jea 14.09.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 i jeszcze jakiś mulator się włączył i z 5 minut jednego posta wysyła... no ŻENADA to normalne Normalnie Majka jakieś normalne gacie się należą http://diores.pl/images/amedium/ANAIS/judy_czar.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.09.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 stawiam piwo komuś kto pierwszy wyśle w gatkach swoje zdjecie coś ci dziecino? dawaj swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 piwo za gatki... co to się panie tu wyprawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 stawiam piwo komuś kto pierwszy wyśle w gatkach swoje zdjecie no to że tak powiem zainicjuj... zaświeć gołym.. .bosz znaczy przykładem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 14.09.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 stawiam piwo komuś kto pierwszy wyśle w gatkach swoje zdjecie no to że tak powiem zainicjuj... zaświeć gołym.. .bosz znaczy przykładem... ja to się wstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 no nie ma czego... naprawdę ja mogę na przykład obiecać że się głośno śmiać nie będę ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No Majeczka Hop Siup graciorkihttp://diores.pl/images/abig/AVA/273_gorset.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 no nie ma czego... naprawdę ja mogę na przykład obiecać że się głośno śmiać nie będę ))) Ja też będę tylko cichutko hihotać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 no to zostawiam Was na chwilkę, czas na przerwę obiadową w pracy... kiedyś coś trzeba zjeść ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.09.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 stawiam piwo komuś kto pierwszy wyśle w gatkach swoje zdjecie Wcześniej piszesz, że to "świństwa" a teraz sam piszesz tanie(piwo) świństwa nie ładnie Mareczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 maksiu , gdybys tak przypadkiem wpadl na RW , napisz mi jak sie czujesz mam nadzieje , ze jest juz dobrze Frosiu skarbie... nie wiedziałem że się martwisz o mnie i tęsknisz za mną :D co z moim zdrowiem? hmmm wczoraj styropian rozkładałem :D jutro powtórka odrobinkę jeszcze mnie bolą plecy, ale to już pikuś buziaczki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ... brak wiesci od maksia , tylko Ty jedna jeszcze o mnie pamiętasz... buziaczki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.09.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ...odrobinkę jeszcze mnie bolą plecy, ale to już pikuś... m. Może masaż pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ...odrobinkę jeszcze mnie bolą plecy, ale to już pikuś... m. Może masaż pomoże myślę że 12 godzin pracy na budowie da lepszy efekt zarówno plecom jak i budowie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.09.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ...odrobinkę jeszcze mnie bolą plecy, ale to już pikuś... m. Może masaż pomoże myślę że 12 godzin pracy na budowie da lepszy efekt zarówno plecom jak i budowie pozdrawiam m. Z budową, to się zgodzę ale jak krzyż siądzie, to budowa też zwolni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 14.09.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 przy bólu pleców ważne są ciepłe gacie, żeby nie było zapalenia korzonków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No, super Właśnie się okazało, że moja córcia ma 38,3 gorączki Kolejny powód do budowy domu (sorry, nie rozmawiamy na tematy budowlane), można przynajmniej ogrzewanie włączyć, kiedy jest taka potrzeba. Cały weekend w domu, no bo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 O, to wspołczuję Taka ładna pogoda, akurat na koniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 14.09.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No, super Właśnie się okazało, że moja córcia ma 38,3 gorączki Kolejny powód do budowy domu (sorry, nie rozmawiamy na tematy budowlane), można przynajmniej ogrzewanie włączyć, kiedy jest taka potrzeba. Cały weekend w domu, no bo co? może to lepiej niż w tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.09.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 dzieci mają to do siebie, że zaczynaja chorować w piątek wieczorem - jak juz przychodnia jest zamknieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts