Ew-ka 26.09.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 zapraszam na piwo http://www.mfoto.pl/uploads/1579/piwko_7d1ae.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.09.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Jea! Zniknął Ci!! ...avatar Zawsze nic nie było ale dziwnym zbiegiem ciągnęły Ewa, fajne wdzianko...z oktoberfest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.09.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ew-ka Niezła z Ciebie barmaneczka Taka z Oktoberfestu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Nie lubię piwa, ale od Ewci łyka biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.09.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 witam miłe towarzystwo dobre piwko nie jest złe podobam się Wam ? musze sie nauczyć tego obrabiania zdjęć ...to akurat to robota Przemka (mojego pracownika ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Jea! Zniknął Ci!! ...avatar Musi nad nim popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 witam miłe towarzystwo dobre piwko nie jest złe podobam się Wam ? musze sie nauczyć tego obrabiania zdjęć ...to akurat to robota Przemka (mojego pracownika ) Obrabianie zdjęć to dla mnie czarna magia Też chętnie bym się nauczyła, aktualnie jednak nie ma kto tych nauk udzielać Jak już będziesz mądra i w tym zakresie Ewciu podziel się, proszę, wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.09.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Jea! Zniknął Ci!! ...avatar Musi nad nim popracować Może nie ja Jakaś inna coś nie coś z niego wykrzesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.09.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 witam miłe towarzystwo dobre piwko nie jest złe podobam się Wam ? musze sie nauczyć tego obrabiania zdjęć ...to akurat to robota Przemka (mojego pracownika ) Obrabianie zdjęć to dla mnie czarna magia Też chętnie bym się nauczyła, aktualnie jednak nie ma kto tych nauk udzielać Jak już będziesz mądra i w tym zakresie Ewciu podziel się, proszę, wiedzą obiecuję myślę ,że w nastepnym dziesiecioleciu bede Cię uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 witam miłe towarzystwo dobre piwko nie jest złe podobam się Wam ? musze sie nauczyć tego obrabiania zdjęć ...to akurat to robota Przemka (mojego pracownika ) Obrabianie zdjęć to dla mnie czarna magia Też chętnie bym się nauczyła, aktualnie jednak nie ma kto tych nauk udzielać Jak już będziesz mądra i w tym zakresie Ewciu podziel się, proszę, wiedzą obiecuję myślę ,że w nastepnym dziesiecioleciu bede Cię uczyć To to obrabianie aż tak trudne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Jea! Zniknął Ci!! ...avatar Musi nad nim popracować Może nie ja Jakaś inna coś nie coś z niego wykrzesa słoneczko się starała ale ona to ci zmniejszyla do 150 pks nie wiem czy ten rozmiar cie satysfakcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.09.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Jea! Zniknął Ci!! ...avatar Musi nad nim popracować Może nie ja Jakaś inna coś nie coś z niego wykrzesa słoneczko się starała ale ona to ci zmniejszyla do 150 pks nie wiem czy ten rozmiar cie satysfakcjonuje Pytanie, czy Ciebie rajcuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Jea! Zniknął Ci!! ...avatar Musi nad nim popracować Może nie ja Jakaś inna coś nie coś z niego wykrzesa słoneczko się starała ale ona to ci zmniejszyla do 150 pks nie wiem czy ten rozmiar cie satysfakcjonuje Pytanie, czy Ciebie rajcuje No coż wielkość to nie wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.09.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.09.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Jea! Zniknął Ci!! ...avatar Musi nad nim popracować Może nie ja Jakaś inna coś nie coś z niego wykrzesa słoneczko się starała ale ona to ci zmniejszyla do 150 pks nie wiem czy ten rozmiar cie satysfakcjonuje Pytanie, czy Ciebie rajcuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.09.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 na czacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.09.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.09.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Dobranoc Ale się nagadałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.09.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 hej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.09.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Jea! Zniknął Ci!! ...avatar Musi nad nim popracować Może nie ja Jakaś inna coś nie coś z niego wykrzesa słoneczko się starała ale ona to ci zmniejszyla do 150 pks nie wiem czy ten rozmiar cie satysfakcjonuje Pytanie, czy Ciebie rajcuje No coż wielkość to nie wszystko... Chodzi o częstotliwość fedrowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts