braza 15.09.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Witam wszystkich bardzo bardzo sztormowo, aczkolwiek słonecznieU mnie dzisiaj jest mniej więcej tak:http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2287_2006-0607.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Majeczko kocie gratki http://www.zalotna.pl/images/obsessive_amanda_komplet_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 cześć. znow mam chwilowo dostęp do kompa Hejka Anisiu. Jak tam dzionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.09.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Witam wszystkich bardzo bardzo sztormowo, aczkolwiek słonecznie ale za to jakie zdrowe powietrze i ile jodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.09.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Braza a jak się czuje twoja córa?Goraczka juz mineła czy przeszło w angine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.09.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 witam popołudniowo u mnie bardzo słonecznie i bardzo wietrznie http://images30.fotosik.pl/81/cb1497cf16dfa014m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.09.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 i chmurki tez takie cieżkawe http://images25.fotosik.pl/81/fa5079c95b0afb5fm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Witam wszystkich bardzo bardzo sztormowo, aczkolwiek słonecznie U mnie dzisiaj jest mniej więcej tak: http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2287_2006-0607.jpg pięknie, zazdroszczę Ci tych widoków Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Cześć jeszcze raz Ullerciu gorączka Karli minęła ale dopiero po Codiparze Jeszcze się nic więcej nie przypałętało i oby tak zostało. Ale chyba Ją zostawię w domu aż do wtorku Kasiu to akurat nie mój widok, ale tak to teraz właśnie wygląda. Wiatr, jak jasny gwint. Typowo sztormowa pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 15.09.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Ja dzisiaj z Białegostoku. Strasznie tu wietrznie i deszczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Cześć jeszcze raz Ullerciu gorączka Karli minęła ale dopiero po Codiparze Jeszcze się nic więcej nie przypałętało i oby tak zostało. Ale chyba Ją zostawię w domu aż do wtorku Kasiu to akurat nie mój widok, ale tak to teraz właśnie wygląda. Wiatr, jak jasny gwint. Typowo sztormowa pogoda Braza, ja swoim dzieciom daję pyralgin w czopku i tylko wtedy kiedy mają już naprawdę wysoką gorączkę. A po wysokiej gorączce, 39st to mus zostawić dziecko jakieś dwa dni w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 15.09.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Ja dzisiaj z Białegostoku. Strasznie tu wietrznie i deszczowo. u nas tak samo... a ja właśnie zrobiłam marynate do sarniny i jutro będzie wielkie pichcenie - mięsko juz się smakuje I moja młoda też przeziębiona - charcze prycha i w ogóle do niczego sie nie nadaje... Czyżby jesień nadeszła? Nie lubię ani jesieni ani zimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Cześć jeszcze raz Ullerciu gorączka Karli minęła ale dopiero po Codiparze Jeszcze się nic więcej nie przypałętało i oby tak zostało. Ale chyba Ją zostawię w domu aż do wtorku Kasiu to akurat nie mój widok, ale tak to teraz właśnie wygląda. Wiatr, jak jasny gwint. Typowo sztormowa pogoda Braza, ja swoim dzieciom daję pyralgin w czopku i tylko wtedy kiedy mają już naprawdę wysoką gorączkę. A po wysokiej gorączce, 39st to mus zostawić dziecko jakieś dwa dni w domu. Codipar dałam jej późnym wieczorem bo na skali było 38,6st. Chciałam, żeby spokojnie przespała noc i sie udało. Akurat Codipar też można podawać takim dzieciakom. Dzisiaj tylko 37,2st. ale wiatrzycho takie, że lepiej niech siedzi w domu. A tak nam się na konie już chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 a ja właśnie zrobiłam marynate do sarniny i jutro będzie wielkie pichcenie - mięsko juz się smakuje ( Mamuniu!!!! Już mam ślinotok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.09.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 a ja właśnie zrobiłam marynate do sarniny i jutro będzie wielkie pichcenie - mięsko juz się smakuje a skad ty sarenke wziełas mam nadzieje ze nie z sarnowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 15.09.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Braza - no ja też - już się nie mogę doczekać jutra Ulle - nieee nie z sarnowa Miaużon przywiózł od jakiegoś znajomego z hodowli w której trzymają na mieso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.09.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Braza - no ja też - już się nie mogę doczekać jutra Ulle - nieee nie z sarnowa Miaużon przywiózł od jakiegoś znajomego z hodowli w której trzymają na mieso fajnie masz, zazdraszczam ci troszeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 15.09.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Braza - no ja też - już się nie mogę doczekać jutra Ulle - nieee nie z sarnowa Miaużon przywiózł od jakiegoś znajomego z hodowli w której trzymają na mieso fajnie masz, zazdraszczam ci troszeczke taaa a ile o roboty przy tym... sprawić, podzielić, nasolić odczekać 2 dni, umyć, zrobić zalewę, pokroić na kawałki w jakich będzie spożywane, wsadzić do zalewy na następną dobę potem gotować, zbierać szumowiny, kombinować pilnowac - 3 godziny nad garami... i 20 minut jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.09.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Braza - no ja też - już się nie mogę doczekać jutra Ulle - nieee nie z sarnowa Miaużon przywiózł od jakiegoś znajomego z hodowli w której trzymają na mieso fajnie masz, zazdraszczam ci troszeczke taaa a ile o roboty przy tym... sprawić, podzielić, nasolić odczekać 2 dni, umyć, zrobić zalewę, pokroić na kawałki w jakich będzie spożywane, wsadzić do zalewy na następną dobę potem gotować, zbierać szumowiny, kombinować pilnowac - 3 godziny nad garami... i 20 minut jedzenia no baa, ale za to jakiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 15.09.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Braza - no ja też - już się nie mogę doczekać jutra Ulle - nieee nie z sarnowa Miaużon przywiózł od jakiegoś znajomego z hodowli w której trzymają na mieso fajnie masz, zazdraszczam ci troszeczke taaa a ile o roboty przy tym... sprawić, podzielić, nasolić odczekać 2 dni, umyć, zrobić zalewę, pokroić na kawałki w jakich będzie spożywane, wsadzić do zalewy na następną dobę potem gotować, zbierać szumowiny, kombinować pilnowac - 3 godziny nad garami... i 20 minut jedzenia no baa, ale za to jakiego no to prawda ale drugi raz w życiu jem, perwszy raz robię - i boję się żeby nie spitolić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts