ullerowa 26.09.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Dzien dobry, jakies takie szarobure i zachmurzone ale moze bedzie lepiej ide kawy zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.09.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Dzisiaj to nam trzeba bedzie duuużo kawy http://www.kartki.bej.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.09.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Dużo kawy, chusteczek, herbaty z cytryną i specyfików na ból gardła i kaszel Przeziębienie jest niestety zaraźliwe Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.09.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ullerowa Ten przepis to na priva czy do kulinariów? Bo wiesz, katar przytępia rozum i zgłupiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.09.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Dużo kawy, chusteczek, herbaty z cytryną i specyfików na ból gardła i kaszel Przeziębienie jest niestety zaraźliwe Witam wszystkich! Aniu -kup świeży imbir - i pij herbatkę z kilkoma plasterkami imbiru -łagodzi ból gardła i fajnie rozgrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.09.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Dzień Dobry Wszystkim w Ten pochmurny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.09.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Dużo kawy, chusteczek, herbaty z cytryną i specyfików na ból gardła i kaszel Przeziębienie jest niestety zaraźliwe Witam wszystkich! a mówiłam ..ja jeszcze siąpie a mój mały kaszlał przez całą noc hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.09.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ullerowa Ten przepis to na priva czy do kulinariów? Bo wiesz, katar przytępia rozum i zgłupiałam do słodkoscia, ale jak nie dasz rady to nic sie nie stanie, teraz to ty zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.09.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Dużo kawy, chusteczek, herbaty z cytryną i specyfików na ból gardła i kaszel Przeziębienie jest niestety zaraźliwe Witam wszystkich! a mówiłam ..ja jeszcze siąpie a mój mały kaszlał przez całą noc hej u mnie ten starszy zakatarzony, moze mu przejdzie, nie ma goraczki i udało mi sie czosnek przemycic w pascie rybnej , zjadł i nie wyczuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.09.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Właśnie tak sobie przypomniałam jak tu dziewczyny chorowały a ja się chwaliłam końskim zdrowiem Ew-ka, to jak z tą kaszą jaglaną? Bo imbiru nie znoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.09.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Właśnie tak sobie przypomniałam jak tu dziewczyny chorowały a ja się chwaliłam końskim zdrowiem Ew-ka, to jak z tą kaszą jaglaną? Bo imbiru nie znoszę kasza jaglana .....Hit na przeziebienia kasze gotujesz na wodzie ( ok 20 minut ) dodajesz masełko i cukier/sól do smaku i wcinasz ....można jeśc na zimno co jakis czas łyżkę kaszy -warto powstrzymać sie od innego jedzenia w tym czasie -coby kasza nie miała konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.09.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 mnie na katar pomaga wapno -kilka razy dziennie wypić wapno smakowe - pomaga -pod warunkiem ,że dawka jest uderzeniowa czyli po dwie tabletki rozpuścić w letniej wodzie i takie dawki pić kilka razy dziennie (5-6 razy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.09.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witajcie babeczki! U mnie też pochmurno ale tylko na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.09.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witam przelotnie przy drugiej kawce Miało dziś u mnie padać a tu słoneczko jak w lecie Muszę podlewanie właczyć bo sucho jak na Saharze Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 HejJa jakiegoś wirusa złapałam w Poznaniu i też katar mnie męczyAaaaaapsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.09.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja mimo kataru właśnie posadziłam osiem kupek tulipanów. Ale teraz leżę na kanapie i ledwo dycham. A pogoda taka piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No to witam pięknie całe Zasmarkane Towarzystwo Łączę się z Wami w boleściach, bo mnie też jeszcze trochę trzyma. A na ciepełko i poprawę humoru herbatka z cytryną http://www.thetasteofpoland.co.uk/ekmps/shops/tasteofpoland/images/herbata_szkl.jpg Dbajcie o siebie, Ania Ty nie szalej, bo najgorzej przełazić to dziadostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.09.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No to witam pięknie całe Zasmarkane Towarzystwo Łączę się z Wami w boleściach, bo mnie też jeszcze trochę trzyma. A na ciepełko i poprawę humoru herbatka z cytryną http://www.thetasteofpoland.co.uk/ekmps/shops/tasteofpoland/images/herbata_szkl.jpg Dbajcie o siebie, Ania Ty nie szalej, bo najgorzej przełazić to dziadostwo Dzieki, ja profilaktycznie tez sie z wami takiej pysznej herbatki napiję i moze troche przegonie te smetne mysli. Własnie odwiozłam tesciowa na pogrzeb, to juz drugi w tym miesiacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.09.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 A tak w ogóle to czy to jest forum polegające tylko na gadaniu o bzdurach o niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.09.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 A tak w ogóle to czy to jest forum polegające tylko na gadaniu o bzdurach o niczym tu sie pisze same ważne rzeczy i opisuje ważne wydarzenia tu się wypoczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts