dżempel 23.09.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 no niech mu będzie -jestem dandeciarą i jest mi z tym dobrze .Ciekawe czy jemu jest dobrze z jego szpanem -vchyba nie bo wszystkich odstrasza sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.09.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 nie pojdziesz a to dlaczego ? a poszlas ? jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.09.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 no niech mu będzie -jestem dandeciarą i jest mi z tym dobrze .Ciekawe czy jemu jest dobrze z jego szpanem -vchyba nie bo wszystkich odstrasza sobą hejka sąsiadko masz racje ! nie ważne za ile ,czy jakiej marki masz ciuch - ważne jak w tym wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 23.09.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 cześc Ila .Też tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.09.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 WARTOWNIK - znowu w krzaki polazłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.09.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 cześc Ila .Też tak uważam kiedyś od mądrej,starszej kobiety usłyszałam; U KOBIETY LICZĄ SIĘ 3 RZECZY ; WŁOSY-aby zawsze były czyste ZĘBY - aby zawsze były zdrowe,gdy sie uśmiecha BUTY - aby były zadbane,nie wykoślawione i nie zdarte reszta to tylko dodatki i chyba miała racje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Ilunia, po przeczytaniu tego wątku stwierdzam jedno: jeśli ktoś raz jeszcze będzie miał czelność nazwać RW żenującym wątkiem, to dam mu w mordę I za karę każę Mu czytać WSZYSTKIE posty pana guscika. A niech się pomęczy trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Hej, gdzie wszyscy poszli? Coś się szukamy dzisiaj nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 23.09.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 dobranoc -ide spać jestem dzis padnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.09.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Ilunia, po przeczytaniu tego wątku stwierdzam jedno: jeśli ktoś raz jeszcze będzie miał czelność nazwać RW żenującym wątkiem, to dam mu w mordę I za karę każę Mu czytać WSZYSTKIE posty pana guscika. A niech się pomęczy trochę hihihi za karę dyskusja z tym Panem ? jesteś genialna,ale okrutna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 dobranoc -ide spać jestem dzis padnięta Dobranocka Dżempel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.09.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 dobranoc -ide spać jestem dzis padnięta pa pa ,spokojnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Ilunia, po przeczytaniu tego wątku stwierdzam jedno: jeśli ktoś raz jeszcze będzie miał czelność nazwać RW żenującym wątkiem, to dam mu w mordę I za karę każę Mu czytać WSZYSTKIE posty pana guscika. A niech się pomęczy trochę hihihi za karę dyskusja z tym Panem ? jesteś genialna,ale okrutna Ten pan wzbudza we mnie lekki niepokój. To może być zaraźliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.09.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Ilunia, po przeczytaniu tego wątku stwierdzam jedno: jeśli ktoś raz jeszcze będzie miał czelność nazwać RW żenującym wątkiem, to dam mu w mordę I za karę każę Mu czytać WSZYSTKIE posty pana guscika. A niech się pomęczy trochę hihihi za karę dyskusja z tym Panem ? jesteś genialna,ale okrutna Ten pan wzbudza we mnie lekki niepokój. To może być zaraźliwe nie strasz mnie i tutaj nasuwa sie motto naszej EW-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Ilunia, po przeczytaniu tego wątku stwierdzam jedno: jeśli ktoś raz jeszcze będzie miał czelność nazwać RW żenującym wątkiem, to dam mu w mordę I za karę każę Mu czytać WSZYSTKIE posty pana guscika. A niech się pomęczy trochę hihihi za karę dyskusja z tym Panem ? jesteś genialna,ale okrutna Ten pan wzbudza we mnie lekki niepokój. To może być zaraźliwe nie strasz mnie i tutaj nasuwa sie motto naszej EW-ki Bingo!!!! Ilunia!!!! Dokładnie tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.09.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Ilunia, po przeczytaniu tego wątku stwierdzam jedno: jeśli ktoś raz jeszcze będzie miał czelność nazwać RW żenującym wątkiem, to dam mu w mordę I za karę każę Mu czytać WSZYSTKIE posty pana guscika. A niech się pomęczy trochę hihihi za karę dyskusja z tym Panem ? jesteś genialna,ale okrutna Ten pan wzbudza we mnie lekki niepokój. To może być zaraźliwe nie strasz mnie i tutaj nasuwa sie motto naszej EW-ki Bingo!!!! Ilunia!!!! Dokładnie tak!!! no Ew-ka to mądra kobieta nawet on jest w moim wątku i piekną reprymendę mu dałaś- BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Ilunia, po przeczytaniu tego wątku stwierdzam jedno: jeśli ktoś raz jeszcze będzie miał czelność nazwać RW żenującym wątkiem, to dam mu w mordę I za karę każę Mu czytać WSZYSTKIE posty pana guscika. A niech się pomęczy trochę hihihi za karę dyskusja z tym Panem ? jesteś genialna,ale okrutna Ten pan wzbudza we mnie lekki niepokój. To może być zaraźliwe nie strasz mnie i tutaj nasuwa sie motto naszej EW-ki Bingo!!!! Ilunia!!!! Dokładnie tak!!! no Ew-ka to mądra kobieta nawet on jest w moim wątku i piekną reprymendę mu dałaś- BRAWO A bo ten facio to nawet do wątku Jazda konna się wpier......ł i okazał się być totalnym bezgusciem, chociaż .... palantem byłoby tu bardziej na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.09.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 WARTOWNIK,gdzie sie zaszyłes ???może śpi w krzaczorach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 23.09.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Ilunia, po przeczytaniu tego wątku stwierdzam jedno: jeśli ktoś raz jeszcze będzie miał czelność nazwać RW żenującym wątkiem, to dam mu w mordę I za karę każę Mu czytać WSZYSTKIE posty pana guscika. A niech się pomęczy trochę hihihi za karę dyskusja z tym Panem ? jesteś genialna,ale okrutna Ten pan wzbudza we mnie lekki niepokój. To może być zaraźliwe nie strasz mnie i tutaj nasuwa sie motto naszej EW-ki Bingo!!!! Ilunia!!!! Dokładnie tak!!! no Ew-ka to mądra kobieta nawet on jest w moim wątku i piekną reprymendę mu dałaś- BRAWO A bo ten facio to nawet do wątku Jazda konna się wpier......ł i okazał się być totalnym bezgusciem, chociaż .... palantem byłoby tu bardziej na miejscu ale musi mieć teraz czkawkę ,hihihi obyśmy Go nie przywolały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Ilunia, po przeczytaniu tego wątku stwierdzam jedno: jeśli ktoś raz jeszcze będzie miał czelność nazwać RW żenującym wątkiem, to dam mu w mordę I za karę każę Mu czytać WSZYSTKIE posty pana guscika. A niech się pomęczy trochę hihihi za karę dyskusja z tym Panem ? jesteś genialna,ale okrutna Ten pan wzbudza we mnie lekki niepokój. To może być zaraźliwe nie strasz mnie i tutaj nasuwa sie motto naszej EW-ki Bingo!!!! Ilunia!!!! Dokładnie tak!!! no Ew-ka to mądra kobieta nawet on jest w moim wątku i piekną reprymendę mu dałaś- BRAWO A bo ten facio to nawet do wątku Jazda konna się wpier......ł i okazał się być totalnym bezgusciem, chociaż .... palantem byłoby tu bardziej na miejscu ale musi mieć teraz czkawkę ,hihihi obyśmy Go nie przywolały ... A kysz!!!! Tfu....tfu....tfu....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts