mikopiko 01.10.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 na różaniec jak ja to w przyszłym roku przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.10.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 żarty sobie robicie, czy jak?? ja zaraz musze iść a Was znowu gdzieś wywiało sorki, karmiłam i nie mogłam pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 hij no hej optymistycznie brzmi ten twój podpis o przeprowadzce!!! może ja sobie też coś takiego zxafunduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.10.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 na różaniec jak ja to w przyszłym roku przeżyję przeżyjesz, nie taklie straszne: 40 minut na klęczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.10.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ło matko i ile razy w tyg trzeba chodzić ...bo ja to i w niedzielę nieczęsto a za rok to bedzie ostre dla mnie przejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.10.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 co do podpisu...to takm motywująco założyła termin 1 czerwiec jak dzień dziecka to dzień dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ło matko i ile razy w tyg trzeba chodzić ...bo ja to i w niedzielę nieczęsto a za rok to bedzie ostre dla mnie przejście 3 razy w tygodniu przez cały październik no i w każdą niedzielę na mszę, różaniec odpuszczam w niedzielę, choć też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.10.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ło matko i ile razy w tyg trzeba chodzić ...bo ja to i w niedzielę nieczęsto a za rok to bedzie ostre dla mnie przejście z tego co wiem u mnie nie ma obowiazku, ale dobrze byłoby zeby dziecko było chociaz raz w tygodniu, a jak moze i chce to czesciej, sa jakies konkursy i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.10.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ullerowa gatki http://diores.pl/images/abig/miadoux/ceres.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ło matko i ile razy w tyg trzeba chodzić ...bo ja to i w niedzielę nieczęsto a za rok to bedzie ostre dla mnie przejście z tego co wiem u mnie nie ma obowiazku, ale dobrze byłoby zeby dziecko było chociaz raz w tygodniu, a jak moze i chce to czesciej, sa jakies konkursy i takie tam u nas niby też nie ma obowiązku, ale ksiądz proboszcz tak bardzo zachęcał.... a mój synuś to jest strasznie przejmujący się trakimi rzeczami i trza będzię z nim chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.10.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 A i u mnie rózaniec trwa 25 min, tak więc widzisz Miko, wymagania ksiezy są rózne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.10.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ło matko i ile razy w tyg trzeba chodzić ...bo ja to i w niedzielę nieczęsto a za rok to bedzie ostre dla mnie przejście z tego co wiem u mnie nie ma obowiazku, ale dobrze byłoby zeby dziecko było chociaz raz w tygodniu, a jak moze i chce to czesciej, sa jakies konkursy i takie tam u nas niby też nie ma obowiązku, ale ksiądz proboszcz tak bardzo zachęcał.... a mój synuś to jest strasznie przejmujący się trakimi rzeczami i trza będzię z nim chodzić skad ja to znam, mój nie komunista a chce chodzic na rózaniec wtedy kiedy jest dla młodszych dzieci i chyba trzeba bedzie z nim sie wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 A i u mnie rózaniec trwa 25 min, tak więc widzisz Miko, wymagania ksiezy są rózne też mi się wydawało, że to tyle trwa, ale zamiast mówić Zdrowaś Maryja, to się śpiewa, potem jest Litania do NMP, a najlepsze było na samym końcu, jak matki z dziećmi w pośpiechu wychodziły z kościoła, bo właśnie zaczęła się masz wieczorna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.10.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 A i u mnie rózaniec trwa 25 min, tak więc widzisz Miko, wymagania ksiezy są rózne też mi się wydawało, że to tyle trwa, ale zamiast mówić Zdrowaś Maryja, to się śpiewa, potem jest Litania do NMP, a najlepsze było na samym końcu, jak matki z dziećmi w pośpiechu wychodziły z kościoła, bo właśnie zaczęła się masz wieczorna w ubiegłym roku byłam raz to nie było u nas az takiej masakry, bo na wieczornej, zresztą jedynej w tygodniu mszy świętej było moze w sumie ze 40-50 osób razem z dziecmi. Parafian jest ok 1700 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Jupi, jupi!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.10.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.10.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ło matko i ile razy w tyg trzeba chodzić ...bo ja to i w niedzielę nieczęsto a za rok to bedzie ostre dla mnie przejście z tego co wiem u mnie nie ma obowiazku, ale dobrze byłoby zeby dziecko było chociaz raz w tygodniu, a jak moze i chce to czesciej, sa jakies konkursy i takie tam u nas niby też nie ma obowiązku, ale ksiądz proboszcz tak bardzo zachęcał.... a mój synuś to jest strasznie przejmujący się trakimi rzeczami i trza będzię z nim chodzić skad ja to znam, mój nie komunista a chce chodzic na rózaniec wtedy kiedy jest dla młodszych dzieci i chyba trzeba bedzie z nim sie wybrac ale wy pobożne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Co tam słychć na tym naszym ziemskim padole? Ja padam na pysk, latałem cały dzień z punktu A do punktu B i apiać spowrotem!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.10.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ło matko i ile razy w tyg trzeba chodzić ...bo ja to i w niedzielę nieczęsto a za rok to bedzie ostre dla mnie przejście z tego co wiem u mnie nie ma obowiazku, ale dobrze byłoby zeby dziecko było chociaz raz w tygodniu, a jak moze i chce to czesciej, sa jakies konkursy i takie tam u nas niby też nie ma obowiązku, ale ksiądz proboszcz tak bardzo zachęcał.... a mój synuś to jest strasznie przejmujący się trakimi rzeczami i trza będzię z nim chodzić skad ja to znam, mój nie komunista a chce chodzic na rózaniec wtedy kiedy jest dla młodszych dzieci i chyba trzeba bedzie z nim sie wybrac ale wy pobożne bez przesady, czasem tez grzesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts