jea 15.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Ludzie balujecie gdzieś czy jak?? co tak sicho siedzicie????? Ty jak połówki nie ma, to o balandze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Ludzie balujecie gdzieś czy jak?? co tak sicho siedzicie????? Ty jak połówki nie ma, to o balandze nie imputuj mi tu!! napisałam czy WY gdzieś balangujecie i z doskoku zaglądacie tu!!! ja grzecznie siedzę w domu przed kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Cześć wieczornie Trini gaciorki. http://www.zalotna.pl/images/g_safari_biustonoszp_up_szorty_.jpg Jea, nawet nie zauważyłeś, że sobie odkroiłam z Twojego kawałka tej zapiekanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 ładne te gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.09.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 ...Jea, nawet nie zauważyłeś, że sobie odkroiłam z Twojego kawałka tej zapiekanki Bierz, ja się lubię dzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 ładne te gacie Też mi się podobają Jakby tak ktoś sprezencił w realu, fajnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 ładne te gacie Też mi się podobają Jakby tak ktoś sprezencił w realu, fajnie by było noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 ...Jea, nawet nie zauważyłeś, że sobie odkroiłam z Twojego kawałka tej zapiekanki Bierz, ja się lubię dzielić Miło słyszeć, że są jeszcze tacy, którzy się chętnie podzielą i że nie jestem jakimś dziwolągiem w tym zakresie. A zapiekaneczka pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Coś się dzisiaj rozmowa nie klei, chyba pójdę spać w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.09.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 ładne te gacie Też mi się podobają Jakby tak ktoś sprezencił w realu, fajnie by było noooo Ja powiem tak, kiedyś kupowałem ale zawsze było coś nie tak Teraz jak mam tego słuchać, to mówię kup sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 ładne te gacie Też mi się podobają Jakby tak ktoś sprezencił w realu, fajnie by było noooo Ja powiem tak, kiedyś kupowałem ale zawsze było coś nie tak Teraz jak mam tego słuchać, to mówię kup sobie no to fakt, ja też to zawsze słyszę, od swojego małża, żeby była jasność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 ładne te gacie Też mi się podobają Jakby tak ktoś sprezencił w realu, fajnie by było noooo Ja powiem tak, kiedyś kupowałem ale zawsze było coś nie tak Teraz jak mam tego słuchać, to mówię kup sobie Ale mam nadzieję, że chociaż potrzebne argumenty do kupna dajesz Kasia co Ci się nie klei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 15.09.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Cześć wieczornie Trini gaciorki. http://www.zalotna.pl/images/g_safari_biustonoszp_up_szorty_.jpg Jea, nawet nie zauważyłeś, że sobie odkroiłam z Twojego kawałka tej zapiekanki kurczę śliczne Dzięki Cieszę się, że smakowało Ja w domu się ledwo na kawalątek załapałam Ech - muszę gotować potajemnie i jeść jak nikt nie widzi moze wtedy się załapię na ciut więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.09.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 ładne te gacie Też mi się podobają Jakby tak ktoś sprezencił w realu, fajnie by było noooo Ja powiem tak, kiedyś kupowałem ale zawsze było coś nie tak Teraz jak mam tego słuchać, to mówię kup sobie no to fakt, ja też to zawsze słyszę, od swojego małża, żeby była jasność Facet potrzebuje pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Zniknę na chwilę, muszę sobie jakieś amciu zrobić bo tym wirtualnym to tylko sobie ochoty narobiłam. Zaraz wracam - jak to piszą panie w kioskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Kasia co Ci się nie klei coś za duże przerwy są a ja niecierpliwa jezdem no chyba, że coś drgnie to zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Facet potrzebuje pochwały wiem wiem, jak dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.09.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 ładne te gacie Też mi się podobają Jakby tak ktoś sprezencił w realu, fajnie by było noooo Ja powiem tak, kiedyś kupowałem ale zawsze było coś nie tak Teraz jak mam tego słuchać, to mówię kup sobie Ale mam nadzieję, że chociaż potrzebne argumenty do kupna dajesz Daje ale z ogranicznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Daje ale z ogranicznikiem łeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 [Daje ale z ogranicznikiem Też coś...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts