fizyk 30.05.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Przez chwilę miałem problemy z łącznością.Obejrzałem domek Kasztanki i Monisi. Fajne albumiki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kasztanaka, a jak ekipa dachowcow się sprawuje? wlasciwie nie mamy zastrzezen co do ich pracy..... jedno zastrzezenie: malo samodzielny troche ........ byc moze ze przyzwyczailismy sie do Pana Mani ktory wszystko zalatwial -materialy znalazl zawsze najtansze i nie trzeba bylo mu 2razy mowic "niech pan kupi to to to i do roboty" nie latal za nami tez z kazdym groszem do zaplacenia ..... rozliczalismy sie rzadziej i konkretniej .... ale byc moze to dlatego ze mlody jest i nieodswiadczony, albo nie ma kasy zeby zainwestowac ..... a poza tym spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Przez chwilę miałem problemy z łącznością. Obejrzałem domek Kasztanki i Monisi. Fajne albumiki! dopiero terazz ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 30.05.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Widze ze co do dachówki nadal się nie zdecydowałas A bylas na Irysowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 MONIS gratuluje stropu Dzieki Kasztanka Co do dachu, to u nas jest ok. 330 m2 dachu. Sama dachowka wychodzi cos kolo 15 - 16k, do tego jeszcze te wszystkie dodatki i rynny kolejne 15 k. 15-16 z gasiorami itp???? Tak, dachowka podstawowa, gasiory.... no to ladna cena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi koles wyliczyl 20tys cholera ........... dachowka, gasiory, stopnie, wentylacje i inne glupstwa Kasztankka tyle, ze u nas strasznie prosty dach, nie ma zadnych okien dachowych, lukarn.........moze dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Witajcie! Czesc Wojty!!! Jak Twoja budowa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Moniś gratuluję pierwszej wiechy a imprezka jakaś była z tej okazji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 30.05.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 My moze zaczniemy a 1-2 tygodnie:D Nasza ekipa bedzie budowc 2 domy na raz - nasz i sasiada - my jestesmy drudzy, wiec trzeba bedzie toche poczekac, niech im fundamenty zrobia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Moniś gratuluję pierwszej wiechy a imprezka jakaś była z tej okazji? Byla!!! Ciezko nastepnego dnia rano to znosilam.......ale to pewnie przez ten upal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 My moze zaczniemy a 1-2 tygodnie:D Nasza ekipa bedzie budowc 2 domy na raz - nasz i sasiada - my jestesmy drudzy, wiec trzeba bedzie toche poczekac, niech im fundamenty zrobia:D Rozumiem. Czyli juz niedlugo sie zacznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 30.05.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Musi się zaczac, bo mnie juz energia rozpiera :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 No wyobrazam sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Widze ze co do dachówki nadal się nie zdecydowałas A bylas na Irysowej? no cholerka nie ......... a gdzie ta irysowa dokladnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Musi się zaczac, bo mnie juz energia rozpiera :D:D tylko sama nie zaczynaj budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 MONIS gratuluje stropu Dzieki Kasztanka Co do dachu, to u nas jest ok. 330 m2 dachu. Sama dachowka wychodzi cos kolo 15 - 16k, do tego jeszcze te wszystkie dodatki i rynny kolejne 15 k. 15-16 z gasiorami itp???? Tak, dachowka podstawowa, gasiory.... no to ladna cena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi koles wyliczyl 20tys cholera ........... dachowka, gasiory, stopnie, wentylacje i inne glupstwa Kasztankka tyle, ze u nas strasznie prosty dach, nie ma zadnych okien dachowych, lukarn.........moze dlatego. ale Monis okna dachowe maja cos wspolnego z dachowka? inne sie kladzie dachowki? ..... moze wykonczeniowe .... my mamy 2lukarny i czterospadowy prosty dach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ale pędzicie... Kochani, mięcie litość! Kiedy ja to przeczytam... Aż tyle wolnych chwil w pracy nie mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Fizyk, ale dajesz gazu...! Będe musiał też wziąć się do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 MONIS gratuluje stropu Dzieki Kasztanka Co do dachu, to u nas jest ok. 330 m2 dachu. Sama dachowka wychodzi cos kolo 15 - 16k, do tego jeszcze te wszystkie dodatki i rynny kolejne 15 k. 15-16 z gasiorami itp???? Tak, dachowka podstawowa, gasiory.... no to ladna cena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi koles wyliczyl 20tys cholera ........... dachowka, gasiory, stopnie, wentylacje i inne glupstwa Kasztankka tyle, ze u nas strasznie prosty dach, nie ma zadnych okien dachowych, lukarn.........moze dlatego. ale Monis okna dachowe maja cos wspolnego z dachowka? inne sie kladzie dachowki? ..... moze wykonczeniowe .... my mamy 2lukarny i czterospadowy prosty dach...... Moze to te lukarny.....zawsze to iles zakonczen, gasiorow......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Witam poniedziałkowo Czesc Aga!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts