maksiu 14.09.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 co ciekawego slychać ? jak wasze humorki ?... my chyba nie mieliśmy jeszcze sposobności się poznać, jestem maksiu, w skrócie em kropka (m.) :D miło mi koleżankę poznać m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 WITAM WSZYSTKICH WIECZOROWO Hejka Iluniuteż wieczorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Witaj Aniu... co tam słychać na wietrznej północy? :D m. Teraz ja walczę z zasypianiem A tak w ogóle ok, dzięki. Tylko jesień idzie A co u Was poza tym co w dzienniku? coż poza tym.. a no walcze z budową.. ale to już wiesz połamało mnie w zeszłym tygodniu, ale to pewnie też wiesz gosiaczek chodzi do przedszkola, ale tego się pewnie domyślilaś a reszta po staremu, czy w porządku pozdrawiam m. Mam nadzieję, że połamanie już przeszło Coż, człowiek nie ma już 16 lat - jak to mawia mój mąż Uważaj na siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.09.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ja dzis posiedze tak do 22 , nie dłuzej. bo jutro pobudka przed szósta i na budowę m. to razem pójdziemy mam problemy z oczami przez siedzenie przed komputerem robia mi się jakies szczypiące chrostki pod oczami, łzawią mi oczy i wyglądam przez to jak menel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 co ciekawego slychać ? jak wasze humorki ?... Hej ila! Humorki w porządku, a Twój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Mam nadzieję, że połamanie już przeszło Coż, człowiek nie ma już 16 lat - jak to mawia mój mąż Uważaj na siebie! serio? a dałbym sobie rękę obciąć że dopiero co tyle skończyłem (razy 2 z kawałkiem :D) ale Aniu powiedz sama jak uważać jak terminy napięte, wylece z kolejki wylewkarzom to będę potem miesiąc czekał na następne podejscie, a tu już kafelkarz przebiera nóżkami w miejscu bo juz by chciał łazienkę zaczynać pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No i zwiali na czata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 co ciekawego slychać ? jak wasze humorki ?... my chyba nie mieliśmy jeszcze sposobności się poznać, jestem maksiu, w skrócie em kropka (m.) :D miło mi koleżankę poznać m. cała przyjemność po mojej stronie, pozdrawiam -ila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ja dzis posiedze tak do 22 , nie dłuzej. bo jutro pobudka przed szósta i na budowę m. to razem pójdziemy mam problemy z oczami przez siedzenie przed komputerem robia mi się jakies szczypiące chrostki pod oczami, łzawią mi oczy i wyglądam przez to jak menel Kaśka!! Ty mnie nie kuś.. bo ja mam słabą mocną wole :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 co ciekawego slychać ? jak wasze humorki ?... Hej ila! Humorki w porządku, a Twój? Fajnie ze Wasze dopisują,moj jest dziś szampański ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 co tam ? bo ja jutro muszę rano wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.09.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 co ciekawego slychać ? jak wasze humorki ?... Hej ila! Humorki w porządku, a Twój? Fajnie ze Wasze dopisują,moj jest dziś szampański ... a co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Mam nadzieję, że połamanie już przeszło Coż, człowiek nie ma już 16 lat - jak to mawia mój mąż Uważaj na siebie! serio? a dałbym sobie rękę obciąć że dopiero co tyle skończyłem (razy 2 z kawałkiem :D) ale Aniu powiedz sama jak uważać jak terminy napięte, wylece z kolejki wylewkarzom to będę potem miesiąc czekał na następne podejscie, a tu już kafelkarz przebiera nóżkami w miejscu bo juz by chciał łazienkę zaczynać pozdrawiam m. Wiem, wiem... Ale z drugiej strony jak Cię połamie kompletnie to wszystkie terminy i tak Ci przepadną W wolnej chwili skocz na jakieś masaże cycóś PS. Bartek mówi, że masaże cyckami a nie cycóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No i zwiali na czata to może my też zajrzymy na czat ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 jutro moje dziecię odpracowuje 2 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ale najpierw gaciorki dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.09.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 gacie : i ...znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Mam nadzieję, że połamanie już przeszło Coż, człowiek nie ma już 16 lat - jak to mawia mój mąż Uważaj na siebie! serio? a dałbym sobie rękę obciąć że dopiero co tyle skończyłem (razy 2 z kawałkiem :D) ale Aniu powiedz sama jak uważać jak terminy napięte, wylece z kolejki wylewkarzom to będę potem miesiąc czekał na następne podejscie, a tu już kafelkarz przebiera nóżkami w miejscu bo juz by chciał łazienkę zaczynać pozdrawiam m. Wiem, wiem... Ale z drugiej strony jak Cię połamie kompletnie to wszystkie terminy i tak Ci przepadną W wolnej chwili skocz na jakieś masaże cycóś PS. Bartek mówi, że masaże cyckami a nie cycóś :lo l: słyszałem o leczniczym działaniu okładu z młodych piersi... :D ale tylko słyszałem m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ANIU gaciorkihttp://www.mbank.com.pl/mszop/images/92/renamed809_4095_Koszulka_DAISY_WHITE_cw2o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts