kaśka maciej 30.09.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Z tego wszystkiego też Norwegia No to jesteśmy umówieni na promie no ładnie, bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 [Pierwsza w Szkocji, druga w Holandii! ciekawe gdzie trzecią spędze? W Rumunii? hehhehee Jest jeszcze Kazachstan, Białoruś i ewentualnie Azerbejdżan do wyboru JAk juz mam wybierać to wybrałbym Norwegie Wziołbym wędki!!!!!!!!!!!!! Żonki nie koniecznie, hihihihiihii Z tego wszystkiego też Norwegia No to jesteśmy umówieni na promie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.09.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 ja to się chyba oddalę w kierunku sypialni mam niecne plany co do mojego małża dobranoc, do następnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Brazunia, wyrzuciłam ten obrazek. Jeśli Stuk i Miko też wyrzucą z cytatu, powinno przestać wyć... Miko, gratki! Sorry za spóźnienie, przejęłam się, że Brazie wirusa zapodałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Czekaj, zaraz wywalę to. Stuk, możesz od siebie też usunąć ten obrazek? Poczekaj z tym usuwaniem, bo ja nie wiem co to i skąd Dokładnie pokazuje mi "manta.univ.gda.pl/mgrzywacz/kotek.jpg Co to jest??? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie??? Wlaśnie, bo tego mojego ulubionego kotka Tarantino wlepiałem wielokrotnie i nikt się nie skarżył? Narazie jest spokój, ale wcześniej jak odpowiadałam na Twoje posty włączył się 3-krotnie (a wyje cholera jak syrena strażacka ) i Depeesi 2-krotnie. Nie mam pojęcia. Teraz gdy piszę cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Czekaj, zaraz wywalę to. Stuk, możesz od siebie też usunąć ten obrazek? Poczekaj z tym usuwaniem, bo ja nie wiem co to i skąd Dokładnie pokazuje mi "manta.univ.gda.pl/mgrzywacz/kotek.jpg Co to jest??? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie??? Wlaśnie, bo tego mojego ulubionego kotka Tarantino wlepiałem wielokrotnie i nikt się nie skarżył? Narazie jest spokój, ale wcześniej jak odpowiadałam na Twoje posty włączył się 3-krotnie (a wyje cholera jak syrena strażacka ) i Depeesi 2-krotnie. Nie mam pojęcia. Teraz gdy piszę cisza. ja też wywaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 papatki, spylam na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Brazunia, wyrzuciłam ten obrazek. Jeśli Stuk i Miko też wyrzucą z cytatu, powinno przestać wyć... Miko, gratki! Sorry za spóźnienie, przejęłam się, że Brazie wirusa zapodałam! Deppesiu moja kochana, toż to nie powiedziane że od Ciebie!!!!!!!! Fakt, wyło gdy pisałam odpowiedź Tobie tutaj, na RW i Stukpukowi. Teraz nie wyje. Spokojnie, jest mi przykro że Cię zdenerwowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.09.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 No ja też pomału spadam! Na pierwszy raz to i tak dużo połaziłem po naszym forum. Mam nadzieję że teraz bedę mógł częściej zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 papatki, spylam na rower W taką ciemnicę Uważaj na wyboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.09.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Cześć, Dziewczyny moje kochane i Chłopaki też! Andre, jaki fajny piesek! Gdzieś Ty go dorwał? W schronisku? Wiesia znalazła wieczorem na ulicy, a że w tym miejscu akurat nie ma domów czy bloków więc wzięła psinę ze sobą. Andre ,poprzednio tęż jakiegoś psiaka Wiesia przyniosla,co z tamtym ? To właśnie ten piesek, nie wiedzieliśmy tylko czy z nami zostanie, więc dopiero teraz fotkę wklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 No ja też pomału spadam! Na pierwszy raz to i tak dużo połaziłem po naszym forum. Mam nadzieję że teraz bedę mógł częściej zaglądać Papa Stukpuku. Cieszę się, że Cię poznałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Cześć, Dziewczyny moje kochane i Chłopaki też! Andre, jaki fajny piesek! Gdzieś Ty go dorwał? W schronisku? Wiesia znalazła wieczorem na ulicy, a że w tym miejscu akurat nie ma domów czy bloków więc wzięła psinę ze sobą. Andre ,poprzednio tęż jakiegoś psiaka Wiesia przyniosla,co z tamtym ? To właśnie ten piesek, nie wiedzieliśmy tylko czy z nami zostanie, więc dopiero teraz fotkę wklejam A ja to wiedziałam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.09.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Cześć, Dziewczyny moje kochane i Chłopaki też! Andre, jaki fajny piesek! Gdzieś Ty go dorwał? W schronisku? Wiesia znalazła wieczorem na ulicy, a że w tym miejscu akurat nie ma domów czy bloków więc wzięła psinę ze sobą. Andre ,poprzednio tęż jakiegoś psiaka Wiesia przyniosla,co z tamtym ? To właśnie ten piesek, nie wiedzieliśmy tylko czy z nami zostanie, więc dopiero teraz fotkę wklejam fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.09.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 No ja też pomału spadam! Na pierwszy raz to i tak dużo połaziłem po naszym forum. Mam nadzieję że teraz bedę mógł częściej zaglądać Papa Stukpuku. Cieszę się, że Cię poznałam Pa, jestem tutaj częstym gościem, a przynajmniej mam taką nadzieję że czas mi pozwoli!!!! Mi też było mnie Ciebie poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Kurna, z tym moim netem. Wszyscy dawno poszli, a ja nie mogę posta wysłać, bo mi się tak długo ładuje to cholerstwo! I jak tu Was na RW odwiedzać? To już wolę czasem na czata zajrzeć, tam w miarę zdążam. Teraz też lecę spatki , trzymajcie się! Pa pa! Brazunia, sorki jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.09.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 PA pa Depeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Depeesiu nie masz za co sorki, bo to wcale nie wiadomo skąd i po co się toto przypałętało. Miłych snów Ci życzę Kochana Ty moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Ilunia jesteś gdzieś w pobliżu?? Czy znowu samiuśka zostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.09.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Ilunia jesteś gdzieś w pobliżu?? Czy znowu samiuśka zostałam ila bedzie chwilowo nieobecna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts