braza 25.09.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 U mnie powolutku Tylko, że ja powolutko nie umiem i nie lubię, to też i trochę humr mam skwaszony. Ale się przyzwyczaję Jak Twoja gromadka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.09.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 U mnie powolutku Tylko, że ja powolutko nie umiem i nie lubię, to też i trochę humr mam skwaszony. Ale się przyzwyczaję Jak Twoja gromadka? no to mamy podobnie, mnie czekanie dobija i dzisiaj tez mam minę ale wziełam sie w garśc i ....poszłam umyć 2 okna, a potem kopałam ziemniaki, jeszcze mi 2 rzadki zostały a chłopaki to cała radosc, własnie sie młodszy budzi ehhh, obowiazki mamy wzywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.09.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Cześć Słoneczny dzień miałem Ania gacie http://www.gustowna.pl/data/gfx/icons/large/4/7/474.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Cześć Słoneczny dzień miałem A ja miałam takowy tylko do południa Teraz szarość widzę i jakieś krople z nieba też spadały Cześć Jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.09.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Cześć Słoneczny dzień miałem A ja miałam takowy tylko do południa Teraz szarość widzę i jakieś krople z nieba też spadały Cześć Jea Jutro bez parasola ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 25.09.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 u mnie pada od godziny , a niech sobie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Cześć Słoneczny dzień miałem A ja miałam takowy tylko do południa Teraz szarość widzę i jakieś krople z nieba też spadały Cześć Jea Jutro bez parasola ani rusz Nie znoszę parasoli, szczególnie w moim kochanym mieście. Zazwyczaj gdy pada, to przy okazji i wieje, jakby sam deszcz nie wystarczył z tych pogodowych atrakcji Po połamaniu przez wiatr czwartej z kolei parasolki, przerzuciłam się na kurtki z kapturem Lecę robić kolację, bo mi dziecko z głodu padnie Ale jeszcze tu wrócę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.09.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Cześć Słoneczny dzień miałem A ja miałam takowy tylko do południa Teraz szarość widzę i jakieś krople z nieba też spadały Cześć Jea Jutro bez parasola ani rusz Nie znoszę parasoli, szczególnie w moim kochanym mieście. Zazwyczaj gdy pada, to przy okazji i wieje, jakby sam deszcz nie wystarczył z tych pogodowych atrakcji Po połamaniu przez wiatr czwartej z kolei parasolki, przerzuciłam się na kurtki z kapturem Lecę robić kolację, bo mi dziecko z głodu padnie Ale jeszcze tu wrócę.... Ja w kapturze nie mogę Cześć funfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Ja w kapturze nie mogę Nie żebym była złośliwa, ale czy to względu na uszy, czy z jakiegoś innego, mniej humorystycznego powodu? Wróciłam Cześć Tygrysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.09.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 hej a u mnie była piękna , słoneczna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 25.09.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 hej a u mnie była piękna , słoneczna pogoda wlasnie....byla a tak wogole to hejka funfle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Szukałam domów z kamienno-drewnianą elewacją dla Monikach. Cholera, trudno o takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 nie mogę się skupić latam to tu to tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 nie mogę się skupić latam to tu to tam Jeśli latasz tu i tam po Forum, to dołączam do Ciebie Poganiamy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.09.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 nie mogę się skupić latam to tu to tam Jeśli latasz tu i tam po Forum, to dołączam do Ciebie Poganiamy razem Latawice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 nie mogę się skupić latam to tu to tam Jeśli latasz tu i tam po Forum, to dołączam do Ciebie Poganiamy razem Latawice Złośliwy futrzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.09.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 nie mogę się skupić latam to tu to tam Jeśli latasz tu i tam po Forum, to dołączam do Ciebie Poganiamy razem Latawice Złośliwy futrzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 ale się tu przezywają, co za żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 ale się tu przezywają, co za żenada Ostatnie kilka stron to był taki Wersal, że teraz czas najwyższy odświeżyć opinię najbardziej żenującego wątku na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 nie mogę się skupić latam to tu to tam Jeśli latasz tu i tam po Forum, to dołączam do Ciebie Poganiamy razem Latawice Złośliwy futrzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts