braza 23.09.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Cześć Ila Ullerciu, byłam na konikach i stwierdzam, że najlepszy sposób na pozbycie się kataru to mocny wdech zapachu kośkiej sierści A poważnie, to jak wsiadłam na cudowne grzbiecicho mojej Brazy od razu lepiej się poczułam. Wiatru we włosach nie czułam, bo kask przeszkadzał ale .... WOW Tego mi brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.09.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 musze Wam cos opowiedziec weszłam na forum i poczytałam ,jakis temat z niego dowiedzialam sie,ze jestem jako kobieta "tandeciarą", ponieważ nie mam markowych ciuchów,ani butów po 1250 euro,ani szaf wyłożonych drzewem ! Do tej pory mam niesmak ! nie ty jedna nie pasujesz do obrazka szanujacej sie kobiety , ja tez nie za bardzo mam sie czym pochwalic, ale moze przez to jestem bogatsza wewnetrznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 musze Wam cos opowiedziec weszłam na forum i poczytałam ,jakis temat z niego dowiedzialam sie,ze jestem jako kobieta "tandeciarą", ponieważ nie mam markowych ciuchów,ani butów po 1250 euro,ani szaf wyłożonych drzewem ! Do tej pory mam niesmak ! To ja też jestem tandeciara I wcale nie mam niesmaku z tego powodu Śmieszą mnie takie snoby i jest mi ich też żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A z ciekawości: co to za wątek? Chętnie poczytam, w czym jeszcze jestem tandetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.09.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A z ciekawości: co to za wątek? Chętnie poczytam, w czym jeszcze jestem tandetna ale pewnie jestesmy szczęśliwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Braza masz siodełko w prezencie http://republika.pl/blog_mf_3033690/3007133/tr/siodlo_dla_panicza1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.09.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A z ciekawości: co to za wątek? Chętnie poczytam, w czym jeszcze jestem tandetna zaraz poszukam i wkleje adres,ale nie warto sie stresowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 23.09.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 dobrywieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.09.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A z ciekawości: co to za wątek? Chętnie poczytam, w czym jeszcze jestem tandetna zaraz poszukam i wkleje adres,ale nie warto sie stresowac a tam zaraz stresowac, na poczatek może posmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A z ciekawości: co to za wątek? Chętnie poczytam, w czym jeszcze jestem tandetna ale pewnie jestesmy szczęśliwsze Nie mam najmniejszych wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Braza masz siodełko w prezencie http://republika.pl/blog_mf_3033690/3007133/tr/siodlo_dla_panicza1.jpg DziękiIluniu We wtorek w stadninie wszystkim się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.09.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A z ciekawości: co to za wątek? Chętnie poczytam, w czym jeszcze jestem tandetna ale pewnie jestesmy szczęśliwsze Nie mam najmniejszych wątpliwości mi radosc sprawiaja drobiazgi, naprawde drobne rzeczy dnia codziennego, a metki wyrzucam , nigdy ich nie kolekconowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A z ciekawości: co to za wątek? Chętnie poczytam, w czym jeszcze jestem tandetna zaraz poszukam i wkleje adres,ale nie warto sie stresowac Ja Stresować Takimi duperelami Iluniu Ty mnie jeszcze nie znasz! Mogę się stresować tym, że działki jeszcze nie dałam rady kupić, ale to czy mam ciuch za 1000 euro czy za 50 zł. to mi furczy Dawaj ten link Cześć Dżempel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Też czekam na tego linka, telewizji nie da sie ogladac , przed wyborami masakra a nie programy , a filmy... szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.09.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A z ciekawości: co to za wątek? Chętnie poczytam, w czym jeszcze jestem tandetna ale pewnie jestesmy szczęśliwsze http://forum.muratordom.pl/szpilki-c-d-rozmowy-guscika-joan-i-innych,t108643.htm?highlight=guścik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Też czekam na tego linka, telewizji nie da sie ogladac , przed wyborami masakra a nie programy , a filmy... szkoda czasu. Dlatego uważam, że wynalezienie DVD powinni dać Nobla Moja córcia ogląda "Tanec ..." ale ja wolę RW - żenujące, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Też czekam na tego linka, telewizji nie da sie ogladac , przed wyborami masakra a nie programy , a filmy... szkoda czasu. Dlatego uważam, że wynalezienie DVD powinni dać Nobla Moja córcia ogląda "Tanec ..." ale ja wolę RW - żenujące, prawda ależ skąd ! milo mi ,ze chcesz rozmawiać z taka "taniochą" jak ja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A z ciekawości: co to za wątek? Chętnie poczytam, w czym jeszcze jestem tandetna ale pewnie jestesmy szczęśliwsze http://forum.muratordom.pl/szpilki-c-d-rozmowy-guscika-joan-i-innych,t108643.htm?highlight=guścik Tak myślałam że o to chodzi, przy tym to RW nie jest wcale żenujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.09.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Też czekam na tego linka, telewizji nie da sie ogladac , przed wyborami masakra a nie programy , a filmy... szkoda czasu. Dlatego uważam, że wynalezienie DVD powinni dać Nobla Moja córcia ogląda "Tanec ..." ale ja wolę RW - żenujące, prawda ależ skąd ! milo mi ,ze chcesz rozmawiać z taka "taniochą" jak ja ! i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.09.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A z ciekawości: co to za wątek? Chętnie poczytam, w czym jeszcze jestem tandetna ale pewnie jestesmy szczęśliwsze http://forum.muratordom.pl/szpilki-c-d-rozmowy-guscika-joan-i-innych,t108643.htm?highlight=guścik Tak myślałam że o to chodzi, przy tym to RW nie jest wcale żenujące to szczyt kultury i dobrego smaku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts