mikopiko 29.09.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 hej dziewczyny ale u nas był cuuudowny dzień Było tak ciepło, że chodziło sie w krótkim rękawie i było słonecznie echhh Nie drażnij lwicy U mnie wiatrzycho i co chwila woda z nieba aż dziwne teraz Ola była pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.09.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 To może tymi gaciami sie podzielimy i na zmiane bedziemy chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.09.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 No teraz widze siebie, ciekawe jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Dobra, jakoś to przeżyjemy. Też nie wiem co się dzieje, ale ja mam cały czas Ciebie Ullerciu Skończmy już bo mi się w nocy przyśnią te "UlleOlkowe" gacie Dziewczyny, Froshka napisała, że już przymierza się do szukania prezentów świątecznych. Wiecie, że podoba mi się ten pomysł. Chyba też zacznę w październiku, to przynajmniej obłędu w oczach w grudniu nie będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 O rany, ale znowu ucichło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.09.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Juz jestem, prysznicowałam A z tymi prezentami to fajny pomysł, tylko gdzie je pochowac, żeby ci co mają je dostac nie znaleźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 29.09.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Na pewno, nie na długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Na pewno, nie na długo co nie na długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.09.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Na pewno, nie na długo Dawno cie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Jestem, cicho było to sobie poszłam obejrzeć cosik w TV. Niestety, chłam taki że aż żal. A wybory to już mi uszami wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.09.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Witam wieczorową porą Witaj Iluniu Znowu tak późno z pracy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.09.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Witam wieczorową porą Witaj Iluniu Znowu tak późno z pracy???? eee nie,dzisiaj wolne,ale nadganialam prace domowe i życie towarzyskie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.09.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Jestem, cicho było to sobie poszłam obejrzeć cosik w TV. Niestety, chłam taki że aż żal. A wybory to już mi uszami wychodzą Zgadzam sie z Toba Zupełnie nie ma co oglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.09.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Witam wieczorową porą Witaj zapracowana Kobieto eh te domowe obowiązki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Witam wieczorową porą Witaj Iluniu Znowu tak późno z pracy???? eee nie,dzisiaj wolne,ale nadganialam prace domowe i życie towarzyskie ! Trzeba się było skupić tylko na tym życiu towarzyskim, po co Ci jeszcze prace domowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Witam wieczorową porą Witaj zapracowana Kobieto eh te domowe obowiązki Ja sobie daję z nimi odój, gdy mi się nie chce. Dopiero, jak zaczynają mi pewne rzeczy przeszkadzać, wtedy biorę się do pracy, robię ze wszystkim porządek i ..... potem znowu długo nic nie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.09.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Witam wieczorową porą Witaj zapracowana Kobieto eh te domowe obowiązki Ja sobie daję z nimi odój, gdy mi się nie chce. Dopiero, jak zaczynają mi pewne rzeczy przeszkadzać, wtedy biorę się do pracy, robię ze wszystkim porządek i ..... potem znowu długo nic nie robię to też jakies rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.09.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Witam wieczorową porą Witaj zapracowana Kobieto eh te domowe obowiązki Ja sobie daję z nimi odój, gdy mi się nie chce. Dopiero, jak zaczynają mi pewne rzeczy przeszkadzać, wtedy biorę się do pracy, robię ze wszystkim porządek i ..... potem znowu długo nic nie robię to też jakies rozwiazanie Wierz mi Ullerciu, dla mnie idealne. Nie znoszę rutyny, powtarzania tych samych czynności dzień w dzień itp. Nawet łóżko mamy na wysokim (174 cm) podeście, bo jak pomyślę o tym dwukrotnym w ciągu dnia rytuale ścielenia łóżek to zaczynam warczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts