frosch 14.09.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ew-ka , co sie stalo z twoim avatarem ? verunia , wpadne ok . 20-ej ( musze najpierw w chatce wszystko porobic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ew-ka , co sie stalo z twoim avatarem ? verunia , wpadne ok . 20-ej ( musze najpierw w chatce wszystko porobic ) moj serwer mfoto ma chyba jakis problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ew-ka , co sie stalo z twoim avatarem ? verunia , wpadne ok . 20-ej ( musze najpierw w chatce wszystko porobic ) moj serwer mfoto ma chyba jakis problem Ja też miewałam problemy z awatarkiem - darłam się wtedy, że ktoś świsnął mojego konika Ach, te serwery fotograficzne, czasami to jedna wielka porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 maksiu tobie tez (nie probuj wiecej we mnie watpic ) Ależ ja nie wątpię, nie mam podstaw... było mi po prostu bardzo miło buzka m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Znikam na chwilkę, idę poużalać się nad moją zasmarkaną córcią. Właśnie się obudziła. Spała jak kamień, a to nie w Jej stylu, tak wcześnie ... Do pogadania później.Tylko nie odchodźcie nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Majka - gratulacje http://www.garderoba.pl/zdjecia/duze/2581.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 maksiu tobie tez (nie probuj wiecej we mnie watpic ) Ależ ja nie wątpię, nie mam podstaw... było mi po prostu bardzo miło buzka m. Maksiu -jak Twój kręgosłup ? czytałam ,że ostro Ci dokuczył mam nadzieje ,że juz nie cierpisz .....ale jak szanować sie przy budowie ? znam to -moj małżonek też cierpiał okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Maksiu -jak Twój kręgosłup ? czytałam ,że ostro Ci dokuczył mam nadzieje ,że juz nie cierpisz .....ale jak szanować sie przy budowie ? znam to -moj małżonek też cierpiał okrutnie to raczej nie był chyba kręgosłup, to coś jakby mi korzonki przemarzły... wygrzałem się kilka dni i już jest OK, a co do szanowania się na budowie.. no cóż.. trochę szacunku dla siebie nie zaszkodzi.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Maksiu -jak Twój kręgosłup ? czytałam ,że ostro Ci dokuczył mam nadzieje ,że juz nie cierpisz .....ale jak szanować sie przy budowie ? znam to -moj małżonek też cierpiał okrutnie to raczej nie był chyba kręgosłup, to coś jakby mi korzonki przemarzły... wygrzałem się kilka dni i już jest OK, a co do szanowania się na budowie.. no cóż.. trochę szacunku dla siebie nie zaszkodzi.. pozdrawiam m. toś mi dobre wieści przyniósł jak nie boli to sie cieszę pozdrawiam e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Maksiu -jak Twój kręgosłup ? czytałam ,że ostro Ci dokuczył mam nadzieje ,że juz nie cierpisz .....ale jak szanować sie przy budowie ? znam to -moj małżonek też cierpiał okrutnie to raczej nie był chyba kręgosłup, to coś jakby mi korzonki przemarzły... wygrzałem się kilka dni i już jest OK, a co do szanowania się na budowie.. no cóż.. trochę szacunku dla siebie nie zaszkodzi.. pozdrawiam m. toś mi dobre wieści przyniósł jak nie boli to sie cieszę pozdrawiam e. już wczoraj zasuwałem trochę na budowie, jutro cały dzień, ale w środeczku więc nie zmarznę , chłopaki kończą instalacje, ja układam styropian, za tydzień w sobotę wylewki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.09.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Dobry wieczór, jest tu kto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Dobry wieczór, jest tu kto?? oczywiście smerfna kasienko .. :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.09.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Dobry wieczór, jest tu kto?? ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.09.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Dobry wieczór, jest tu kto?? oczywiście smerfna kasienko .. :D m. hej miło Cię widzieć PS. Dlaczego smerfna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Dobry wieczór, jest tu kto?? oczywiście smerfna kasienko .. :D m. hej miło Cię widzieć PS. Dlaczego smerfna? smerfna.. czyli taka miluśka i fajnista.. :D za parę minut skoczę kąpać dziecko, ale później wróce pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.09.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 smerfna.. czyli taka miluśka i fajnista.. :D dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Witam ponownie, poużalałam się nad moim zasmarkańcem i jestem Dobry wieczór wszystkim, którzy teraz dotarli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No tak, sama do siebie piszę. Wszyscy w krzakach czatują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.09.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No tak, sama do siebie piszę. Wszyscy w krzakach czatują ja nie w krzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Czy ktoś tu zajrzy chociaż na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts