ila66 14.09.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Ila o Tobie nigdy!!! Pierwsza byłaś pozdrowiona -sąsiadko no masz szczęscie ! a już myslałam,ze to do kogoś innego .... inaczej bym Cie ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Wiesz co Andreasie. Zajrzałam sobie znowu do Twojego dziennika i powiem tak: Ty mi tu jakimiś Cieniami oczu nie mydlij jeno weź się do roboty konkretnej i uzupełnij wpisy. Od 22 kwietnia lenisz się wręcz koncertowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Wiesz co Andreasie. Zajrzałam sobie znowu do Twojego dziennika i powiem tak: Ty mi tu jakimiś Cieniami oczu nie mydlij jeno weź się do roboty konkretnej i uzupełnij wpisy. Od 22 kwietnia lenisz się wręcz koncertowo Weny jakoś nie mam, a i pamięć trochę szwankuje W niedzielę postaram się napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Wiesz co Andreasie. Zajrzałam sobie znowu do Twojego dziennika i powiem tak: Ty mi tu jakimiś Cieniami oczu nie mydlij jeno weź się do roboty konkretnej i uzupełnij wpisy. Od 22 kwietnia lenisz się wręcz koncertowo Weny jakoś nie mam, a i pamięć trochę szwankuje W niedzielę postaram się napisać. Nie "postaram się napisać" tylko "napiszę". Weź sobie do serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Juz wziąłem a teraz zmykam, dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Juz wziąłem a teraz zmykam, dobranoc wszystkim Dobranocka, Andreasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Brazunia, same zostalyśmy ?hmmm,gdzies widzialam wartownika .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.09.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 jak ja przychodzę, to wszyscy odchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 jak ja przychodzę, to wszyscy odchodzą a ja to co ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.09.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 jak ja przychodzę, to wszyscy odchodzą a ja to co ....? nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 jak ja przychodzę, to wszyscy odchodzą a ja to co ....? nie zauważyłem no jestem szczupła,ale nie niewidoczna buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Jamlesik Ty się chopie nie narażaj Dobry wieczór Wolne miałeś, czy szychta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.09.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 jak ja przychodzę, to wszyscy odchodzą a ja to co ....? nie zauważyłem no jestem szczupła,ale nie niewidoczna buuuuu a ja niby nie całkiem stary,ale nie dość, że głuchy to jeszcze coraz gorzej widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.09.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Jamlesik Ty się chopie nie narażaj Dobry wieczór Wolne miałeś, czy szychta? szychta była rano, a teraz to już prawie wolna sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 jak ja przychodzę, to wszyscy odchodzą a ja to co ....? nie zauważyłem no jestem szczupła,ale nie niewidoczna buuuuu a ja niby nie całkiem stary,ale nie dość, że głuchy to jeszcze coraz gorzej widzę Jamles ,moge Ci zrobić zdjecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.09.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 jak ja przychodzę, to wszyscy odchodzą a ja to co ....? nie zauważyłem no jestem szczupła,ale nie niewidoczna buuuuu a ja niby nie całkiem stary,ale nie dość, że głuchy to jeszcze coraz gorzej widzę Jamles ,moge Ci zrobić zdjecie ? zrób, tylko ciekawe jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 jak ja przychodzę, to wszyscy odchodzą a ja to co ....? nie zauważyłem no jestem szczupła,ale nie niewidoczna buuuuu a ja niby nie całkiem stary,ale nie dość, że głuchy to jeszcze coraz gorzej widzę Jamles ,moge Ci zrobić zdjecie ? zrób, tylko ciekawe jak BRAZUNIA NOTUJ !!! JAMLES SIE ZGODZIL !! AKTY BEDA !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 jak ja przychodzę, to wszyscy odchodzą a ja to co ....? nie zauważyłem no jestem szczupła,ale nie niewidoczna buuuuu a ja niby nie całkiem stary,ale nie dość, że głuchy to jeszcze coraz gorzej widzę Trochę pomogę, pozwolisz: http://www.informacja.wroclaw.pl/uploads/578/optyk.jpg http://www.sonika.com.pl/images/aparaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Zanotowałam, Jamles się zgodził na akty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.09.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 BRAZUNIA - zerknij na rower szczescia - U KOBIET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts