braza 19.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 http://th.interia.pl/50,bf3a020b11917108/herbata.jpg dla potrzebujacych i nie tylko Dzięki Ullerciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.09.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 a dla zakatarzonych http://www.agharta.pl/sklep_foto/big/504.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.09.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 dobry wieczór ale chyba nie taki dobry ......strasznie tu czosnkiem jedzie Czekaj Ewcia, pogadamy o zapachach, jak i Ciebie złapie ... aczkolwiek absolutnie nie życzę. A poważnie, nie wiem jak w Waszych rejonach, ale tutaj u mnie podobno jakiś wirus - kolekcjoner panuje. Im więcej uzbiera tym bardziej zadowolony Te wirus ma klona u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.09.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Dziewczyny i wszelkim wirusom mówimy zdecydowane nie Nie poddawajcie walczcie , wszystko bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.09.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 A teraz musze juz zmykac. Dobrej nocy zycze A rano przyjde z kawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 A teraz musze juz zmykac. Dobrej nocy zycze A rano przyjde z kawka Dobranoc A z kawką przyjdź też po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.09.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Poooooooooooooonuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!! Help! Ja też wołam Help!!!!!!! Poooonuuuuryyyy!!!!! ale wrzaski macie rację, faktycznie jest gorzej, ale co ja mogę zaraz zapukam do kanciapy informatyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Poooooooooooooonuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!! Help! Ja też wołam Help!!!!!!! Poooonuuuuryyyy!!!!! ale wrzaski macie rację, faktycznie jest gorzej, ale co ja mogę zaraz zapukam do kanciapy informatyków Zapukaj, zapukaj. Dobrze by było gdyby jeszcze powiedzieli "Proszę wejść" A tak w ogóle, to wiesz co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 dobry wieczór ale chyba nie taki dobry ......strasznie tu czosnkiem jedzie Czekaj Ewcia, pogadamy o zapachach, jak i Ciebie złapie ... aczkolwiek absolutnie nie życzę. u mnie czosnek króluje na stole ..... nie tylko w czasie choroby jak dzieci były małe -ząbek czosnku rozcierałam z masłem -smarowałam chlebek a na to cieniutko pokrojona kiełbaska -taką kromke dzieci obowiązkowo zjadały wieczorem -na początku sie krzywiły ,a potem nawet polubiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 dobry wieczór ale chyba nie taki dobry ......strasznie tu czosnkiem jedzie Czekaj Ewcia, pogadamy o zapachach, jak i Ciebie złapie ... aczkolwiek absolutnie nie życzę. u mnie czosnek króluje na stole ..... nie tylko w czasie choroby jak dzieci były małe -ząbek czosnku rozcierałam z masłem -smarowałam chlebek a na to cieniutko pokrojona kiełbaska -taką kromke dzieci obowiązkowo zjadały wieczorem -na początku sie krzywiły ,a potem nawet polubiły Ja czosnek uwielbiam. Gdyby się dało - a pracuję nad tym - to bym go nawet do tortu dawała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.09.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 dobry wieczór ale chyba nie taki dobry ......strasznie tu czosnkiem jedzie Czekaj Ewcia, pogadamy o zapachach, jak i Ciebie złapie ... aczkolwiek absolutnie nie życzę. u mnie czosnek króluje na stole ..... nie tylko w czasie choroby jak dzieci były małe -ząbek czosnku rozcierałam z masłem -smarowałam chlebek a na to cieniutko pokrojona kiełbaska -taką kromke dzieci obowiązkowo zjadały wieczorem -na początku sie krzywiły ,a potem nawet polubiły Ja czosnek uwielbiam. Gdyby się dało - a pracuję nad tym - to bym go nawet do tortu dawała ja też lubię ostatnio smakował mi bardzo czosnek z grila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 wlasnie nabralam smaka i zrobilam sobie kanapke z czosnkiem i kielbaska krakowska....pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 zaraz zapukam do kanciapy informatyków Zapukaj, zapukaj. Dobrze by było gdyby jeszcze powiedzieli "Proszę wejść" A tak w ogóle, to wiesz co się dzieje? nie wiem teraz jest OK, przeładowanie trwa kilka sekund PS: wysyłka tego właśnie posta trwała dokładnie 8,5 sekundy, od kliknięcia "Wyślij" do pełnego załadowania się strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 wlasnie nabralam smaka i zrobilam sobie kanapke z czosnkiem i kielbaska krakowska....pycha A ja z czosnkiem i pieczoną cielęcinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 zaraz zapukam do kanciapy informatyków Zapukaj, zapukaj. Dobrze by było gdyby jeszcze powiedzieli "Proszę wejść" A tak w ogóle, to wiesz co się dzieje? nie wiem teraz jest OK, przeładowanie trwa kilka sekund PS: wysyłka tego właśnie posta trwała dokładnie 8,5 sekundy, od kliknięcia "Wyślij" do pełnego załadowania się strony A to żle czy dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 zaraz zapukam do kanciapy informatyków Zapukaj, zapukaj. Dobrze by było gdyby jeszcze powiedzieli "Proszę wejść" A tak w ogóle, to wiesz co się dzieje? nie wiem teraz jest OK, przeładowanie trwa kilka sekund PS: wysyłka tego właśnie posta trwała dokładnie 8,5 sekundy, od kliknięcia "Wyślij" do pełnego załadowania się strony ponury- podpowiedz mi prosze sposób abym za każdym razem nie musiała sie logować po wejściu na Forum - nie chce mnie zapamiętać usuwałam ciasteczka ,ale nic nie pomogło plissssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.09.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ponury- podpowiedz mi prosze sposób abym za każdym razem nie musiała sie logować po wejściu na Forum - nie chce mnie zapamiętać usuwałam ciasteczka ,ale nic nie pomogło plissssss nie mam pojęcia to usuwanie ciasteczek to chyba miała być jednorazowa akcja, przy tamtej zmianie bazy Forum tu prędzej Maksiu pomoże tak na chłopski rozum to przeglądarka powinna coś pamiętać [moze ciasteczka ?], by móc się logować samoczynnie na forum ale mogę się mylić PS: wysyłka tego właśnie posta trwała dokładnie 8,5 sekundy, od kliknięcia "Wyślij" do pełnego załadowania się strony A to żle czy dobrze to jest nawet nieźle, choć nieco dłuuuugawo zmykam, by nie obciążać łącza dziękuję, przepraszam, do widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.09.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ja to już chyba idę spać Jestem zmęczona okrutnie. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 19.09.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 trzynasty post na tej stronie pobil rekord rekordow .... o trzynascie za pozno .... pechowa trzynastka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 trzynasty post na tej stronie pobil rekord rekordow .... o trzynascie za pozno .... pechowa trzynastka Oj Tygrysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts