jea 26.09.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Nie, w dalszym ciągu jest i widzę funfel ja cie widze Ja Cię też Sloneczko, tak bardzo musisz mnie widzieć? To proszę...a jak tam więźba? http://www.gify-animowane.pl/gify/Kreskowki/WarnerBros/3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ten nocny Futrzak też mi najbardziej pasuje Jea ale ja Cię też nie widzę Witam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.09.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Nie, w dalszym ciągu jest i widzę funfel ja cie widze Ja Cię też Sloneczko, tak bardzo musisz mnie widzieć? To proszę...a jak tam więźba? http://www.gify-animowane.pl/gify/Kreskowki/WarnerBros/3.gif ja też cię nie widzę ani z lewej ani na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.09.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 widzę tylko krzyżyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 a u nas w bloku włączyli już ogrzewanie mrozy jakieś będą czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.09.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ten nocny Futrzak też mi najbardziej pasuje Jea ale ja Cię też nie widzę Witam wszystkim A ja widze jak zajada marchewke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.09.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ten nocny Futrzak też mi najbardziej pasuje Jea ale ja Cię też nie widzę Witam wszystkim A ja widze jak zajada marchewke Ciasto marchewkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.09.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 ale teraz to sobie ktos te twoje marchewy pozyczył, bo już nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.09.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja widzę futrzaka, siedzi jak zawsze i wcina Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.09.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Oglądaliście polskie siatkarki? Świetnie dziewczyny grają na ME. Miło oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja widzę futrzaka, siedzi jak zawsze i wcina Hej! Czesc imienniczka. Chyba mi tego wirusa przez neta przesłałaś bo gardło mnie zaczeło dzisiaj bolec. Mam nadzieję że przejdzie bez żadnych antybiotyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ludzie!!! Ja nic nie rozumiem!!! Ja nie widzę żadnego królika, poza tymi wklejonymi przez Słoneczko!!!!Widzę gustowny czerwony krzyżyk!!!O co tu chodzi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Oglądaliście polskie siatkarki? Świetnie dziewczyny grają na ME. Miło oglądać Cześć Aniu Ale jak wyciągały, ehhhh...podziwiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja widzę futrzaka, siedzi jak zawsze i wcina Hej! Czesc imienniczka. Chyba mi tego wirusa przez neta przesłałaś bo gardło mnie zaczeło dzisiaj bolec. Mam nadzieję że przejdzie bez żadnych antybiotyków Cześć Ullerciu NeoAngin i potężna dawka Ascorutical Forte. Powinno pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja widzę futrzaka, siedzi jak zawsze i wcina Hej! Czesc imienniczka. Chyba mi tego wirusa przez neta przesłałaś bo gardło mnie zaczeło dzisiaj bolec. Mam nadzieję że przejdzie bez żadnych antybiotyków Łomatko Mnie wczoraj w gardle łaskotało a dziś totalna katastrofa A Ty się NIE DAJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.09.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Oglądaliście polskie siatkarki? Świetnie dziewczyny grają na ME. Miło oglądać Cześć Aniu Ale jak wyciągały, ehhhh...podziwiałem A wczoraj z Serbią widziałeś? CUKIERECZEK nie mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Oglądaliście polskie siatkarki? Świetnie dziewczyny grają na ME. Miło oglądać Cześć Aniu Ale jak wyciągały, ehhhh...podziwiałem A wczoraj z Serbią widziałeś? CUKIERECZEK nie mecz Nie...żałuję tyrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Oglądaliście polskie siatkarki? Świetnie dziewczyny grają na ME. Miło oglądać Cześć Aniu Ale jak wyciągały, ehhhh...podziwiałem A wczoraj z Serbią widziałeś? CUKIERECZEK nie mecz Nie...żałuję tyrałem TYRAŁEŚ Czy ja dobrze słyszę Przecież urodziłeś się zmęczony więc żyjesz .... itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.09.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Żałuj jea, żałuj... Jutro 17.30 - Holandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.09.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Jea! Zniknął Ci!! ...avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts