stukpuk 01.10.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Nie nadaje się na informatyka! Takiej prostej żeczy nie mogę zrobić! Dajcie długi sznurek!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Kasia coś mi tam pod spodam wyskoczyło, ale to nie taki czerwony podpis jak u was? Ale czuje, że to jakis mały szczegół! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Kasia coś mi tam pod spodam wyskoczyło, ale to nie taki czerwony podpis jak u was? Ale czuje, że to jakis mały szczegół! nawiasy nie zamknięte chyba masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Kasia coś mi tam pod spodam wyskoczyło, ale to nie taki czerwony podpis jak u was? Ale czuje, że to jakis mały szczegół! bardzo ładnie, a teraz link do komentarzy proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Kasia coś mi tam pod spodam wyskoczyło, ale to nie taki czerwony podpis jak u was? Ale czuje, że to jakis mały szczegół! bardzo ładnie, a teraz link do komentarzy proszę Miałaś rację!!!!!!!!! Zawiaska brakowało!!!!! Jednak będą ze mnie ludzie! Co ja bym bez swojego anioła strażnika zrobił Teraz to polece jak burza!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Stuk możesz byc dumny z siebie, bo ja z Ciebie jestem Cześć Pepetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Stuk możesz byc dumny z siebie, bo z Ciebie jestem Cześć Pepetko Aloha Pepetko Na inteligentnego nie wyglądam, a tu takie zaskoczenie!!!!!!!!!! Nawet nie zdążyłem się zdenerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Kasia coś mi tam pod spodam wyskoczyło, ale to nie taki czerwony podpis jak u was? Ale czuje, że to jakis mały szczegół! bardzo ładnie, a teraz link do komentarzy proszę Miałaś rację!!!!!!!!! Zawiaska brakowało!!!!! Jednak będą ze mnie ludzie! Co ja bym bez swojego anioła strażnika zrobił Teraz to polece jak burza!!!!!!!!!!!!!! nie dość, że anioł ze mnie to jeszcze jaki porządny nauczyciel nie ma to jak autoreklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Czyżbyście oglądali Szymona?? Jestem popłakana PARTIA ĘĄ Szczerzy do bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Kasia coś mi tam pod spodam wyskoczyło, ale to nie taki czerwony podpis jak u was? Ale czuje, że to jakis mały szczegół! bardzo ładnie, a teraz link do komentarzy proszę Miałaś rację!!!!!!!!! Zawiaska brakowało!!!!! Jednak będą ze mnie ludzie! Co ja bym bez swojego anioła strażnika zrobił Teraz to polece jak burza!!!!!!!!!!!!!! nie dość, że anioł ze mnie to jeszcze jaki porządny nauczyciel nie ma to jak autoreklama E, tam Dobry, mądry,inteligentny,spostrzegawczy,zaradny,ładny, przystojny uczeń to podstawa sukcesu w edukacji!!!!!!!! Ja bym to tak określił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 nie ma to jak autoreklama E, tam Dobry, mądry,inteligentny,spostrzegawczy,zaradny,ładny, pzrystojny uczeń to podstawa sukcesu w edukacji!!!!!!!! Ja bym to tak określił! taaaaaaaaaaaa, ale się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 nie ma to jak autoreklama E, tam Dobry, mądry,inteligentny,spostrzegawczy,zaradny,ładny, pzrystojny uczeń to podstawa sukcesu w edukacji!!!!!!!! Ja bym to tak określił! taaaaaaaaaaaa, ale się rozmarzyłam A co? Coś pominołem w mojej liście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Na inteligentnego nie wyglądam, a tu takie zaskoczenie!!!!!!!!!! Nawet nie zdążyłem się zdenerwować. No teraz to focha strzelam Czy ja mówiłam coś o wyglądzie, przeca geby nie dałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Na inteligentnego nie wyglądam, a tu takie zaskoczenie!!!!!!!!!! Nawet nie zdążyłem się zdenerwować. No teraz to focha strzelam Czy ja mówiłam coś o wyglądzie, przeca geby nie dałeś Przeca jo godoł jutro gymba bydzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 oddalam się w kierunku sypialni żegnam żenujące towarzystwo dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 oddalam się w kierunku sypialni żegnam żenujące towarzystwo dobranoc Miłej nocy życzę............... ..........mężowi twojemu Ja też zaraz sopadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.10.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 WITAM NOCNĄ PORĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Rownież mówię dobranoc i miłych snówhttp://img504.imageshack.us/img504/1886/magicznekrainy8pg7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Witaj. Musisz poczekać na nową nocną zmianę na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 BRAZUNIA ,ZOSTAWIASZ MNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts