Ew-ka 17.09.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 cześć... dawno mnie nie było... bardzo dawno czesc sylwia co dobrego ? dlaczego nie zaglądasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Cześć Verunia Cześć Sylvia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.09.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Cześć dziewczyny nie chciałem się wepchnąć, widziałem, że końcówka gdybym chciał się wepchnąć, to bym włączył mulatora trza było nie pchłam sie przecież nie lubie zdobywać stronek Ewcia a konia już dosiadałaś? tego H. na dwóch kołach dzisiaj czy tak wogóle Tak ogólnie czy powoziłaś, sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Widziałem te konie w twoim dzienniku Ew-ka ale maszyny Z Heniem ślicznie wyglądacie Moja corka strasznie lubi motory i męczy żeby jej czopera kupic. Ale ja nie chcę o tym nawet słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 sami dlatego tak długo to trwa. Mirek w pracy, chłopcy w szkole a ja sama niewiele zrobię sama to nawet nie próbuj ...szkoda Twego zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Widziałem te konie w twoim dzienniku Ew-ka ale maszyny Z Heniem ślicznie wyglądacie Moja corka strasznie lubi motory i męczy żeby jej czopera kupic. Ale ja nie chcę o tym nawet słyszeć w życiu tak młoda dziewczyna na czoperku .....? toż to trza być doświadczonym kierowcą aby na motor sie przesiąść Verunia -tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Uwielbiam patrzeć na motory!! Jestem zachwycona co niektórymi modelami i aż mi dech zapiera. Ale kilka razy miałam okazję przejechać się na takich i powiem, że .... miałam ochotę całować ziemię, jak zsiadłam, i na mszę dziękczynna dać, że przeżyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.09.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Widziałem te konie w twoim dzienniku Ew-ka ale maszyny Z Heniem ślicznie wyglądacie Moja corka strasznie lubi motory i męczy żeby jej czopera kupic. Ale ja nie chcę o tym nawet słyszeć w życiu tak młoda dziewczyna na czoperku .....? toż to trza być doświadczonym kierowcą aby na motor sie przesiąść Verunia -tak trzymaj No widzisz Ew-ka, a Ty mi mówisz, że będzie luzik a tu młodziez ma teraz takie pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ewcia a konia już dosiadałaś? tego H. na dwóch kołach dzisiaj czy tak wogóle Tak ogólnie czy powoziłaś, sama? sama to nie ...bo nie mam papierów i nie ukrywam ,że troche sie boję -on waży 175 kg i utrzymać takiego kolosa miedzy nogami to jest sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.09.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 jea dziękuję... ew-ka chyba zmęczenie materiału nazywanego potocznie inwestorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Widziałem te konie w twoim dzienniku Ew-ka ale maszyny Z Heniem ślicznie wyglądacie Moja corka strasznie lubi motory i męczy żeby jej czopera kupic. Ale ja nie chcę o tym nawet słyszeć w życiu tak młoda dziewczyna na czoperku .....? toż to trza być doświadczonym kierowcą aby na motor sie przesiąść Verunia -tak trzymaj No widzisz Ew-ka, a Ty mi mówisz, że będzie luzik a tu młodziez ma teraz takie pomysły pomysły to młodzież może i ma ....ale kasy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ewcia a konia już dosiadałaś? tego H. na dwóch kołach dzisiaj czy tak wogóle Tak ogólnie czy powoziłaś, sama? sama to nie ...bo nie mam papierów i nie ukrywam ,że troche sie boję -on waży 175 kg i utrzymać takiego kolosa miedzy nogami to jest sztuka Te czterokopytne ważą tak około 400--500 kg .... jak to się udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 pomysły to młodzież może i ma ....ale kasy nie nooo, w tym nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 kiedyś jeździłam jako plecak i nawet mi sie podobało bo było szybko Ale teraz jak jestem starsza to chyba bym sie bardziej bała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 jea dziękuję... ew-ka chyba zmęczenie materiału nazywanego potocznie inwestorem sylwia tylko nie wypal sie do końca bo trza mieć siły na cieszenie sie z nowego domku bedzie dobrze -głowa do góry - najgorsze dopiero przed wami nie ma co sie martwic na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ewcia a konia już dosiadałaś? tego H. na dwóch kołach dzisiaj czy tak wogóle Tak ogólnie czy powoziłaś, sama? sama to nie ...bo nie mam papierów i nie ukrywam ,że troche sie boję -on waży 175 kg i utrzymać takiego kolosa miedzy nogami to jest sztuka Te czterokopytne ważą tak około 400--500 kg .... jak to się udaje czasem sie nie udaje, zwłaszcza na poczatku Mnie sie nie udało trzy razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ewcia a konia już dosiadałaś? tego H. na dwóch kołach dzisiaj czy tak wogóle Tak ogólnie czy powoziłaś, sama? sama to nie ...bo nie mam papierów i nie ukrywam ,że troche sie boję -on waży 175 kg i utrzymać takiego kolosa miedzy nogami to jest sztuka Te czterokopytne ważą tak około 400--500 kg .... jak to się udaje czasem sie nie udaje, zwłaszcza na poczatku Mnie sie nie udało trzy razy Mi teżdokłądnie tyle samo razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 pomysły to młodzież może i ma ....ale kasy nie nooo, w tym nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ewcia a konia już dosiadałaś? tego H. na dwóch kołach dzisiaj czy tak wogóle Tak ogólnie czy powoziłaś, sama? sama to nie ...bo nie mam papierów i nie ukrywam ,że troche sie boję -on waży 175 kg i utrzymać takiego kolosa miedzy nogami to jest sztuka Te czterokopytne ważą tak około 400--500 kg .... jak to się udaje wiem - też galopowałam to nastepne wyzwanie przede mną -bardzo podobało moi sie w siodle ( Heniek to miał rajd konny na Halę Miziową w maju -4 godziny w siodle w górach ) ja troche krótsza trasę ale równie malowniczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 17.09.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 pomysły to młodzież może i ma ....ale kasy nie nooo, w tym nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts