kaśka maciej 12.09.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Olka gratki czajniku jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.09.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 o kurka, wrzuciłaś mnie do klatki wygłodniałych lwów? czy to Twoja sprawka wartowniku, tygrysie Ty nasz Olka, na co ty patrzysz? Liczy się ta jędrność pod spodem, tego Ci życzę z okazji pyknięcia stronki Życzysz mi? Twierdzisz,że mam obwisłą pupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Czy ktoś widział Ilę 100 lat Jej tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 o kurka, wrzuciłaś mnie do klatki wygłodniałych lwów? czy to Twoja sprawka wartowniku, tygrysie Ty nasz zawsze tak robie Toś brutal Waćpan jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.09.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 o kurka, wrzuciłaś mnie do klatki wygłodniałych lwów? czy to Twoja sprawka wartowniku, tygrysie Ty nasz Olka, na co ty patrzysz? Liczy się ta jędrność pod spodem, tego Ci życzę z okazji pyknięcia stronki Życzysz mi? Twierdzisz,że mam obwisłą pupę Tego Ci życzę na wieki Nie twierdzę, bo nie miałam przyjemności widzieć jej z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.09.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Tego Ci życzę na wieki Nie twierdzę, bo nie miałam przyjemności widzieć jej z bliska żałuj, żałuj jest na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.09.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Tego Ci życzę na wieki Nie twierdzę, bo nie miałam przyjemności widzieć jej z bliska żałuj, żałuj jest na co popatrzeć Wierzę Ci na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 12.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 o kurka, wrzuciłaś mnie do klatki wygłodniałych lwów? czy to Twoja sprawka wartowniku, tygrysie Ty nasz zawsze tak robie Toś brutal Waćpan jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 o kurka, wrzuciłaś mnie do klatki wygłodniałych lwów? czy to Twoja sprawka wartowniku, tygrysie Ty nasz zawsze tak robie Toś brutal Waćpan jest Tygrysie tu nie ma nic do śmiacia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Wartownik matko i córko jedyna masz pałera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.09.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Tego Ci życzę na wieki Nie twierdzę, bo nie miałam przyjemności widzieć jej z bliska żałuj, żałuj jest na co popatrzeć Wierzę Ci na słowo nie, nie koniecznie musisz przyjechać i dotknąć yy zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 normalnie sodomia i gomoria co się tu wyprawia, prawdziwie żenujące towarzystwo... witanko wszystkim ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Wartownik matko i córko jedyna masz pałera To te słynne tygrysie pazurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 normalnie sodomia i gomoria co się tu wyprawia, prawdziwie żenujące towarzystwo... witanko wszystkim ) Cześć Anoleiz [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.09.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Wartownik matko i córko jedyna masz pałera To te słynne tygrysie pazurki taaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 12.09.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 cześć braza dobrze że już środek tygodnia... bo normalnie... jakoś ten tydzień strasznie ponury i kiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.09.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Tego Ci życzę na wieki Nie twierdzę, bo nie miałam przyjemności widzieć jej z bliska żałuj, żałuj jest na co popatrzeć Wierzę Ci na słowo nie, nie koniecznie musisz przyjechać i dotknąć yy zobaczyć Że tak powiem - sprzyjemnościom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.09.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witam wszystkich Stresa mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.09.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 cześć braza dobrze że już środek tygodnia... bo normalnie... jakoś ten tydzień strasznie ponury i kiepski co się stało?? komuś w morde trza dać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.09.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witam wszystkich Stresa mam następny co się stało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts