braza 17.09.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Coś mi nie tak ta moja komputerowa maszyna dzisiaj działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.09.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Braza, ja po trzecim razie się zawzięłam i postanowiłam ze juz nie spadam i na razie mi się to udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 17.09.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Coś mi nie tak ta moja komputerowa maszyna dzisiaj działa. jesienią łatwiej o virusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 wiem - też galopowałam to nastepne wyzwanie przede mną -bardzo podobało moi sie w siodle ( Heniek to miał rajd konny na Halę Miziową w maju -4 godziny w siodle w górach ) ja troche krótsza trasę ale równie malowniczą Nie jestem pewna, ale być może na tym rajdzie na Hali Miziowej była też moja koleżanka z K-gu Aldona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Dziewczyny, podziwiam Was za zorganizowanie, mnie brakuje dnia podstawowe rzeczy, a co dopiero na przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Braza, ja po trzecim razie się zawzięłam i postanowiłam ze juz nie spadam i na razie mi się to udaje Ja się też zawzięłam. Tylko nie wiem, czy czterokopytne mają takie samo podejście do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.09.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Dziewczyny, podziwiam Was za zorganizowanie, mnie brakuje dnia podstawowe rzeczy, a co dopiero na przyjemności kaśka to tak jak mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.09.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Dziewczyny, podziwiam Was za zorganizowanie, mnie brakuje dnia podstawowe rzeczy, a co dopiero na przyjemności małe sprostowanie: na Murka czas znajduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Dziewczyny, podziwiam Was za zorganizowanie, mnie brakuje dnia podstawowe rzeczy, a co dopiero na przyjemności Od roku nie pracuję, to fakt. Ale nawet, gdy pracowałam, to weekendy były dla koni Z powodu wirusów kolejny tydzień nie pojechałyśmy i aż mnie skręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Coś mi nie tak ta moja komputerowa maszyna dzisiaj działa. jesienią łatwiej o virusik Witaj Tygrysie Właśnie przekonałam się na włąsnej skórze też, że masz absolutną rację. Wszystkie koty kichaniem już wystraszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.09.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Dziewczyny, podziwiam Was za zorganizowanie, mnie brakuje dnia podstawowe rzeczy, a co dopiero na przyjemności kaśka to tak jak mi Sylvia, dziś u mnie była kumpela, która jak powiedziała mi co robi w ciągu tygodnia to mi opadła szczęka: jedynym wolnym dniem tak od 16 to jest tylko poniedziałek i niedziela W każdym następnym dniu: basen, angielski, dzieci na treningi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 wiem - też galopowałam to nastepne wyzwanie przede mną -bardzo podobało moi sie w siodle ( Heniek to miał rajd konny na Halę Miziową w maju -4 godziny w siodle w górach ) ja troche krótsza trasę ale równie malowniczą Nie jestem pewna, ale być może na tym rajdzie na Hali Miziowej była też moja koleżanka z K-gu Aldona byliśmy w maju 2 lata temu -zapomniałam dodać chodziło mi bardziej o pore roku bo było ciepło ale momentami leżał śnieg ,a konie to hucuły i wyruszaliśmy z Korbielowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.09.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Dziewczyny, podziwiam Was za zorganizowanie, mnie brakuje dnia podstawowe rzeczy, a co dopiero na przyjemności kaśka to tak jak mi Sylvia, dziś u mnie była kumpela, która jak powiedziała mi co robi w ciągu tygodnia to mi opadła szczęka: jedynym wolnym dniem tak od 16 to jest tylko poniedziałek i niedziela W każdym następnym dniu: basen, angielski, dzieci na treningi, to jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Dziewczyny, podziwiam Was za zorganizowanie, mnie brakuje dnia podstawowe rzeczy, a co dopiero na przyjemności jak byłam w Waszym wieku to też na nic nie miiałam czasu -praca zawodowa ,działka ,dzieci ,gimnastyka ,spotkania ze znajomymi a teraz ? teraz mi sie już nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Dziewczyny, podziwiam Was za zorganizowanie, mnie brakuje dnia podstawowe rzeczy, a co dopiero na przyjemności kaśka to tak jak mi Sylvia, dziś u mnie była kumpela, która jak powiedziała mi co robi w ciągu tygodnia to mi opadła szczęka: jedynym wolnym dniem tak od 16 to jest tylko poniedziałek i niedziela W każdym następnym dniu: basen, angielski, dzieci na treningi, Dla mnie to leciutka przesada... No, ale dla każdego to, co mu się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.09.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 ja chyba idę spać coś mnie bierze gardło mnie boli dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.09.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Kaśka zdrówka...u meni dzieci chodzą do muzycznej a ja 2x tyg mam ang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 ja chyba idę spać coś mnie bierze gardło mnie boli dobranoc kasza jaglana dlaczego nikt mi nie wierzy ? nie ma sensu lykac tabletki skoro takie same właściwosci ma kasza jaglana moi znajomi już sie tak lecza i są zaskoczeni skutecznośćią zwykłej kaszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.09.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ew-ka, podobno nie polujesz na stronki gratki, gaci nie szukam, bo idę już spać do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.09.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 ja chyba idę spać coś mnie bierze gardło mnie boli dobranoc kasza jaglana dlaczego nikt mi nie wierzy ? nie ma sensu lykac tabletki skoro takie same właściwosci ma kasza jaglana moi znajomi już sie tak lecza i są zaskoczeni skutecznośćią zwykłej kaszy Ewka ale jak z tą kaszą i na co działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts