ullerowa 24.09.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 a takiego okaza znalazłam jak zsiadłam z motoru http://images26.fotosik.pl/87/62143c81b5efcfaam.jpg ważył 530 dkg !!!!! i był zdrowiuteńki ... ale super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.09.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ewcia gratulacje dla złotych Niech się dalej ku sobie mają i od czasu do czasu miodem raczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 a w sobotę balowaliśmy na Złotym Weselu http://images27.fotosik.pl/87/0a95f526c4c00cd2m.jpg zabawa była do białego rana na zdjęciu My ,Proboszcz i Jubilaci z synem Cześć Ewcia Dla Złotej Pary gratulacje! A spytałaś przy okazji o przepis na bycie ze sobą tak wiele lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.09.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ewcia gratulacje dla złotych Niech się dalej ku sobie mają i od czasu do czasu miodem raczą dzieki - przekażę Gratulacje są to Rodzice naszych przyjaciół a nasz Proboszcz to niesamowity facet -prawdziwy menadżer niestety od sierpnia jest na emeryturze ....jutro nas odwiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.09.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ewcia gratulacje dla złotych Niech się dalej ku sobie mają i od czasu do czasu miodem raczą dzieki - przekażę Gratulacje są to Rodzice naszych przyjaciół a nasz Proboszcz to niesamowity facet -prawdziwy menadżer niestety od sierpnia jest na emeryturze ....jutro nas odwiedza tez mam fajnego Proboszcza i też czasem nas odwiedza, tak bez okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.09.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Cześć Ewcia Dla Złotej Pary gratulacje! A spytałaś przy okazji o przepis na bycie ze sobą tak wiele lat? dziekuję a przepis ? wyrozumiałość ,miłość i szacunek - Pani Zosia ma wspaniały charakter -jest niezwykle mądrą kobietą .... między małżonkami jest 10 lat różnicy i to może też ma znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Cześć Ewcia Dla Złotej Pary gratulacje! A spytałaś przy okazji o przepis na bycie ze sobą tak wiele lat? dziekuję a przepis ? wyrozumiałość ,miłość i szacunek - To mam szansę Pani Zosia ma wspaniały charakter -jest niezwykle mądrą kobietą .... ... z tym wspaniałym chcrakterem to u mnie gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.09.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Cześć Ewcia Dla Złotej Pary gratulacje! A spytałaś przy okazji o przepis na bycie ze sobą tak wiele lat? dziekuję a przepis ? wyrozumiałość ,miłość i szacunek - Pani Zosia ma wspaniały charakter -jest niezwykle mądrą kobietą .... między małżonkami jest 10 lat różnicy i to może też ma znaczenie a my z mężem w tym samym wieku, a za tydzień dopiero 7 rocznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.09.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 i wiecie co ???? podjęliśmy decyzje ......29 grudnia organizujemy nasze wesele bo mija nasze wspólne 25 lat ...czyli Srebrne Wesele zaczynamy robić listę gości - na razie jest ponad 80 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 a w sobotę balowaliśmy na Złotym Weselu http://images27.fotosik.pl/87/0a95f526c4c00cd2m.jpg zabawa była do białego rana na zdjęciu My ,Proboszcz i Jubilaci z synem Cześć Ewcia Dla Złotej Pary gratulacje! A spytałaś przy okazji o przepis na bycie ze sobą tak wiele lat? O to tak ja ja Ja tez w sobote byłam na złotym weselu A w niedziele byłam u Olki. zdjecie w moich komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.09.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 między małżonkami jest 10 lat różnicy i to może też ma znaczenie Z pewnością ma U nas jest prawie... 12, a srebrne było 4 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 i wiecie co ???? podjęliśmy decyzje ......29 grudnia organizujemy nasze wesele bo mija nasze wspólne 25 lat ...czyli Srebrne Wesele zaczynamy robić listę gości - na razie jest ponad 80 osób 29 grudnia braliście slub? Bo ja też 29 grudnia, ale teraz minie 17 lat a to zadna okragła rocznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.09.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 i wiecie co ???? podjęliśmy decyzje ......29 grudnia organizujemy nasze wesele bo mija nasze wspólne 25 lat ...czyli Srebrne Wesele zaczynamy robić listę gości - na razie jest ponad 80 osób 29 grudnia braliście slub? Bo ja też 29 grudnia, ale teraz minie 17 lat a to zadna okragła rocznica ślub braliśmy 26 grudnia ,ale impreze zrobimy nie w świeta... tylko w sobote 29 czyli taka rozgrzewka przed Sylwestrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 A jaka to rocznica 15 lat? Wiem, że ma jakąś nazwę, ale .... My w przyszłym roku 15 latek skończymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.09.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Rocznice ślubu Pierwsza - BAWEŁNIANA Druga - PAPIEROWA Trzecia - SKÓRZANA Czwarta - KWIATOWA Piąta - DREWNIANA Szósta - CUKROWA Siódma - MIEDZIANA Ósma - SPIŻOWA Dziewiąta - GENERALSKA Dziesiąta - CYNOWA Jedenasta - STALOWA Dwunasta - PŁÓCIENNA (LNIANA) Trzynasta - KORONKOWA Czternasta - KOŚCI SŁONIOWEJ Piętnasta - KRYSZTAŁOWA Dwudziesta - PORCELANOWA Dwudziesta piąta - SREBRNA Trzydziesta - PERŁOWA Trzydziesta piąta - KORALOWA Czterdziesta - RUBINOWA Czterdziesta piąta - SZAFIROWA Pięćdziesiąta - ZŁOTA Pięćdziesiąta piąta - BRYLANTOWA Sześćdziesiąta - DIAMENTOWA i jeszcze jedna ..... pietruszkowa czyli 12,5 roku -mieliśmy taka -dostaliśmy tort z pietuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Wow!!! To my od przyszłego roku Kryształowi będziemy Dzięki Ewciu. Skopiowałam sobie, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Hej, gdzie wy wszyscy jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.09.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Hej, gdzie wy wszyscy jesteście Ja sem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Hej, gdzie wy wszyscy jesteście Ja sem jest Witaj Króliczku Dobrze, że jesteś Głupio tak samej do siebie gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Hej, gdzie wy wszyscy jesteście Ja sem jest Witaj Króliczku Dobrze, że jesteś Głupio tak samej do siebie gadać I ja się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts