jamles 13.09.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a teraz sie żenująco pożegnam ....i oddalę sie do kuchni w celu ugotowania pysznej zupy ogórkowej Maxi - po południu jadę na grzyby motorem !!!!! jak będziesz mieć grzybową ...daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioh 13.09.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 frosch Jak na kobiete to Ew-Ka i tak jest łagodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.09.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a teraz sie żenująco pożegnam ....i oddalę sie do kuchni w celu ugotowania pysznej zupy ogórkowej Maxi - po południu jadę na grzyby motorem !!!!! zostaw troche tej zupy dla froscha i jea , oboje ja uwielbiaja a ja dzisiaj robie karminadle, kartofle i do tego salatka z buraczkow zrób więcej karminadli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a teraz sie żenująco pożegnam ....i oddalę sie do kuchni w celu ugotowania pysznej zupy ogórkowej Maxi - po południu jadę na grzyby motorem !!!!! zostaw troche tej zupy dla froscha i jea , oboje ja uwielbiaja a ja dzisiaj robie karminadle, kartofle i do tego salatka z buraczkow ja to miałam wczoraj ...ino zamiast buraczkow była mizeria a zupy starczy dla wszystkich ....Dawid wyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 frosch Jak na kobiete to Ew-Ka i tak jest łagodna na starość złagodniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.09.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a teraz sie żenująco pożegnam ....i oddalę sie do kuchni w celu ugotowania pysznej zupy ogórkowej Maxi - po południu jadę na grzyby motorem !!!!! zostaw troche tej zupy dla froscha i jea , oboje ja uwielbiaja a ja dzisiaj robie karminadle, kartofle i do tego salatka z buraczkow ja to miałam wczoraj ...ino zamiast buraczkow była mizeria a zupy starczy dla wszystkich ....Dawid wyjechał No to zupka u Ewci , drugie danie u Frosi a gdzie deser ? Wsiadam w autko i jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a teraz sie żenująco pożegnam ....i oddalę sie do kuchni w celu ugotowania pysznej zupy ogórkowej Maxi - po południu jadę na grzyby motorem !!!!! zostaw troche tej zupy dla froscha i jea , oboje ja uwielbiaja a ja dzisiaj robie karminadle, kartofle i do tego salatka z buraczkow zrób więcej karminadli zawsze robia wiecyj , bo wiym , ze lubisz jea na wszystko sie lapie , dlo niego tyz zrobia a w sobota robia zur , wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 No to zupka u Ewci , drugie danie u Frosi a gdzie deser ? Wsiadam w autko i jadę jeszcze jest drodżowe ze śliwkami od wczoraj ....zostawić kawałek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioh 13.09.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Na deserek zapraszam do siebie. Żona sie ucieszy jak troche gości będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.09.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ja duszę golonki z indyka w warzywach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.09.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Na deserek zapraszam do siebie. Żona sie ucieszy jak troche gości będzie Daleko mam, ale co tam - jadę. A co będzie na deserek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.09.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Maxi Mój tato dziś robi rekonesanas, ale u nas cóś krucho z grzybkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.09.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Mam małą przerwę w sprzątaniu - na wyschnięcie podłóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.09.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Kurka, pouciekali mi wszyscy Pewno sprzątają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Na deserek zapraszam do siebie. Żona sie ucieszy jak troche gości będzie a co bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.09.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 No to i ja wracam do obowiązków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.09.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 O frosch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 No to i ja wracam do obowiązków idz , idz ... inni stronke pykna swoja droga, niezle ostatnio szalejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.09.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.09.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 O frosch! o !! wystraszylas sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts