Trini 16.09.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 bryczórszystkim Olka gatki Widział ktoś Frosię albo Dpsię? Na gwałt potrzebuję którejś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 bryczórszystkim Olka gatki Widział ktoś Frosię albo Dpsię? Na gwałt potrzebuję którejś... dpska zrobila wpis do dziennika -poczytajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 16.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 przeczytałam - szczerze mówiąc - pojechałabym i ududsiła babę gołymi rękami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 przeczytałam - szczerze mówiąc - pojechałabym i ududsiła babę gołymi rękami No dobra, chciałam być delikatna jak kwiatuszek, ale psińco...nie uda się ... bo ja normalnie gardło bym babie przegryzła Co za swołocz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 16.09.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 urodzilem sie w lesie , widzialem blądzących po lesie po kilkadziesiąt godzin , placzą na widok czlowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.09.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 a ja powiem tak : biedny ten człowiek i szkoda mi takich ludzi ale gdzie jego rodzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 16.09.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Miko jest mnóstwo ludzi którzy nie mają nikogo na tym świecie - często własnie są w podeszłym wieku, samotni, chorzy... Ale jakim cudem ten człowiek wyszedł ze szpitala w mieście i znalazł się w środku lasu? Takie historie są dla mnie przerażające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.09.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Witam ponownie ! wartownik dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Cześć Ila Powodów, dla których ten człowiek znalazł się w lesie może być 1000. Faktem jest, że jeśli Dpsia dobrze Go zrozumiała, to jest to człowiek chory, niezupełnie sprawny. Jak można było Go wypuścić ze szpitala samego Jeśli nie ma rodziny, to do cholery chyba są jakieś inne sposoby Tylko, że tej lekarce nie chciało się tych sposoób pewnie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.09.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Cześć Ila Powodów, dla których ten człowiek znalazł się w lesie może być 1000. Faktem jest, że jeśli Dpsia dobrze Go zrozumiała, to jest to człowiek chory, niezupełnie sprawny. Jak można było Go wypuścić ze szpitala samego Jeśli nie ma rodziny, to do cholery chyba są jakieś inne sposoby Tylko, że tej lekarce nie chciało się tych sposoób pewnie szukać. Takich przykładów jest coraz więcej i to jest straszne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Cześć Ila Powodów, dla których ten człowiek znalazł się w lesie może być 1000. Faktem jest, że jeśli Dpsia dobrze Go zrozumiała, to jest to człowiek chory, niezupełnie sprawny. Jak można było Go wypuścić ze szpitala samego Jeśli nie ma rodziny, to do cholery chyba są jakieś inne sposoby Tylko, że tej lekarce nie chciało się tych sposoób pewnie szukać. Takich przykładów jest coraz więcej i to jest straszne ! Czasami to ja nie wiem, czy winny jest system czy sami lekarze Pewnie, jak zwykle w takich przypadkach - fifty - fifty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Znowu wszyscy pewnie czatują w krzaczorach Ach, ależ to żenujące Towarzystwo Ludzie!!! No gdzie Wy!!!??? Wyłażcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.09.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Uogolniając to myślę ,ze system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 16.09.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Znowu wszyscy pewnie czatują w krzaczorach Ach, ależ to żenujące Towarzystwo Ludzie!!! No gdzie Wy!!!??? Wyłażcie!!! Braza! a ja to nikt ? buuuuu nikt mnie już nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 16.09.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Znowu wszyscy pewnie czatują w krzaczorach Ach, ależ to żenujące Towarzystwo Ludzie!!! No gdzie Wy!!!??? Wyłażcie!!! Braza! a ja to nikt ? buuuuu nikt mnie już nie lubi ja cie lubie , .... ba .... nawet kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 ja jestem cały czas ....tylko córcia wróciła po 2 dniach i tak sobie gaworzyłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Znowu wszyscy pewnie czatują w krzaczorach Ach, ależ to żenujące Towarzystwo Ludzie!!! No gdzie Wy!!!??? Wyłażcie!!! Braza! a ja to nikt ? buuuuu nikt mnie już nie lubi Już Cię widzę A, bo cicho siedziałaś, to sama sobie winna jesteś Nie bucz już, Ty to jesteś Ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Znowu wszyscy pewnie czatują w krzaczorach Ach, ależ to żenujące Towarzystwo Ludzie!!! No gdzie Wy!!!??? Wyłażcie!!! Braza! a ja to nikt ? buuuuu nikt mnie już nie lubi ja cie lubie , .... ba .... nawet kocham ups .... to ja zmykam ....już mnie nie ma ......czujcie sie swobodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 No proszę Jak człowiek wrzaśnie, to się przynajmniej wszyscy z odrętwienia otrząsają Tygrysie Kochać mnie nie musisz, ale chociaż polub trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Znowu wszyscy pewnie czatują w krzaczorach Ach, ależ to żenujące Towarzystwo Ludzie!!! No gdzie Wy!!!??? Wyłażcie!!! Braza! a ja to nikt ? buuuuu nikt mnie już nie lubi ja cie lubie , .... ba .... nawet kocham ups .... to ja zmykam ....już mnie nie ma ......czujcie sie swobodnie Ewcia zostań jeszcze chwilkę. Ja muszę pozytywnych emocji się nałykać przed tą jutrzejszą sprawą rozwodową, a z takimi zakochanymi to wiesz... tylko w siebie wpatrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts