ila66 26.09.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Wszyscy spać poszli Nawet dobranoc nie powiedzieli WITAM WITAM wpadlam na chwilkę się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Wszyscy spać poszli Nawet dobranoc nie powiedzieli WITAM WITAM wpadlam na chwilkę się przywitać Dlaczego tylko na chwilkę Cześć Ila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.09.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja nie poszłam dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No proszę, parę nie czatujących Nocnych Marków jeszcze się po tej żenadzie błąka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.09.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Wszyscy spać poszli Nawet dobranoc nie powiedzieli WITAM WITAM wpadlam na chwilkę się przywitać Dlaczego tylko na chwilkę Cześć Ila no bo po 12 godzinach pracy jestem,glodana i marzy mi się wanna ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.09.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No proszę, parę nie czatujących Nocnych Marków jeszcze się po tej żenadzie błąka Noooo, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.09.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Właśnie z pracy wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Wszyscy spać poszli Nawet dobranoc nie powiedzieli WITAM WITAM wpadlam na chwilkę się przywitać Dlaczego tylko na chwilkę Cześć Ila no bo po 12 godzinach pracy jestem,glodana i marzy mi się wanna ....... 12 godzin A gdzie 8 godzinny dzień pracy się podział Ukradli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No proszę, parę nie czatujących Nocnych Marków jeszcze się po tej żenadzie błąka Noooo, ja też Króliczku, Ty nie na czacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.09.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Wszyscy spać poszli Nawet dobranoc nie powiedzieli WITAM WITAM wpadlam na chwilkę się przywitać Dlaczego tylko na chwilkę Cześć Ila no bo po 12 godzinach pracy jestem,glodana i marzy mi się wanna ....... 12 godzin A gdzie 8 godzinny dzień pracy się podział Ukradli ło rany,faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.09.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 ja CZATować nie mogę mąż mi zablokował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.09.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No proszę, parę nie czatujących Nocnych Marków jeszcze się po tej żenadzie błąka Noooo, ja też Króliczku, Ty nie na czacie? a czat jeszcze istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 ja CZATować nie mogę mąż mi zablokował Ło Matko, Tosinku, to nieźle musiałaś tam narozrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No proszę, parę nie czatujących Nocnych Marków jeszcze się po tej żenadzie błąka Noooo, ja też Króliczku, Ty nie na czacie? a czat jeszcze istnieje? Ponoć aktualnie tam siedzą i czatują, czyli istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.09.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No proszę, parę nie czatujących Nocnych Marków jeszcze się po tej żenadzie błąka Noooo, ja też Króliczku, Ty nie na czacie? a czat jeszcze istnieje? Ponoć aktualnie tam siedzą i czatują, czyli istnieje łał .to wpadnę siena minutke przywitać l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No proszę, parę nie czatujących Nocnych Marków jeszcze się po tej żenadzie błąka Noooo, ja też Króliczku, Ty nie na czacie? a czat jeszcze istnieje? Ponoć aktualnie tam siedzą i czatują, czyli istnieje łał .to wpadnę siena minutke przywitać l No i zamieniła wannę na .... czat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.09.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No proszę, parę nie czatujących Nocnych Marków jeszcze się po tej żenadzie błąka Noooo, ja też Króliczku, Ty nie na czacie? a czat jeszcze istnieje? Ponoć aktualnie tam siedzą i czatują, czyli istnieje łał .to wpadnę siena minutke przywitać l No i zamieniła wannę na .... czat hi hi hi wcale nie byłam,przywitałam ,pozdrowiłam i pożegnałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.09.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 DOBRANOChttp://www.sunsilk.pl/repository/photos/13394/203622.1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.09.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ludzie!!! Ja nic nie rozumiem!!! Ja nie widzę żadnego królika, poza tymi wklejonymi przez Słoneczko!!!! Widzę gustowny czerwony krzyżyk!!! O co tu chodzi???? Ja nawet krzyżyka nie widzę A obrazek pokazany przez Jea w poście jest jakimś kwadracikiem, z krórego można odczytać właściwości (po awatarze nie ma śladu, a więc i właściwości też nie ma). I ten adres dawnego królika, otworzony w nowym oknie, wygląda tak: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/zrzut2.jpg Czy ktoś może mi to wytłumaczyć? http://www.discodelic.netfirms.com/confused-scratchhead3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja się nie znam, niestety. Wiem, że widzę krzyżyk, jeszcze u mnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts