Maxtorka 27.09.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 My tu śmichu...a to poważna oszędność jest, znam to z autopsji Mojej żonie nawet fleków nie chce się wymieniać P.S. Ja bym chętnie fleki w moich wymienila , bo wyjątkowo fajne te butki , ale tak je zajechałam że nie da rady Teraz jak pomyślę ze czeka mnie szukanie czegoś co mi sie spodoba ( również cenowo) to juz mną trzęsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.09.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 A może taka ? http://maxim.com.pl/promocje/max/44.jpg Jak takiej Majka nie lubisz znamy amatorów którzy się skuszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 My tu śmichu...a to poważna oszędność jest, znam to z autopsji Mojej żonie nawet fleków nie chce się wymieniać P.S. Ja bym chętnie fleki w moich wymienila , bo wyjątkowo fajne te butki , ale tak je zajechałam że nie da rady Teraz jak pomyślę ze czeka mnie szukanie czegoś co mi sie spodoba ( również cenowo) to juz mną trzęsie Zawsze można szlifnąć albo obcasy wymienić (30 min), tera na wkręty robiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Teraz jak pomyślę ze czeka mnie szukanie czegoś co mi sie spodoba ( również cenowo) to juz mną trzęsie Kurcze, mam takie same objawy, czyzby to zarażliwe było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.09.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 My tu śmichu...a to poważna oszędność jest, znam to z autopsji Mojej żonie nawet fleków nie chce się wymieniać P.S. Ja bym chętnie fleki w moich wymienila , bo wyjątkowo fajne te butki , ale tak je zajechałam że nie da rady Teraz jak pomyślę ze czeka mnie szukanie czegoś co mi sie spodoba ( również cenowo) to juz mną trzęsie Zawsze można szlifnąć albo obcasy wymienić (30 min), tera na wkręty robiom Eeee , to łatwiej będzie chyba nowe kupić - toż to 5 minut od przymierzenia do placenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.09.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Teraz jak pomyślę ze czeka mnie szukanie czegoś co mi sie spodoba ( również cenowo) to juz mną trzęsie Kurcze, mam takie same objawy, czyzby to zarażliwe było ? Nooo jak katar I nie byłoby źle gdyby w tydzień pozbyć się klopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Teraz jak pomyślę ze czeka mnie szukanie czegoś co mi sie spodoba ( również cenowo) to juz mną trzęsie Kurcze, mam takie same objawy, czyzby to zarażliwe było ? Nooo jak katar I nie byłoby źle gdyby w tydzień pozbyć się klopotu Zgadzam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 My tu śmichu...a to poważna oszędność jest, znam to z autopsji Mojej żonie nawet fleków nie chce się wymieniać P.S. Ja bym chętnie fleki w moich wymienila , bo wyjątkowo fajne te butki , ale tak je zajechałam że nie da rady Teraz jak pomyślę ze czeka mnie szukanie czegoś co mi sie spodoba ( również cenowo) to juz mną trzęsie Zawsze można szlifnąć albo obcasy wymienić (30 min), tera na wkręty robiom Eeee , to łatwiej będzie chyba nowe kupić - toż to 5 minut od przymierzenia do placenia Szybka jesteś jak ja, moja musi konfrontacje robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.09.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 My tu śmichu...a to poważna oszędność jest, znam to z autopsji Mojej żonie nawet fleków nie chce się wymieniać P.S. Ja bym chętnie fleki w moich wymienila , bo wyjątkowo fajne te butki , ale tak je zajechałam że nie da rady Teraz jak pomyślę ze czeka mnie szukanie czegoś co mi sie spodoba ( również cenowo) to juz mną trzęsie Zawsze można szlifnąć albo obcasy wymienić (30 min), tera na wkręty robiom Eeee , to łatwiej będzie chyba nowe kupić - toż to 5 minut od przymierzenia do placenia Szybka jesteś jak ja, moja musi konfrontacje robić Jak coś mi pasuje to się nie zastanawiam i nikogo nie pytam tylko biorę I te zakupy są najbardziej udane To jak miłośc od pierwszgo wejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.09.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Wszelką kawę lubię. Dzieki - wypiłam obydwie miłego dnia Wam zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 My tu śmichu...a to poważna oszędność jest, znam to z autopsji Mojej żonie nawet fleków nie chce się wymieniać P.S. Ja bym chętnie fleki w moich wymienila , bo wyjątkowo fajne te butki , ale tak je zajechałam że nie da rady Teraz jak pomyślę ze czeka mnie szukanie czegoś co mi sie spodoba ( również cenowo) to juz mną trzęsie Zawsze można szlifnąć albo obcasy wymienić (30 min), tera na wkręty robiom Eeee , to łatwiej będzie chyba nowe kupić - toż to 5 minut od przymierzenia do placenia Szybka jesteś jak ja, moja musi konfrontacje robić Jak coś mi pasuje to się nie zastanawiam i nikogo nie pytam tylko biorę I te zakupy są najbardziej udane To jak miłośc od pierwszgo wejrzenia A można w ogóle inaczej zakupy robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Oczka mi się kleją - chyba czas na przedobiednią drzemkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Cześć wszystkim Jea kaczor Ci marchewkę kradnie, trza go do pionu postawić Kawusię popołudniową stawiam i biegnę dziecku kurtkę zanieść, bo zimno się zrobiło i leje http://www.strykowski.net/kawa/Klasyczne_zdjecie_kawy,_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418_mini.jpg, dla tych co nie lubią z pianką taka po "polsku" http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/1619_2005-0181.jpg Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Tylko najpierw herbatka z cytryną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Brazuniawpadnij jak wrócisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 No to się muszę sama dokulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Jea!!! łapki z dala od klawiatury!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Muszę temu biednemu fizykowi w końcu zejść z kolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Nadchodzi wielka chwila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ktoś chętny do popchnięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts