Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie powolutku :wink: Tylko, że ja powolutko nie umiem i nie lubię, to też i trochę humr mam skwaszony. Ale się przyzwyczaję :D

Jak Twoja gromadka?

no to mamy podobnie, mnie czekanie dobija :-? i dzisiaj tez mam minę :-?

ale wziełam sie w garśc i ....poszłam umyć 2 okna, a potem kopałam ziemniaki, jeszcze mi 2 rzadki zostały :lol:

a chłopaki to cała radosc, własnie sie młodszy budzi :lol:

ehhh, obowiazki mamy wzywaja :lol:

Cześć :D

Słoneczny dzień miałem 8)

A ja miałam takowy tylko do południa :-? Teraz szarość widzę i jakieś krople z nieba też spadały :-?

Cześć Jea :D

Jutro bez parasola ani rusz :(

Nie znoszę parasoli, szczególnie w moim kochanym mieście. Zazwyczaj gdy pada, to przy okazji i wieje, jakby sam deszcz nie wystarczył z tych pogodowych atrakcji :-? Po połamaniu przez wiatr czwartej z kolei parasolki, przerzuciłam się na kurtki z kapturem :wink:

Lecę robić kolację, bo mi dziecko z głodu padnie :wink: Ale jeszcze tu wrócę.... :)

Cześć :D

Słoneczny dzień miałem 8)

A ja miałam takowy tylko do południa :-? Teraz szarość widzę i jakieś krople z nieba też spadały :-?

Cześć Jea :D

Jutro bez parasola ani rusz :(

Nie znoszę parasoli, szczególnie w moim kochanym mieście. Zazwyczaj gdy pada, to przy okazji i wieje, jakby sam deszcz nie wystarczył z tych pogodowych atrakcji :-? Po połamaniu przez wiatr czwartej z kolei parasolki, przerzuciłam się na kurtki z kapturem :wink:

Lecę robić kolację, bo mi dziecko z głodu padnie :wink: Ale jeszcze tu wrócę.... :)

Ja w kapturze nie mogę :(

Cześć funfel :D