wartownik 13.09.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Maxi - po południu jadę na grzyby motorem !!!!! to ja tez ,i tez motorem ,ale jutro rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.09.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Maxi - po południu jadę na grzyby motorem !!!!! to ja tez ,i tez motorem ,ale jutro rano Ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Łelkom PP Łelkom......tu de ril łorld (wiecie osochosi?? ) łi noł Soł tel mi abałt it łot du ju łont tu noł hani??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Maxi - po południu jadę na grzyby motorem !!!!! to ja tez ,i tez motorem ,ale jutro rano nie pojechałam ,,,mąż pojechał sam jeszcze nie wrócił ....ciekawe czy sa grzyby ? hmmmm ....coś chyba za długo go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 13.09.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 albo raz kozie smierc, jade teraz , ciekawe czy cos znajde ....po ciemku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ewcia na Ciebie zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Łelkom PP Łelkom......tu de ril łorld (wiecie osochosi?? ) łi noł Soł tel mi abałt it łot du ju łont tu noł hani??? ewrysin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Łelkom PP Łelkom......tu de ril łorld (wiecie osochosi?? ) Chyba wiem A o który "prawdziwy" chodzi A wybierasz niebieską czy czerwoną tabletkę? A po której jest lepsze samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 albo raz kozie smierc, jade teraz , ciekawe czy cos znajde ....po ciemku Latarkę weż!!!!! Może i co dla mnie znajdziesz Cześć Tygrysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.09.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Cześć, czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 albo raz kozie smierc, jade teraz , ciekawe czy cos znajde ....po ciemku Latarkę weż!!!!! Może i co dla mnie znajdziesz Cześć Tygrysie a może zbieraj te świecące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ewrysin every sin powiadasz??? no ja jak widzisz na grzechach się nie znam, anioł jestem przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ewrysin every sin powiadasz??? no ja jak widzisz na grzechach się nie znam, anioł jestem przecież Anioła na złą drogę sprowadzać nie będę, i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Cześć, czołem Hejka Andreasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 13.09.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 albo raz kozie smierc, jade teraz , ciekawe czy cos znajde ....po ciemku Latarkę weż!!!!! Może i co dla mnie znajdziesz Cześć Tygrysie a może zbieraj te świecące poczekalem jeszcze troche , coby bardziej ciemno bylo ... jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Cześć, czołem hej andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.09.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Maxi - po południu jadę na grzyby motorem !!!!! to ja tez ,i tez motorem ,ale jutro rano nie pojechałam ,,,mąż pojechał sam jeszcze nie wrócił ....ciekawe czy sa grzyby ? hmmmm ....coś chyba za długo go nie ma Po ćmoku, to i może co namaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 albo raz kozie smierc, jade teraz , ciekawe czy cos znajde ....po ciemku Latarkę weż!!!!! Może i co dla mnie znajdziesz Cześć Tygrysie a może zbieraj te świecące poczekalem jeszcze troche , coby bardziej ciemno bylo ... jade Jedź... i niech moc będzie z Tobą Wtedy telepatycznie te grzyby znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Maxi - po południu jadę na grzyby motorem !!!!! to ja tez ,i tez motorem ,ale jutro rano nie pojechałam ,,,mąż pojechał sam jeszcze nie wrócił ....ciekawe czy sa grzyby ? hmmmm ....coś chyba za długo go nie ma Po ćmoku, to i może co namaca wrocił odwiedził Dziadka Leśnego nasz klient ,ktory mieszka sam pod lasem -żona zmarla mu kilka lat temu ....posłałam mu kawałek ciasta drodzowego -H. mówil ,że dziadek byl bardzo wzruszony -mowil ze od smierci żony nie jadl domowego ciasta drozdzowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Po ćmoku, to i może co namaca głodnemu chleb na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts