Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Cześć Ila :D

Ullerciu, byłam na konikach i stwierdzam, że najlepszy sposób na pozbycie się kataru to mocny wdech zapachu kośkiej sierści :wink: A poważnie, to jak wsiadłam na cudowne grzbiecicho mojej Brazy od razu lepiej się poczułam. Wiatru we włosach nie czułam, bo kask przeszkadzał :wink: ale .... WOW :D Tego mi brakowało :D

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

musze Wam cos opowiedziec

weszłam na forum i poczytałam ,jakis temat

z niego dowiedzialam sie,ze jestem jako kobieta "tandeciarą",

ponieważ nie mam markowych ciuchów,ani butów po 1250 euro,ani szaf wyłożonych drzewem ! Do tej pory mam niesmak !

nie ty jedna nie pasujesz do obrazka szanujacej sie kobiety :roll: , ja tez nie za bardzo mam sie czym pochwalic, ale moze przez to jestem bogatsza wewnetrznie :lol:

musze Wam cos opowiedziec

weszłam na forum i poczytałam ,jakis temat

z niego dowiedzialam sie,ze jestem jako kobieta "tandeciarą",

ponieważ nie mam markowych ciuchów,ani butów po 1250 euro,ani szaf wyłożonych drzewem ! Do tej pory mam niesmak !

To ja też jestem tandeciara :D I wcale nie mam niesmaku z tego powodu :D Śmieszą mnie takie snoby i jest mi ich też żal.

A z ciekawości: co to za wątek? Chętnie poczytam, w czym jeszcze jestem tandetna :wink:

zaraz poszukam i wkleje adres,ale nie warto sie stresowac

Ja :o Stresować :o Takimi duperelami :o Iluniu Ty mnie jeszcze nie znasz! Mogę się stresować tym, że działki jeszcze nie dałam rady kupić, ale to czy mam ciuch za 1000 euro czy za 50 zł. to mi furczy :D

Dawaj ten link :)

Cześć Dżempel :D

Też czekam na tego linka, telewizji nie da sie ogladac :evil: , przed wyborami masakra a nie programy , a filmy... szkoda czasu.

Dlatego uważam, że wynalezienie DVD powinni dać Nobla :wink: Moja córcia ogląda "Tanec ..." ale ja wolę RW - żenujące, prawda :-?

Też czekam na tego linka, telewizji nie da sie ogladac :evil: , przed wyborami masakra a nie programy , a filmy... szkoda czasu.

Dlatego uważam, że wynalezienie DVD powinni dać Nobla :wink: Moja córcia ogląda "Tanec ..." ale ja wolę RW - żenujące, prawda :-?

ależ skąd ! milo mi ,ze chcesz rozmawiać z taka "taniochą" jak ja !

A z ciekawości: co to za wątek? Chętnie poczytam, w czym jeszcze jestem tandetna :wink:

ale pewnie jestesmy szczęśliwsze :lol:

http://forum.muratordom.pl/szpilki-c-d-rozmowy-guscika-joan-i-innych,t108643.htm?highlight=guścik

Tak myślałam że o to chodzi, przy tym to RW nie jest wcale żenujące :lol: :lol: :lol:

ależ skąd ! milo mi ,ze chcesz rozmawiać z taka "taniochą" jak ja !

i ja :lol:

ale pewnie jestesmy szczęśliwsze :lol:

http://forum.muratordom.pl/szpilki-c-d-rozmowy-guscika-joan-i-innych,t108643.htm?highlight=guścik

Tak myślałam że o to chodzi, przy tym to RW nie jest wcale żenujące :lol: :lol: :lol:

to szczyt kultury i dobrego smaku !