ullerowa 28.09.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ullerka kawke robila dzisiaj miko Miko najmocniej przepraszam i dziekuje bo chyba wreszczcie sie obudziłam Wybacz pomyłkę Ale cos mi sie zdaje że ten szalejacy wirus i do mnie zawitał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.09.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 witanko na śniadanko odchudzam sie z czego? masz jakas diete ? czy tak tylko sie ograniczasz? sniadanie podstawa , musisz jesc daruj sobie lepiej kolacje ullerka nie wiedzialam , ze taka zawistna jestes wszyscy maja wirusa to i ona musi zaraz miec ja tam wole mojego Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.09.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 witanko na śniadanko odchudzam sie z czego? masz jakas diete ? czy tak tylko sie ograniczasz? sniadanie podstawa , musisz jesc daruj sobie lepiej kolacje 0dchudzam sie z tego co mi przeszkadza ....czyli z love boczków ( wiecie ,że tak Anglicy nazywają nasze polskie wałeczki ?) na śniadanko pijemy z Heniem maślankę z otrebami zmiksowanym bananem ,pomarańczą i jabłkiem czyli taki pożywny napój -nastepny posiłek o 13,00 i o 17,oo obiad ( wszystko lajtowe ,na parze ) mam nadzieje ,że zgubie parę kg ....oczywiście do tego gimnastyka poranna i nocna też wskazana no i jazda na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.09.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ullerka nie wiedzialam , ze taka zawistna jestes wszyscy maja wirusa to i ona musi zaraz miec ja tam wole mojego Froscha Ja tez wolę mojego Ullera, ale co zrobic , gardło boli i krzyczec nie moge, mówic tez raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.09.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 odchudzajcie sie moje kochane ew-ka ten napoj poranny i ....gimnastyka (nocna) bardzo mnie zaintrygowaly zycze powodzenia w parze i na parze i czekam na wiesci o kazdym straconym kg ( w ramach zrzucania tych milosnych oponek przyjedz do mnie na dzialke na rowerze ) ullerka , wspolczuje .trzymaj sie dzielnie mnie na szczescie nic na razie nie bierze tylko jea jest w stanie mnie zarazic , ale ostatnio mam ograniczone kontakty z nim ( troche szkoda ) mykam zarabiac ..........na prezenty swiateczne (wczoraj zaczelam Wielka Akcje Wyszukiwania Prezentow ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.09.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 witanko na śniadanko odchudzam sie z czego? masz jakas diete ? czy tak tylko sie ograniczasz? sniadanie podstawa , musisz jesc daruj sobie lepiej kolacje 0dchudzam sie z tego co mi przeszkadza ....czyli z love boczków ( wiecie ,że tak Anglicy nazywają nasze polskie wałeczki ?) na śniadanko pijemy z Heniem maślankę z otrebami zmiksowanym bananem ,pomarańczą i jabłkiem czyli taki pożywny napój -nastepny posiłek o 13,00 i o 17,oo obiad ( wszystko lajtowe ,na parze ) mam nadzieje ,że zgubie parę kg ....oczywiście do tego gimnastyka poranna i nocna też wskazana no i jazda na rowerze az tak sie katujesz?? Żaba wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 witanko na śniadanko odchudzam sie z czego? masz jakas diete ? czy tak tylko sie ograniczasz? sniadanie podstawa , musisz jesc daruj sobie lepiej kolacje 0dchudzam sie z tego co mi przeszkadza ....czyli z love boczków ( wiecie ,że tak Anglicy nazywają nasze polskie wałeczki ?) na śniadanko pijemy z Heniem maślankę z otrebami zmiksowanym bananem ,pomarańczą i jabłkiem czyli taki pożywny napój -nastepny posiłek o 13,00 i o 17,oo obiad ( wszystko lajtowe ,na parze ) mam nadzieje ,że zgubie parę kg ....oczywiście do tego gimnastyka poranna i nocna też wskazana no i jazda na rowerze az tak sie katujesz?? Żaba wita Heniu tez sie musi odchudzać? Czy tak do towarzystwa? Ew-ka -przecież Ty okropnie chuda jesteś, co Ty wyprawiasz witam i o zdrowie psychiczne pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.09.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 az tak sie katujesz?? Żaba wita nie jest tak źle wszystko pod kontrola a u Ciebie wszystko wporzo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.09.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ew-kaCytując reklamę "A nie przesadzasz?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.09.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 az tak sie katujesz?? Żaba wita nie jest tak źle wszystko pod kontrola a u Ciebie wszystko wporzo ? tak Zycie jest piękne!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.09.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Heniu tez sie musi odchudzać? Czy tak do towarzystwa? Ew-ka -przecież Ty okropnie chuda jesteś, co Ty wyprawiasz witam i o zdrowie psychiczne pytam Henio uwielbia wyzwania a ze mnie chyba kocha postanowił mi towarzyszyć i sie poświęcic Majka - ja chuda okropnie nie jestem przytyłam w wakacje 5 kg !!!!! a jeśli tak sądzisz to bardzo sie cieszę ,znaczy .....że perfekcyjnie opanowałam sztukę kamuflażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.09.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Cześć dziewczyny, miłego dzionka życzę CMOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.09.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Zycie jest piękne!!!!!!!!!!!!!!! Od razu mi się milej robi na sercu jak czytam takie słowa Bo u nas panuje katar i deszcz za oknami, bleeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.09.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Zabcia -ciesze sie ,że masz dobry nastrój - trzymam kciuki za zdrówko w Rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.09.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Cześć dziewczyny, miłego dzionka życzę CMOK Buźka Desperado! Wzajemnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.09.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 a teraz sie pożegnam z miłym towarzystwem bo to ,że sypiam z szefem nie usprawiedliwia moich spóźnień do pracy papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.09.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Hehe, pa Ew-ka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.09.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ależ smętny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.09.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 I Paweł ma maruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.09.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 odchudzajcie sie moje kochane ew-ka ten napoj poranny i ....gimnastyka (nocna) bardzo mnie zaintrygowaly zycze powodzenia w parze i na parze i czekam na wiesci o kazdym straconym kg ( w ramach zrzucania tych milosnych oponek przyjedz do mnie na dzialke na rowerze ) ullerka , wspolczuje .trzymaj sie dzielnie mnie na szczescie nic na razie nie bierze tylko jea jest w stanie mnie zarazic , ale ostatnio mam ograniczone kontakty z nim ( troche szkoda ) mykam zarabiac ..........na prezenty swiateczne (wczoraj zaczelam Wielka Akcje Wyszukiwania Prezentow ) Postaram się poprawić Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts