Trini 19.09.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 no wróciłam, nazbierałyśmy po drodze orzechów i czkawkę mam ciekawe od czego dziecia pracę domową odrabia (zerówka ) a ja mam święty sielsko anielski spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ceść Kochane Dziewczyny Monika jak to miło znowu Cię widzieć w tej żenadzie Miko ty masz Kobieto talent. Gaciorki http://www.intymna.bptnet.pl/a/sweetdreamx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.09.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Jeśli chodzi o talent to...mam ale jeśli chodzi o stronki to mulatora nie było czysty przypadek normalny szok Jest kto? bo ja za chwilę znikam bo młody ze szkoły wchodzi i będzie odrabianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.09.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.09.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ceść Kochane Dziewczyny Monika jak to miło znowu Cię widzieć w tej żenadzie Miko ty masz Kobieto talent. Brazula, gdzie ja znajdę tak żenujące towarzystwo .... Miko jest niezła w te klocki ...lata praktyki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.09.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Cześć! Cześć Pepitka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.09.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Cześć! Cześć Pepitka! Hej Jak zyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 19.09.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Jeśli chodzi o talent to...mam ale jeśli chodzi o stronki to mulatora nie było czysty przypadek normalny szok Jest kto? bo ja za chwilę znikam bo młody ze szkoły wchodzi i będzie odrabianie ufff... my już lekcje odrobione - krzyż pański z tym dzieckiem, co ja się naużerać muszę, bo wiecznie fochy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.09.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 To jest nasz zdenerwowany kameleon http://www.terrarium.com.pl/galeria/foto/45719.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.09.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Jeśli chodzi o talent to...mam ale jeśli chodzi o stronki to mulatora nie było czysty przypadek normalny szok Jest kto? bo ja za chwilę znikam bo młody ze szkoły wchodzi i będzie odrabianie ufff... my już lekcje odrobione - krzyż pański z tym dzieckiem, co ja się naużerać muszę, bo wiecznie fochy... taaa??? ja już też wysiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.09.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ja dzieci widzę dopiero wieczorami. Zresztą to już mlodzież Syn zawsze twierdzi, że nic nie bylo zadane. Ale jutro wywiadówka, więc prawda wylezie...... witam popoludniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.09.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Jeśli chodzi o talent to...mam ale jeśli chodzi o stronki to mulatora nie było czysty przypadek normalny szok Jest kto? bo ja za chwilę znikam bo młody ze szkoły wchodzi i będzie odrabianie ufff... my już lekcje odrobione - krzyż pański z tym dzieckiem, co ja się naużerać muszę, bo wiecznie fochy... Jakież to fochy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.09.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ja dzieci widzę dopiero wieczorami. Zresztą to już mlodzież Syn zawsze twierdzi, że nic nie bylo zadane. Ale jutro wywiadówka, więc prawda wylezie...... witam popoludniowo A ja jestem z moim dziecięciem 24/h... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 19.09.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Jeśli chodzi o talent to...mam ale jeśli chodzi o stronki to mulatora nie było czysty przypadek normalny szok Jest kto? bo ja za chwilę znikam bo młody ze szkoły wchodzi i będzie odrabianie ufff... my już lekcje odrobione - krzyż pański z tym dzieckiem, co ja się naużerać muszę, bo wiecznie fochy... taaa??? ja już też wysiadam a co u Was na tapecie? moja robi sama na odwal się, a potem ja idę sprawdzać, ryczy, że musi poprawiać a jak stoję nad nią to już robi ładnie załamka - i ciągle płacz, że to, że tamto, i po chwili dopiero dochodzi do wniosku, że "mamusiu miałaś rację" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.09.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 no to ja teraz jadę glazurę oglądać pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 19.09.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 no to ja teraz jadę glazurę oglądać pa papuga hihihi miłego oglądania - ja po osiemnastej do mieszkanka jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.09.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Jeśli chodzi o talent to...mam ale jeśli chodzi o stronki to mulatora nie było czysty przypadek normalny szok Jest kto? bo ja za chwilę znikam bo młody ze szkoły wchodzi i będzie odrabianie ufff... my już lekcje odrobione - krzyż pański z tym dzieckiem, co ja się naużerać muszę, bo wiecznie fochy... taaa??? ja już też wysiadam a co u Was na tapecie? moja robi sama na odwal się, a potem ja idę sprawdzać, ryczy, że musi poprawiać a jak stoję nad nią to już robi ładnie załamka - i ciągle płacz, że to, że tamto, i po chwili dopiero dochodzi do wniosku, że "mamusiu miałaś rację" taa , u nas krzyczy tego niee.... ja tego nie umiem, nie zrobię tego i w końcu zrobi wczoraj 2 kartki 2 i pół godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 19.09.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 to u nas 2 kartki godzinę, ale to zerówka to mają trochę łatwiejsze pewnie... nic to pozostaje nam się w cierpliwość uzbroić i kuć z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.09.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 podstawa to nie odrabiać za dziecko. lepiej dłużej, gorzej, ale własnoręcznie.Żeby potem nie było tzw. bezradności wyuczonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.09.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Dzien dobry, a może dobry wieczór Widze że szkoła pełna para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts