jea 01.10.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Brazunia, dzięki za kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.10.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Cześć Miko dzięki za kawę, ale wooolęęęę czaaaarnąąąą ....... . Nieprzytomna jestem a ja zdecydowanie preferuję białą Witam w ten piekny słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.10.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Witajcie słonecznie Ja tez lubię biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.10.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Dzieńdoberek Wpadłam jak po ogień , nie mam nawet czasu żeby nadrobić zaległości Mam nadzieję że u Was wszystko OK Łyknę trochę kawki i pędze dalej . Miłego dzionka Ila gaciorki http://www.nalia.pl/galerie/halka-beauty_1352_k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.10.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 jak lubicie białą to się częstujcie...jeszcze ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.10.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 jak lubicie białą to się częstujcie...jeszcze ciepła dzieki, z pewnością skozystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.10.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 u nas nadal słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.10.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 a u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.10.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 u nas nadal słońce to tak jak i u mnie, ale fajnie, oby jak najdłuzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.10.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 muszę kończyć pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.10.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 u nas nadal słońce to tak jak i u mnie, ale fajnie, oby jak najdłuzej oj tak ...komputer mi zabierają pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.10.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 WITAM WSZYSTKICH DZIĘKI ZA GACIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.10.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 witanko na śniadanko słoneczko świeci jak szalone wczoraj pojechaliśmy rowerami nad wode H -tradycyjnie pływał a ja sie opalałam a w Niemczech -powodzie brat dzwnił ,że od 3 dni non stop leje może do nas te ulewy nie dojdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.10.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ila - ale o so choci ? czyzby wartownik zagarnął Twą tożsamość ? pogubiłam sie troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ila - ale o so choci ? czyzby wartownik zagarnął Twą tożsamość ? pogubiłam sie troszke CZOŁEM EW-KA NIE WARTOWNIK NIC NIE ZAGARNOŁ NIE MOZE SIĘ ZALOGOWAĆ NA FORUM ,WIĘC WCHODZIŁ POD MOIM NICKIEM,ABY POCZYTAĆ JAKA JEST PRZYCZYNA I JAK TO NAPRAWIĆ ZA BAŁAGAN PRZEPRASZAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.10.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ila - ale o so choci ? czyzby wartownik zagarnął Twą tożsamość ? pogubiłam sie troszke CZOŁEM EW-KA NIE WARTOWNIK NIC NIE ZAGARNOŁ NIE MOZE SIĘ ZALOGOWAĆ NA FORUM ,WIĘC WCHODZIŁ POD MOIM NICKIEM,ABY POCZYTAĆ JAKA JEST PRZYCZYNA I JAK TO NAPRAWIĆ ZA BAŁAGAN PRZEPRASZAMY a teraz to kto jest na RW ...ila czy wartownik ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 01.10.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Słoneczne dzień dobry! Sie narobiło ...STUKUŚ z wygnania wrócił (pół roku minęło????!!!!! ), Ila się rozdwoiła, MIko komputer zabrali... szok ze stresem ... Zmykam popracować ...wpadnę na kawkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.10.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ila - ale o so choci ? czyzby wartownik zagarnął Twą tożsamość ? pogubiłam sie troszke CZOŁEM EW-KA NIE WARTOWNIK NIC NIE ZAGARNOŁ NIE MOZE SIĘ ZALOGOWAĆ NA FORUM ,WIĘC WCHODZIŁ POD MOIM NICKIEM,ABY POCZYTAĆ JAKA JEST PRZYCZYNA I JAK TO NAPRAWIĆ ZA BAŁAGAN PRZEPRASZAMY a teraz to kto jest na RW ...ila czy wartownik ??? NO TERAZ JESTEM JA - ILA WARTOWNIK BEDZIE PISAL MALYMI LITERAMI NO I JA ZNIKAM ,BEDE DOPIERO PO 22, JEZELI WCZESNIEJ TO BEDZIE TO WARTOWNIK RANY ,SAMA SIE POGUBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.10.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 gorsze J wita, jakieś streszczenie z wytłumaczeniem za niedzielę proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.10.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 http://www.snoopy.com/comics/peanuts/places_to_visit/images/places_to_visit_big.gif lecę na zbiórkę !!! i przepadła ale z okazji urodzin WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/5/5/8/5584_58455584_525.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts