ila66 14.09.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A co Wy tu tak, ten tego, o starości prawicie? Dobrze Andre że sie pojawiłeś, ja niedługo będę musiał wyautować się, więc zostawie nasze sympatyczne panie w dobrych rękach m. w bezpiecznych ,dopoki światło sie swieci nie przesadzaj, Andre jest dżentelmenem :D m. oczywiście,że jest dżentelmenem !!! i jak po dżentelmeńsku to robi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A co Wy tu tak, ten tego, o starości prawicie? Dobrze Andre że sie pojawiłeś, ja niedługo będę musiał wyautować się, więc zostawie nasze sympatyczne panie w dobrych rękach m. w bezpiecznych ,dopoki światło sie swieci nie zmieniam postaci po zapadnięciu zmroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A co Wy tu tak, ten tego, o starości prawicie? Dobrze Andre że sie pojawiłeś, ja niedługo będę musiał wyautować się, więc zostawie nasze sympatyczne panie w dobrych rękach m. w bezpiecznych ,dopoki światło sie swieci nie przesadzaj, Andre jest dżentelmenem :D m. oczywiście,że jest dżentelmenem !!! i jak po dżentelmeńsku to robi..... I umie językiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 14.09.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Dobrywieczór Wszystkim i cześc sąsiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 do dziela ....A co Wy tu tak, ten tego, o starości prawicie? Dobrze Andre że sie pojawiłeś, ja niedługo będę musiał wyautować się, więc zostawie nasze sympatyczne panie w dobrych rękach m. w bezpiecznych ,dopoki światło sie swieci milo,ze sie ze mna Aniu zgadzasz A59 do dzieła ..... na wszystko przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Heloł dżempel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A co Wy tu tak, ten tego, o starości prawicie? Dobrze Andre że sie pojawiłeś, ja niedługo będę musiał wyautować się, więc zostawie nasze sympatyczne panie w dobrych rękach m. w bezpiecznych ,dopoki światło sie swieci nie przesadzaj, Andre jest dżentelmenem :D m. oczywiście,że jest dżentelmenem !!! i jak po dżentelmeńsku to robi..... I umie językiem oooo ,tego nie doznałam... to znaczy poznalam .... oj, A59 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Dobrywieczór Wszystkim i cześc sąsiadko hejka sąsiad jak wesele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Dobrywieczór Wszystkim i cześc sąsiadko witaj Dżempel i niezwykle mi jest przykro że musze już wyjść, bo chętnie bym porozmawiać ze śliczną nieznajomą pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A co Wy tu tak, ten tego, o starości prawicie? Dobrze Andre że sie pojawiłeś, ja niedługo będę musiał wyautować się, więc zostawie nasze sympatyczne panie w dobrych rękach m. w bezpiecznych ,dopoki światło sie swieci nie przesadzaj, Andre jest dżentelmenem :D m. oczywiście,że jest dżentelmenem !!! i jak po dżentelmeńsku to robi..... I umie językiem oooo ,tego nie doznałam... to znaczy poznalam .... oj, A59 ... Ja też niestety "tylko" słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Papa maksiu! Do zobaczenia wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A co Wy tu tak, ten tego, o starości prawicie? Dobrze Andre że sie pojawiłeś, ja niedługo będę musiał wyautować się, więc zostawie nasze sympatyczne panie w dobrych rękach m. w bezpiecznych ,dopoki światło sie swieci nie przesadzaj, Andre jest dżentelmenem :D m. oczywiście,że jest dżentelmenem !!! i jak po dżentelmeńsku to robi..... I umie językiem oooo ,tego nie doznałam... to znaczy poznalam .... oj, A59 ... zawsze można się zapoznać z nowościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A co Wy tu tak, ten tego, o starości prawicie? Dobrze Andre że sie pojawiłeś, ja niedługo będę musiał wyautować się, więc zostawie nasze sympatyczne panie w dobrych rękach m. w bezpiecznych ,dopoki światło sie swieci nie przesadzaj, Andre jest dżentelmenem :D m. oczywiście,że jest dżentelmenem !!! i jak po dżentelmeńsku to robi..... I umie językiem oooo ,tego nie doznałam... to znaczy poznalam .... oj, A59 ... Ja też niestety "tylko" słyszałam no to Aniu jest przykre ... A59 nas odstawił do kąta .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A co Wy tu tak, ten tego, o starości prawicie? Dobrze Andre że sie pojawiłeś, ja niedługo będę musiał wyautować się, więc zostawie nasze sympatyczne panie w dobrych rękach m. w bezpiecznych ,dopoki światło sie swieci nie przesadzaj, Andre jest dżentelmenem :D m. oczywiście,że jest dżentelmenem !!! i jak po dżentelmeńsku to robi..... I umie językiem oooo ,tego nie doznałam... to znaczy poznalam .... oj, A59 ... To jakoweś szykana straszliwe są Andreas delikatnie swoją muzyką nas do siebie przekonuje a kiedy gra, ma zajęte ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.09.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Papa maksiu! Do zobaczenia wkrótce PA PA Aniu Pa Pa reszcie towarzystwa Andre przejmij dowodzenie :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Papa maksiu! Do zobaczenia wkrótce kolorowych snow Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Dobrywieczór Wszystkim i cześc sąsiadko Dobry wieczór dżempel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 BRAZUNIA gaciorkihttp://www.mbank.com.pl/mszop/images/117/360-566.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Gacie braza! http://kurde.pl/gfx/stringi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts