nie tak hop siup , za darmoszkę sie ich nie dostaje , trzeba zdobyć Otóż to. Gacie to poważna sprawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A marioh wziął kawkę , ciasteczko i gdzies sobie poszedł Chyba smakowało i nawet nie podziekował a jeszcze miła rozmowa miała byc No tak , zobaczył chłopak same baby i się wystraszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.09.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 tralala ...słoneczko sie pojawiło i to dośc mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Otóż to. Gacie to poważna sprawa.... Taaaa , warto je mieć Przy dużej kolekcji interes można rozkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A marioh wziął kawkę , ciasteczko i gdzies sobie poszedł Chyba smakowało i nawet nie podziekował a jeszcze miła rozmowa miała byc No tak , zobaczył chłopak same baby i się wystraszył no co ty przeca my miłe jezdemy a czsemżenujace albo zazenowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 12.09.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 wpadłam na chwile ! DZIEŃ DOBRY ! ULLA ja nadal trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 tralala ...słoneczko sie pojawiło i to dośc mocne u mnie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.09.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ...i w ramach rekompensaty .....pojechałam do kosmetyczki napije sie ktoś ze mna kawki ? http://www.mfoto.pl/uploads/1437/serniczek1_75cf4.jpg Bardzo chętnie. Ale sernik oddam... dawaj ten sernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 tralala ...słoneczko sie pojawiło i to dośc mocne U mnie jak patrzę z kuchni jest bezchmurne niebo , jak patrzę z jadalni chmury . Chyba posiedzę w kuchni dłużej , z korzyścią dla siebie i rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.09.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 wpadłam na chwile ! DZIEŃ DOBRY ! ULLA ja nadal trzymam kciuki ! jeszcze troszeczke, dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts