kaśka maciej 20.09.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam, co tu takie pustki To ja chora, leżę w domu, a Wy co??? cześć Kasiu a co Ci biedactwo przynieść ? może młot ?? do dobicia?? Cześć Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.09.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Maxi -gdzie Twoj awatarek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Maxi -gdzie Twoj awatarek ? No właśnie??? Maxi, wklejaj nasze zdjęcie Tylko wiesz które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.09.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ważny telefon miałam ,ale juz jestem no to co Kasiu sobie życzysz ? oprócz młota - szkoda młota może herbatkę w kubeczku Muratora ? http://www.mfoto.pl/uploads/1363/kawa2_6bb1c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ważny telefon miałam ,ale juz jestem no to co Kasiu sobie życzysz ? oprócz młota - szkoda młota może herbatkę w kubeczku Muratora ? http://www.mfoto.pl/uploads/1363/kawa2_6bb1c.jpg cudny ten kubek i widzę w oddali nogi Olki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.09.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 o tak ....nogi Olki są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Maxi -gdzie Twoj awatarek ? No właśnie??? Maxi, wklejaj nasze zdjęcie Tylko wiesz które Mój avatarek jest w rencach stylisty Kasia zdjęcia są leciutko nieostre A przecież aparat ankoholu nie używał Wieczorkiem postaram się wkleić , u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.09.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Cześć dziewczyny Kasia, co Cię złapało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Maxi -gdzie Twoj awatarek ? No właśnie??? Maxi, wklejaj nasze zdjęcie Tylko wiesz które Mój avatarek jest w rencach stylisty Kasia zdjęcia są leciutko nieostre A przecież aparat ankoholu nie używał Wieczorkiem postaram się wkleić , u Ciebie wkleiłam nasze w moim dziennku, Verunia się bardzo domagała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.09.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam, co tu takie pustki To ja chora, leżę w domu, a Wy co??? cześc Kasiu co L4 dostałas moze cos ci dostarczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam, co tu takie pustki To ja chora, leżę w domu, a Wy co??? cześc Kasiu co L4 dostałas moze cos ci dostarczyc? małż sie zlitował i nie musiałam iść do przychodni dostarcz mi, hmm coby tu wymyślić może coś słodkiego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Maxi -gdzie Twoj awatarek ? No właśnie??? Maxi, wklejaj nasze zdjęcie Tylko wiesz które Mój avatarek jest w rencach stylisty Kasia zdjęcia są leciutko nieostre A przecież aparat ankoholu nie używał Wieczorkiem postaram się wkleić , u Ciebie wkleiłam nasze w moim dziennku, Verunia się bardzo domagała Super Wieczorkiem zrobię drugą odsłonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.09.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 wybierz sobie cos dobrego http://sn.tradepress.com.pl/graphics/pictures/6103_full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.09.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Maxi -gdzie Twoj awatarek ? No właśnie??? Maxi, wklejaj nasze zdjęcie Tylko wiesz które Mój avatarek jest w rencach stylisty Kasia zdjęcia są leciutko nieostre A przecież aparat ankoholu nie używał Wieczorkiem postaram się wkleić , u Ciebie wkleiłam nasze w moim dziennku, Verunia się bardzo domagała świetnie wygladacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 świetnie wygladacie no baaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 świetnie wygladacie no baaaaaaa Na wygląd trzeba sobie zapracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.09.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 świetnie wygladacie no baaaaaaa Na wygląd trzeba sobie zapracować widać nie czytałyście naszych komentarzy przy pierwszej odsłonie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.09.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 świetnie wygladacie no baaaaaaa Na wygląd trzeba sobie zapracować to ja musze isc do pracy zeby zaczac wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 świetnie wygladacie no baaaaaaa Na wygląd trzeba sobie zapracować widać nie czytałyście naszych komentarzy przy pierwszej odsłonie zdjęcia kurcze, już nie pamiętam czy aby na pewno się nami zachwycaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.09.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 widać nie czytałyście naszych komentarzy przy pierwszej odsłonie zdjęcia kurcze, już nie pamiętam czy aby na pewno się nami zachwycaliście teraz masz duuuużo czasu ......to sobie poszukaj a ja spadam do obowiązków .....do zobaczenia wieczorem ,albo i nie ...bo mam gości miłgo dnia ....i żebym jutro usłyszała ,że wszystkie zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts