marioh 13.09.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Nie no widzidzę że dzisiaj babki przestraszyły sie rozmowy i uciekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioh 13.09.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 A kuku Marioh witam sąsiada podwrocławskiego Może kawki?? Frosch pychotkę robi Już kolejną popijam z mocnym postanowieniem wzięcia sie do roboty... Witam witam. Kawki chętnie sie napiję bo dzisiaj lekko zaspalem i nie zdążyłem swojego porannego rytuału odprawić A tak swoja drogą to przez Siechnice przejeżdżam 2 razy dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 dzieńdoberek jakie miłe odwiedziny dzisiaj Maluszku -kope lat Cie nie było to jest doprawdy żenujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 13.09.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 To napewno się już kiedyś widzieliśmy, jeżeli nawet sobie z tego nie zdajemy sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 hallo !!!! co robicie? bo ja sprzatam u mnie już błysk ino okna ale kiedy je umyć ? codziennie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.09.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Maluszku Gdzie Ty byłaś, jak Cię nie było!! Widzę, że dziś na forum dzień porządkowy, ja też się bierę za mopa i ściereczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioh 13.09.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Agagaj - może się nawet okazać że sie bardzo dobrze znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.09.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 hallo !!!! co robicie? bo ja sprzatam jo sprzątom........gruba znaczy się nie umia dzisioj zaczońć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Może by mnie ktoś zaprosił. Odwdzięczyłbym się miłą rozmową No to jak Ew-ka - chcesz ze mną najpierw porozmawiać czy od razu dasz mi swoje majtki hola hola nie tak szybko z tymi majtkami ..... najpierw trzeba trochę popracować ,czyli udzielać sie towarzysko .....i jeszcze małe sprostowanie ......swoich majtek nie rozdajemy są zbyt cenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.09.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ew-ka, Aniu - no po prostu nie miałam czasu na siedzenie przy kompie i na forum. Może teraz jak w domu będzie szybszy internet to będę częściej wpadała na pogaduchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.09.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Może by mnie ktoś zaprosił. Odwdzięczyłbym się miłą rozmową No to jak Ew-ka - chcesz ze mną najpierw porozmawiać czy od razu dasz mi swoje majtki hola hola nie tak szybko z tymi majtkami ..... najpierw trzeba trochę popracować ,czyli udzielać sie towarzysko .....i jeszcze małe sprostowanie ......swoich majtek nie rozdajemy są zbyt cenne za coś trzeba było wybudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.09.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 A ja byłam na grzybach i znowu sukces Chyba zacznę zaprawiać Nie chce mi się , może Mamci podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ew-ka, Aniu - będę częściej wpadała na pogaduchy. no ..... i taka odpowiedź mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ladne rzeczy sie tu dzieja ! nie ma coooo ............. maluszku ...tak dawno cie nie widzialam mniej wiecej tak dlugo jak zygmora na wlasne oczy oczywiscie no marioh , ale cie ew-ka potraktowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioh 13.09.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 nie tak szybko z tymi majtkami ..... najpierw trzeba trochę popracować ,czyli udzielać sie towarzysko .....i jeszcze małe sprostowanie ......swoich majtek nie rozdajemy są zbyt cenne Towarzyski to ja jestem bardzo Co do majtek to żartowałem. Mam już taką kolekcję że nawet jednej sztuki nie wcisne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.09.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 A ja byłam na grzybach i znowu sukces Chyba zacznę zaprawiać Nie chce mi się , może Mamci podrzucę u mnie nie rosną ....na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 A ja byłam na grzybach i znowu sukces Chyba zacznę zaprawiać Nie chce mi się , może Mamci podrzucę ogorkow ci malo ? bylam w zeszlym tygodniu z Froschem i moimi rodzicami , ale nic nie bylo ( tzn .znalezlismy pare sztuk tylko ). Frosch chcial u Depeesi sie wyrwac do lasu , ale ta mu naklamala , ze grzybow nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a teraz sie żenująco pożegnam ....i oddalę sie do kuchni w celu ugotowania pysznej zupy ogórkowej Maxi - po południu jadę na grzyby motorem !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 hallo !!!! co robicie? bo ja sprzatam jo sprzątom........gruba znaczy się nie umia dzisioj zaczońć juz niezle zaczonles od Rw gruba nie hazok nie zwieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a teraz sie żenująco pożegnam ....i oddalę sie do kuchni w celu ugotowania pysznej zupy ogórkowej Maxi - po południu jadę na grzyby motorem !!!!! zostaw troche tej zupy dla froscha i jea , oboje ja uwielbiaja a ja dzisiaj robie karminadle, kartofle i do tego salatka z buraczkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts