stukpuk 01.10.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Co tam słychć na tym naszym ziemskim padole? Ja padam na pysk, latałem cały dzień z punktu A do punktu B i apiać spowrotem!!!!!!!!! Trzeba było z punktu B do punktu A byś się mniej zmęczył Witam wieczornie Moja orientacja miejsko-terenowa ostatnio szwankuje i motałem się dziś po mieście, że hej Chyba mapę sobie kupię lub nawigację!!!!!!!!!! GPS-a sobie zafunduj Co?????????????? Po co mi druga żona na głowie?!!!!!!!! Jak to po co????? Żony kochane som!!!!!!!! A taka GPS-a to Cię wszędzie doprowadzi!!!!! czyli jeżeli dobrze zrozumiałem proponujesz mi na boku sprwić sobie jakiegoś ładnego GPS-a?! To nie głupi pomysł, tylko żeby żona się nie dowiedziała. Ja nic nie mówiłam Może mikołaj przyniesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Stuku tylko choinkę dużą postaw albo wieeeeelgaaaachnąąą poduchę połóż co by Ci się ta mikołajowa żona zmieściła [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Witam gromadkę-żenadkę Witaj [/b]Andreasie-Banderasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Chcaiłam sobie poogladać żenujace "M jak miłość" włączam 2-jkę a tu patrzę- gęba Kwasniewskiego Kogo on tam gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Chcaiłam sobie poogladać żenujace "M jak miłość" włączam 2-jkę a tu patrzę- gęba Kwasniewskiego Kogo on tam gra? pogromcę Kaczora ale coś cienko mu idzie Kwachowi oczywiście, Jarek ma power, chyba redbulla szarpnął przed nagraniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Chcaiłam sobie poogladać żenujace "M jak miłość" włączam 2-jkę a tu patrzę- gęba Kwasniewskiego Kogo on tam gra? pogromcę Kaczora ale coś cienko mu idzie Kwachowi oczywiście, Jarek ma power, chyba redbulla szarpnął przed nagraniem To moze zmieni się w dzika kaczkę i odleci , np do Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Chcaiłam sobie poogladać żenujace "M jak miłość" włączam 2-jkę a tu patrzę- gęba Kwasniewskiego Kogo on tam gra? pogromcę Kaczora ale coś cienko mu idzie Kwachowi oczywiście, Jarek ma power, chyba redbulla szarpnął przed nagraniem To moze zmieni się w dzika kaczkę i odleci , np do Irlandii a cóż on biedny by tam robił?? toż układu tam nie ma, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Chcaiłam sobie poogladać żenujace "M jak miłość" włączam 2-jkę a tu patrzę- gęba Kwasniewskiego Kogo on tam gra? pogromcę Kaczora ale coś cienko mu idzie Kwachowi oczywiście, Jarek ma power, chyba redbulla szarpnął przed nagraniem To moze zmieni się w dzika kaczkę i odleci , np do Irlandii A ja lubię Irlandczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Już jestem. Musiałem uzupełnić dziennik budowy. Byle nie do Holandii!!!!!!!!!! Szkoda To piękny kraj, a kaczki jakie są każdy widzi!!!!!!! Wyślimy im coś ładnego!!! Co wy na to?????????????? Proponuje...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 .............mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Chcaiłam sobie poogladać żenujace "M jak miłość" włączam 2-jkę a tu patrzę- gęba Kwasniewskiego Kogo on tam gra? pogromcę Kaczora ale coś cienko mu idzie Kwachowi oczywiście, Jarek ma power, chyba redbulla szarpnął przed nagraniem To moze zmieni się w dzika kaczkę i odleci , np do Irlandii a cóż on biedny by tam robił?? toż układu tam nie ma, chyba Na każdego się hak znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Chcaiłam sobie poogladać żenujace "M jak miłość" włączam 2-jkę a tu patrzę- gęba Kwasniewskiego Kogo on tam gra? pogromcę Kaczora ale coś cienko mu idzie Kwachowi oczywiście, Jarek ma power, chyba redbulla szarpnął przed nagraniem To moze zmieni się w dzika kaczkę i odleci , np do Irlandii a cóż on biedny by tam robił?? toż układu tam nie ma, chyba Na każdego się hak znajdzie .......albo dyktafon........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.10.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Chcaiłam sobie poogladać żenujace "M jak miłość" włączam 2-jkę a tu patrzę- gęba Kwasniewskiego Kogo on tam gra? pogromcę Kaczora ale coś cienko mu idzie Kwachowi oczywiście, Jarek ma power, chyba redbulla szarpnął przed nagraniem To moze zmieni się w dzika kaczkę i odleci , np do Irlandii a cóż on biedny by tam robił?? toż układu tam nie ma, chyba może glazurę układać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Glazurę??????????!!!!!!On by nawet bloczek betonowy na fundamenty zepsuł!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Oj, zejdźmy z biednej kaczki, cóż on bidula poradzi, on się taki urodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Oj, zejdźmy z biednej kaczki, cóż on bidula poradzi, on się taki urodził No to ,że się urodził?! No to żyje. Ale zawsze można to zmienić hihihiiii To na kogo proponujesz wejść? Trzymaj kciuki będę niedługo próbował wlepić podpis w moim profilu!!!!! Tylko się nie śmiej jak mi to troche zajmie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Oj, zejdźmy z biednej kaczki, cóż on bidula poradzi, on się taki urodził No to ,że się urodził?! No to żyje. Ale zawsze można to zmienić hihihiiii To na kogo proponujesz wejść? Trzymaj kciuki będę niedługo próbował wlepić podpis w moim profilu!!!!! Tylko się nie śmiej jak mi to troche zajmie!!!!!!!! Ty już tam dobrze wiesz na kogo Czekam na Twoje linki i wizytę u mnie w komentarzach!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Oj, zejdźmy z biednej kaczki, cóż on bidula poradzi, on się taki urodził No to ,że się urodził?! No to żyje. Ale zawsze można to zmienić hihihiiii To na kogo proponujesz wejść? Trzymaj kciuki będę niedługo próbował wlepić podpis w moim profilu!!!!! Tylko się nie śmiej jak mi to troche zajmie!!!!!!!! Ty już tam dobrze wiesz na kogo Czekam na Twoje linki i wizytę u mnie w komentarzach!!!!! Słońce ty moje, mam po powrocie tyle spraw, że ledwo wyrabiam na zakrętach!!!!!!!!!! Ale obiecuje poprawę Napewno poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.10.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Słońce ty moje, mam po powrocie tyle spraw, że ledwo wyrabiam na zakrętach!!!!!!!!!! Ale obiecuje poprawę Napewno poczytam. ino szybko cześć premium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts