Anna Wiśniewska 27.09.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 wczoraj czytałam ,że szybka ,długa i ciężka zima nadchodzi Ło matko , a ja butów nie mam Dzieńdoberek Maxi, przypomniałaś mi, że ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.09.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Zakatarzone cześć! Cześć smarkata ... Hihi Humorek dopisuje ...czyli nie jest tak źle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 wczoraj czytałam ,że szybka ,długa i ciężka zima nadchodzi Ło matko , a ja butów nie mam Dzieńdoberek Maxi, przypomniałaś mi, że ja też nie Ja tez musze kupic, bo te po ciąży to do ..py, jakies takie za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.09.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 wczoraj czytałam ,że szybka ,długa i ciężka zima nadchodzi Ło matko , a ja butów nie mam Dzieńdoberek Maxi, przypomniałaś mi, że ja też nie Jakbym się uparła, to jeszcze ten sezon w zeszłorocznych przechodzę ...cóż...nie będę się upierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ullerowa Buty Ci się w ciąży rozciągnęły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ullerowa Buty Ci się w ciąży rozciągnęły? nie, musiałam kupic wieksze bo mi nogi puchły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Zakatarzone cześć! Cześć smarkata ... Hihi Humorek dopisuje ...czyli nie jest tak źle ... To już trzeci dzień, jakoś zlatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ullerowa Buty Ci się w ciąży rozciągnęły? nie, musiałam kupic wieksze bo mi nogi puchły Uff, współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ullerowa Buty Ci się w ciąży rozciągnęły? nie, musiałam kupic wieksze bo mi nogi puchły Uff, współczuję juz nie ma czego teraz mam problem co wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.09.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Zakatarzone cześć! Cześć smarkata ... Hihi Humorek dopisuje ...czyli nie jest tak źle ... To już trzeci dzień, jakoś zlatuje To jeszcze 4 dni i po bólu ...no chyba, że nie leczony to dłużej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Pochmurno witam Miko ja by Cie ta pchnoł ale mie nie było , gacie http://www.grzenda.art.pl/blog/stringi/a7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.09.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ullerowa Buty Ci się w ciąży rozciągnęły? nie, musiałam kupic wieksze bo mi nogi puchły U mnie ciąże przebiegały dobrze...tzn. bez większych problemów... ale po ciąży zostały mi brązowe plamy pod oczami ...zniknęły dopiero po roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.09.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witam słonecznie Mgła opadła i słońce odbija się od białej folii na dachu, że aż razi (świeć tak, świeć, wcale mi to nie przeszkadza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.09.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ullerowa Buty Ci się w ciąży rozciągnęły? nie, musiałam kupic wieksze bo mi nogi puchły A może jak załozysz grubą skarpetę nie będzie tak źle ? A za zaoszczędzone pieniądze coś nnego sobie sprawisz , np. torebkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ullerowa Buty Ci się w ciąży rozciągnęły? nie, musiałam kupic wieksze bo mi nogi puchły A może jak załozysz grubą skarpetę nie będzie tak źle ? A za zaoszczędzone pieniądze coś nnego sobie sprawisz , np. torebkę Taka żona, to majątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.09.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ullerowa Buty Ci się w ciąży rozciągnęły? nie, musiałam kupic wieksze bo mi nogi puchły A może jak załozysz grubą skarpetę nie będzie tak źle ? A za zaoszczędzone pieniądze coś nnego sobie sprawisz , np. torebkę Taka żona, to majątek Dobrze że nie skarb , bo wiesz co można ze skarbem zrobić PS. Ładny avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ullerowa Buty Ci się w ciąży rozciągnęły? nie, musiałam kupic wieksze bo mi nogi puchły A może jak załozysz grubą skarpetę nie będzie tak źle ? A za zaoszczędzone pieniądze coś nnego sobie sprawisz , np. torebkę Chyba nic z tego, bo to taki "babciny model" był i nie za drogie bo wiedziałam że tylko na jeden sezon, no może na sanki jeszcze się przydadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ullerowa Buty Ci się w ciąży rozciągnęły? nie, musiałam kupic wieksze bo mi nogi puchły A może jak załozysz grubą skarpetę nie będzie tak źle ? A za zaoszczędzone pieniądze coś nnego sobie sprawisz , np. torebkę Taka żona, to majątek Dobrze że nie skarb , bo wiesz co można ze skarbem zrobić PS. Ładny avatarek 3 w bok, 3 pod My tu śmichu...a to poważna oszędność jest, znam to z autopsji Mojej żonie nawet fleków nie chce się wymieniać P.S. Coś się zdu...ło, mam nadzieję, że chwilowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.09.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 cześć Wam W Kraku sloneczko. Powiedzcie cos miłego i moze ktoś kawę postawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 cześć Wam W Kraku sloneczko. Powiedzcie cos miłego i moze ktoś kawę postawi Witaj Kawka specjalnie for you , dzieki za rady, mam nadzieje ze poskutkuja http://www.spengler.pl/img/kawa_rys.jpg taką lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts