mikopiko 19.09.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 hej gardło mnie boli Mnie przestaje Poużalać się troszkę nad Tobą noooo No to uwaga, zaczynam ... Miko "biduleczko" nasza, ja wiem, że jak gardło boli to się nic nie chce Kuruj się tym, co zawsze Tobie pomaga, bo każdy wie najlepiej, co Mu służy Jutro będzie lepiej oj lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.09.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Cześc chorutkie! Biedne kobitki Katar to najgorsza rzecz pod słońcem, no może oprócz bólu gardła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.09.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Kobitki jakies ziółka sobie wypijcie z miodkiem, lub herbatke z cytryna, czosneczek do chlebka i przejdzie, a do ssania to w aptece sa jakies cukierki prawoslazowe czy inne podobne i bedzie dobrze to mówie ja osoba która jak pracowała to angine poganiała angina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.09.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Wróciłam z zebrania komunijnego 17 maja o godz. 13 mój synuś będize miał Pierwszą Komunię A co do choroby to dalej mnie nie opuszcza Wyglądam jak menel, czerwony nos, oczy podkrążone itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.09.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Z tego co wiem tonieleczony katar trwa 2 tygodnie a nieleczony 14 dni , przynajmnie mi tak zawsze mówiono. Trzeba przetrzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.09.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Hej imienniczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.09.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Aha, na dodatek mam głos jakbym piła ze 2 tygodnie, MENEL jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Hej Menel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Aha, na dodatek mam głos jakbym piła ze 2 tygodnie, MENEL jednym słowem to prawie jak mój syn, jemu pomaga homeovox, po 2-3 tabletkach chrypa przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.09.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Z tego co wiem tonieleczony katar trwa 2 tygodnie a nieleczony 14 dni , przynajmnie mi tak zawsze mówiono. Trzeba przetrzymac. Mi mówiono, że tydzień i 7 dni, ale to kłamstwa były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.09.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ale się porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Czosnek to ja sobie zapodaję już od trzech dni. Dobrze, że nigdzie nie muszę poza spacerkami (baaardzooo króciutki) z psicą Ale niestety, musiałam wziąć Bactrim, inaczej chyba nie byłoby tak dobrze. A ja nie mogę rozłożyć się na łopatki (No, nie w chorobie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.09.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Hej imienniczko! HI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.09.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Z tego co wiem tonieleczony katar trwa 2 tygodnie a nieleczony 14 dni , przynajmnie mi tak zawsze mówiono. Trzeba przetrzymac. Mi mówiono, że tydzień i 7 dni, ale to kłamstwa były mnie na razie boli gardło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.09.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Bum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Aha, na dodatek mam głos jakbym piła ze 2 tygodnie, MENEL jednym słowem To my dwa menele som Kto następnmy do Klubu Meneli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.09.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Aha, na dodatek mam głos jakbym piła ze 2 tygodnie, MENEL jednym słowem to prawie jak mój syn, jemu pomaga homeovox, po 2-3 tabletkach chrypa przechodzi mnie też by przeszło, gdybym przestała ma trochę mówić co w moim przypadku jest niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Miko Ty się opanuj, bo naprawdę szaf Ci zabraknie Gratki http://www.oui.pl/photo/bielizna_damska_biustonosze_push-up_polski_biustonosz_cinnamon_l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.09.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Pupa a nie bum Gacie Miko! Ja do Meneli - tfu, tfu - się nie nadaję, zdowiutka jak rybka na szczęście jestem A dla wszystkich potrzebujących mam rosołek http://www.nocowanie.com/img/zdjecia_d/14547.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.09.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Czosnek to ja sobie zapodaję już od trzech dni. Dobrze, że nigdzie nie muszę poza spacerkami (baaardzooo króciutki) z psicą Ale niestety, musiałam wziąć Bactrim, inaczej chyba nie byłoby tak dobrze. A ja nie mogę rozłożyć się na łopatki (No, nie w chorobie ) To przygotuj sobie jeszcze miksturke: pół szklanki przegotowanej wody + łyzeczka miodu zostaw na no a rano wcisnij do tego pół cytryny i dodaj kapke ciepłej wody (żeby gardło nie bolało)i to pij przez jakis tydzien, zobaczysz że pomoze, ja takie cós mojemu synowi podawałam+ tran w kapsułkach i zeszły rok tfu, tfu nie chorował (oprócz ospy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts