maksiu 14.09.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 o jeju... dopiero 16 jestem.. a dopiero co niedawno... no może z rok temu byłem w pierwszej 6 ... ale wstyd.... m. to do dzieła wiesz... nie mam juz tyle czasu co kiedys na forum... dziś okazyjnie siedze sobie ale codziennie nie da rady, a w pracy każą mi pracować m. no to pozostaje ci okazyjnie Rw i "okłady" dla zdrowia No niestety, starość każdego kiedyś dopadnie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 o jeju... dopiero 16 jestem.. a dopiero co niedawno... no może z rok temu byłem w pierwszej 6 ... ale wstyd.... m. to do dzieła wiesz... nie mam juz tyle czasu co kiedys na forum... dziś okazyjnie siedze sobie ale codziennie nie da rady, a w pracy każą mi pracować m. no to pozostaje ci okazyjnie Rw i "okłady" dla zdrowia No niestety, starość każdego kiedyś dopadnie BIEDACTWO ...... do starości Ci daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 o jeju... dopiero 16 jestem.. a dopiero co niedawno... no może z rok temu byłem w pierwszej 6 ... ale wstyd.... m. to do dzieła wiesz... nie mam juz tyle czasu co kiedys na forum... dziś okazyjnie siedze sobie ale codziennie nie da rady, a w pracy każą mi pracować m. no to pozostaje ci okazyjnie Rw i "okłady" dla zdrowia No niestety, starość każdego kiedyś dopadnie BIEDACTWO ...... do starości Ci daleko jak na warunki forumowe.. to jestem już dziadkiem.. popatrz na moją date przyłaczenia się pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Heloł Desperado! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Ania, gaciorkihttp://www.oui.pl/photo/bielizna_damska_bielizna_erotyczna_dreamgirl_koszulka_4329.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 o jeju... dopiero 16 jestem.. a dopiero co niedawno... no może z rok temu byłem w pierwszej 6 ... ale wstyd.... m. to do dzieła wiesz... nie mam juz tyle czasu co kiedys na forum... dziś okazyjnie siedze sobie ale codziennie nie da rady, a w pracy każą mi pracować m. no to pozostaje ci okazyjnie Rw i "okłady" dla zdrowia No niestety, starość każdego kiedyś dopadnie BIEDACTWO ...... do starości Ci daleko jak na warunki forumowe.. to jestem już dziadkiem.. popatrz na moją date przyłaczenia się pozdrawiam m. nie stary ,a doświadczony ! ponoć wino im starsze tym lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Dobry wieczór Cześć Andre m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Witaj A59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A co Wy tu tak, ten tego, o starości prawicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A co Wy tu tak, ten tego, o starości prawicie? Maksiu ,bajki opowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Dobry wieczór Czeeeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A co Wy tu tak, ten tego, o starości prawicie? Dobrze Andre że sie pojawiłeś, ja niedługo będę musiał wyautować się, więc zostawie nasze sympatyczne panie w dobrych rękach m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A co Wy tu tak, ten tego, o starości prawicie? Maksiu ,bajki opowiada Akurat w temacie opowiadania bajek podobno całkiem nieżle mi idzie moje dziecko jest zachwycone :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A co Wy tu tak, ten tego, o starości prawicie? Dobrze Andre że sie pojawiłeś, ja niedługo będę musiał wyautować się, więc zostawie nasze sympatyczne panie w dobrych rękach m. w bezpiecznych ,dopoki światło sie swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A co Wy tu tak, ten tego, o starości prawicie? Dobrze Andre że sie pojawiłeś, ja niedługo będę musiał wyautować się, więc zostawie nasze sympatyczne panie w dobrych rękach m. chętnie będę towarzyszył naszym miłym paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A co Wy tu tak, ten tego, o starości prawicie? Dobrze Andre że sie pojawiłeś, ja niedługo będę musiał wyautować się, więc zostawie nasze sympatyczne panie w dobrych rękach m. w bezpiecznych ,dopoki światło sie swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A co Wy tu tak, ten tego, o starości prawicie? Dobrze Andre że sie pojawiłeś, ja niedługo będę musiał wyautować się, więc zostawie nasze sympatyczne panie w dobrych rękach m. w bezpiecznych ,dopoki światło sie swieci nie przesadzaj, Andre jest dżentelmenem :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 do dziela ....A co Wy tu tak, ten tego, o starości prawicie? Dobrze Andre że sie pojawiłeś, ja niedługo będę musiał wyautować się, więc zostawie nasze sympatyczne panie w dobrych rękach m. w bezpiecznych ,dopoki światło sie swieci milo,ze sie ze mna Aniu zgadzasz A59 do dzieła ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A59 to prawie jak J23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts