ullerowa 19.09.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 A ja w koncu o ludzkiej porze do domu dotarłam, ale pogoda to nas nie rozpieszcza dzisiaj za bardzo , musze ponadrabiac domowe zaległosci ale postaram sie tu czasem zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 19.09.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 podstawa to nie odrabiać za dziecko. lepiej dłużej, gorzej, ale własnoręcznie. Żeby potem nie było tzw. bezradności wyuczonej. nie nie robie za nią pomagam doradzając raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.09.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Trini jeszcze chyba tylko ja Tobie nie gratulowałam Tak wiec niniejszym to czynie gratulacje i powodzenia, trzymam kciuki za szybka wykończeniówkę lokum i przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.09.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ullerowa, nie jesteś sama Trini moje gartulacje Cześć wszystkim Wróciałm dopiero z pracy: 7 lekcji, konferencja i pierwsze zebranie z rodzicami. Na 18.30 idę na zebranie "rodziców komunijnych" , a jutro zebranie w synka w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.09.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ullerowa, nie jesteś sama Trini moje gartulacje Cześć wszystkim Wróciałm dopiero z pracy: 7 lekcji, konferencja i pierwsze zebranie z rodzicami. Na 18.30 idę na zebranie "rodziców komunijnych" , a jutro zebranie w synka w szkole rzeczywiscie niezła dyskoteka ale ty silna kobieta jesteś, dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.09.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ullerowa, nie jesteś sama Trini moje gartulacje Cześć wszystkim Wróciałm dopiero z pracy: 7 lekcji, konferencja i pierwsze zebranie z rodzicami. Na 18.30 idę na zebranie "rodziców komunijnych" , a jutro zebranie w synka w szkole rzeczywiscie niezła dyskoteka ale ty silna kobieta jesteś, dasz rade taaaa, co mnie nie zabije....itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.09.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ullerowa, nie jesteś sama Trini moje gartulacje Cześć wszystkim Wróciałm dopiero z pracy: 7 lekcji, konferencja i pierwsze zebranie z rodzicami. Na 18.30 idę na zebranie "rodziców komunijnych" , a jutro zebranie w synka w szkole rzeczywiscie niezła dyskoteka ale ty silna kobieta jesteś, dasz rade taaaa, co mnie nie zabije....itd ja wczoraj od 6 kursowałam zabrze-sosnowiec-zabrze-sosnowiec-tychy-sosnowiec-dom, byłam dopiero na bajke, a podrodze 2 razy w szpitalu na chirurgii i jeszcze na rozmowie w sprawie pracy alem sie ujezdziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 19.09.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Dzięki laseczki ja silna nie jestem, wczorajsze zebranie olałam, już nie miałam siły Dzisiaj i tak mi pani wszystko powiedziała A uniknęłam wyborów do trójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.09.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Dzięki laseczki ja silna nie jestem, wczorajsze zebranie olałam, już nie miałam siły Dzisiaj i tak mi pani wszystko powiedziała A uniknęłam wyborów do trójki ja ostatnio sie wyłgałam i meza posłałam i ..... wszystko notował co pani mówiła zeby o czymś nie zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.09.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 oooooo a co tu taka cisza? jest tu kto????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 19.09.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 oooooo a co tu taka cisza? jest tu kto????? wlasnie usiadlem do kompa hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.09.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 oooooo a co tu taka cisza? jest tu kto????? wlasnie usiadlem do kompa hej hi, to fajnie juz nie jestem sama na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 19.09.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 no fajnie ale gdzie sa inni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.09.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 no fajnie ale gdzie sa inni ? może poszli spac? , przeciez za oknem juz noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.09.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 hej gardło mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 no fajnie ale gdzie sa inni ? może poszli spac? , przeciez za oknem juz noc Gdzie tam Ullercia całe to żenujące towarzystwo to się budzi dopiero kole 21-ej. Cześć Wam Humor mam, bo chyba zaczynam dochodzić do siebie - tfu...., tfu...... tfu nie zapeszam [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 hej gardło mnie boli Mnie przestaje Poużalać się troszkę nad Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.09.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 hej gardło mnie boli Mnie przestaje Poużalać się troszkę nad Tobą noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 hej gardło mnie boli Mnie przestaje Poużalać się troszkę nad Tobą noooo No to uwaga, zaczynam ... Miko "biduleczko" nasza, ja wiem, że jak gardło boli to się nic nie chce Kuruj się tym, co zawsze Tobie pomaga, bo każdy wie najlepiej, co Mu służy Jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Miko i jak, troszkę lżej Ja jeszcze za przeproszeniem smarkam tak, że mnie w Tokyo słychać, ale przestałam się już snuć po domu jak dym z zepsutego pieca Chyba na poprawę się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts