ullerowa 24.09.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Hej ULLA jak praca ? czekam na ostateczne decyzje z dwóch firm, mam nzdzieję że w tym tygodniu juz coś bede wiedziała, i szukam, szukam....... a ja tak nie lubię czekac znam to uczucie czekania ale bedzie dobrze mam taka nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.09.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Hej ULLA jak praca ? czekam na ostateczne decyzje z dwóch firm, mam nzdzieję że w tym tygodniu juz coś bede wiedziała, i szukam, szukam....... a ja tak nie lubię czekac znam to uczucie czekania ale bedzie dobrze mam taka nadzieje bedzie,bedzie - nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.09.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Hej ULLA jak praca ? czekam na ostateczne decyzje z dwóch firm, mam nzdzieję że w tym tygodniu juz coś bede wiedziała, i szukam, szukam....... a ja tak nie lubię czekac znam to uczucie czekania ale bedzie dobrze mam taka nadzieje bedzie,bedzie - nie ma innej opcji no i tego bede sie trzymac bo inaczej znowu doła załapie , a nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.09.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 ULLa wybierz sie na grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.09.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 czy Wam się drogie kobiety wątki z kawą nie pomyliły? więcej jej tu niż tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.09.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 czy Wam się drogie kobiety wątki z kawą nie pomyliły? więcej jej tu niż tam... nic nam sie nie pomyliło ale Tobie chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.09.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 ULLa wybierz sie na grzyby w pobliskim lesie szybciej śmieci znajde niz jakiekolwiek grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.09.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 czy Wam się drogie kobiety wątki z kawą nie pomyliły? więcej jej tu niż tam... nic nam sie nie pomyliło ale Tobie chyba tak my kawę bardzo lubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.09.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Właśnie sobie robię kawe w realu, chcesz trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.09.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 ULLa wybierz sie na grzyby w pobliskim lesie szybciej śmieci znajde niz jakiekolwiek grzyby no to duzy problem ! ostatnio też sie wybrałam do pobliskiego lasu,i pelne załamanie - dużo śmieci ,chyba ludzie remontując się wszystko wywozili tam. Nie rozumie ,jak mozna tak robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.09.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Właśnie sobie robię kawe w realu, chcesz trochę pewnie też sobie "zapodam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.09.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 ULLa wybierz sie na grzyby w pobliskim lesie szybciej śmieci znajde niz jakiekolwiek grzyby no to duzy problem ! ostatnio też sie wybrałam do pobliskiego lasu,i pelne załamanie - dużo śmieci ,chyba ludzie remontując się wszystko wywozili tam. Nie rozumie ,jak mozna tak robić My poszlismy kiedys jeszcze z jednym synkiem na spacer i co cała droge musielismy dziecku tłumaczyc co robia śmieci pobudowlane, poremontowe w lesie normalnie masakra, całymi przyczepami wywożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.09.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Właśnie sobie robię kawe w realu, chcesz trochę pewnie też sobie "zapodam" w towarzystwie przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.09.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Właśnie sobie robię kawe w realu, chcesz trochę nie dziękuję, chyba jednak się pomyliłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.09.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 ULLa wybierz sie na grzyby w pobliskim lesie szybciej śmieci znajde niz jakiekolwiek grzyby no to duzy problem ! ostatnio też sie wybrałam do pobliskiego lasu,i pelne załamanie - dużo śmieci ,chyba ludzie remontując się wszystko wywozili tam. Nie rozumie ,jak mozna tak robić My poszlismy kiedys jeszcze z jednym synkiem na spacer i co cała droge musielismy dziecku tłumaczyc co robia śmieci pobudowlane, poremontowe w lesie normalnie masakra, całymi przyczepami wywożą krew mnie zalewa,człowiek uczy dzieci nie śmiecenia,wymaga to jak im wytłumaczyć,ze inni mogą i nie ponoszą konsekwencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.09.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 a ogólnie ujmując to uwielbiam jeść grzyby ale nie potrafię ich zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.09.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 czy Wam się drogie kobiety wątki z kawą nie pomyliły? więcej jej tu niż tam... nic nam sie nie pomyliło ale Tobie chyba tak my kawę bardzo lubimy zwłaszcza w dobrym towarzystwie i nie musimy zmieniać wątku,bo pijąc kawę rozmawiamy na rożne tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.09.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 czy Wam się drogie kobiety wątki z kawą nie pomyliły? więcej jej tu niż tam... nic nam sie nie pomyliło ale Tobie chyba tak my kawę bardzo lubimy zwłaszcza w dobrym towarzystwie i nie musimy zmieniać wątku,bo pijąc kawę rozmawiamy na rożne tematy no jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.09.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 a ogólnie ujmując to uwielbiam jeść grzyby ale nie potrafię ich zbierać a ja lubie i zbierac i jesc, ale zbierać to nie mam z kim i gdzie, bo mąż nie lubi zbierać grzybów a do lasu to trzebaby gdzies dalej się udac ale jak jeadę w moje rodzinne strony to czasami uda mi sie załapac na gzrybobranie z wujkiem (kiedys to z tata chodziłam i jesień bez grzybów to nie była jesień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.09.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 ULLA załozyłam watek "Pajacyk" moze klikniesz ? http://forum.muratordom.pl/post2048581.htm#2048581 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts