Gość 14.09.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 dzieci mają to do siebie, że zaczynaja chorować w piątek wieczorem - jak juz przychodnia jest zamknieta Hej Majka No popatrz, a ja myslałam ze tylko moja tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 14.09.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ja to wolę jak tak zachorujedo poniedziałku mamusia zdąży przyjechać i zająć się dzieciarema ja mogę iść do pracy P.S. Ubieracie takie gacie ze sznurków, a potem dziwicie się, że zdrowia brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 oprócz tego że lubią się rozchorowywać np. wieczorem tuż przed wyjazdem nazajutrz na wakacje... też tak mam czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No, super Właśnie się okazało, że moja córcia ma 38,3 gorączki Kolejny powód do budowy domu (sorry, nie rozmawiamy na tematy budowlane), można przynajmniej ogrzewanie włączyć, kiedy jest taka potrzeba. Cały weekend w domu, no bo co? kup kaszy jaglanej ...ugotuj i daj jej z masełkiem ...Kasza zmienia w organiźmie na takie pH ...ze wirusy giną ...sprawdzone -zaufaj mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 O, to wspołczuję Taka ładna pogoda, akurat na koniki No właśnie W pażdzierniku są halowe zawody i mała ma w nich startować. Nie wiem jak to zrobi, skoro na treningi niewiele czasu zostało. Eh, ale trudno. Oby tylko się bardziej nie rozłożyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No, super Właśnie się okazało, że moja córcia ma 38,3 gorączki Kolejny powód do budowy domu (sorry, nie rozmawiamy na tematy budowlane), można przynajmniej ogrzewanie włączyć, kiedy jest taka potrzeba. Cały weekend w domu, no bo co? kup kaszy jaglanej ...ugotuj i daj jej z masełkiem ...Kasza zmienia w organiźmie na takie pH ...ze wirusy giną ...sprawdzone -zaufaj mi Ewciu, na pewno wypróbuję. Dzięki bardzo. Wyjdę z psem to się w kierunku sklepu udam. To musi być jaglana, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.09.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No, super Właśnie się okazało, że moja córcia ma 38,3 gorączki Kolejny powód do budowy domu (sorry, nie rozmawiamy na tematy budowlane), można przynajmniej ogrzewanie włączyć, kiedy jest taka potrzeba. Cały weekend w domu, no bo co? kup kaszy jaglanej ...ugotuj i daj jej z masełkiem ...Kasza zmienia w organiźmie na takie pH ...ze wirusy giną ...sprawdzone -zaufaj mi a macie jakiś dobry sposób na katar, bo nie chce jeszcze chemikaliami go faszerować i nie chce żeby mi młodszy załapał katarek od starszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.09.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A tak wogóle to przepraszam bo najpierw miało byc Witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 dzieci mają to do siebie, że zaczynaja chorować w piątek wieczorem - jak juz przychodnia jest zamknieta A wiecie, że u nas otwarte są aż do soboty wieczorem Lubię to moje miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 14.09.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 a jaki to katar?jak zwykly- to wirus czyli kasza (podobno) sie nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.09.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 a jaki to katar? jak zwykly- to wirus czyli kasza (podobno) sie nada chyba zwykły taki na przeziebieniowy mi wyglada, goraczki jeszcze nie ma znaczy się kasze musze kupic bo jaglanej akurat nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 14.09.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 katar wodnisty, bezbrwny = wiruskatar gęsty, zielony ble = bakteria = antybiotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.09.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 katar wodnisty, bezbrwny = wirus katar gęsty, zielony ble = bakteria = antybiotyk ta pierwsza wersja jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.09.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 na razie daje tran, herbatke z midem, a rano miód z cytryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.09.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No, super Właśnie się okazało, że moja córcia ma 38,3 gorączki Kolejny powód do budowy domu (sorry, nie rozmawiamy na tematy budowlane), można przynajmniej ogrzewanie włączyć, kiedy jest taka potrzeba. Cały weekend w domu, no bo co? kup kaszy jaglanej ...ugotuj i daj jej z masełkiem ...Kasza zmienia w organiźmie na takie pH ...ze wirusy giną ...sprawdzone -zaufaj mi a macie jakiś dobry sposób na katar, bo nie chce jeszcze chemikaliami go faszerować i nie chce żeby mi młodszy załapał katarek od starszego Tak tak, potwierdzam, kasza jaglana No i czosnek, herbata z malinami lub żurawiną. Z tym ogrzewaniem masz rację. Zimno jak cholera, a w blokach nie grzeją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.09.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No, super Właśnie się okazało, że moja córcia ma 38,3 gorączki Kolejny powód do budowy domu (sorry, nie rozmawiamy na tematy budowlane), można przynajmniej ogrzewanie włączyć, kiedy jest taka potrzeba. Cały weekend w domu, no bo co? kup kaszy jaglanej ...ugotuj i daj jej z masełkiem ...Kasza zmienia w organiźmie na takie pH ...ze wirusy giną ...sprawdzone -zaufaj mi a macie jakiś dobry sposób na katar, bo nie chce jeszcze chemikaliami go faszerować i nie chce żeby mi młodszy załapał katarek od starszego Tak tak, potwierdzam, kasza jaglana No i czosnek, herbata z malinami lub żurawiną. Tylko co zrobić żeby 5-latek zjadł czosnek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.09.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Tylko co zrobić żeby 5-latek zjadł czosnek Tak też pomyślałam Hmm... Może przekonać, ze pomimo swojego niedobrego smaku czosnek pomoze? Zatkać nos, zamknąć oczy, obrócić w żart...? Jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.09.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Tylko co zrobić żeby 5-latek zjadł czosnek Tak też pomyślałam Hmm... Może przekonać, ze pomimo swojego niedobrego smaku czosnek pomoze? Zatkać nos, zamknąć oczy, obrócić w żart...? Jakoś tak nic nie pomaga ja już naprawde róznych metod próbowałam, na kanapke, z wedliną, z ryba wedzona, z serkiem - za nic w świecie nie chce zjesc no moze z nutella jeszcze nie było :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.09.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Tylko co zrobić żeby 5-latek zjadł czosnek Tak też pomyślałam Hmm... Może przekonać, ze pomimo swojego niedobrego smaku czosnek pomoze? Zatkać nos, zamknąć oczy, obrócić w żart...? Jakoś tak wycisnąć czosnek zasypać cukrem. jak zrobi sie sok, odcedzić i podawac jako syrop. Pod żadnym względem nie pokazywać z czego ten syrop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.09.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Tylko co zrobić żeby 5-latek zjadł czosnek Tak też pomyślałam Hmm... Może przekonać, ze pomimo swojego niedobrego smaku czosnek pomoze? Zatkać nos, zamknąć oczy, obrócić w żart...? Jakoś tak wycisnąć czosnek zasypać cukrem. jak zrobi sie sok, odcedzić i podawac jako syrop. Pod żadnym względem nie pokazywać z czego ten syrop a jakie proporcje? i czy dużo tego podawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts