mayland 02.10.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.10.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Dzien dobry, kawke z rana przyniosłam http://www.blog.mediafun.pl/foto/2007-06/kawa.jpg Przepraszam za napisy, filizanka mi sie podobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.10.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.10.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 WITAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Kawa jest to śniadanko proszę. Cześć i miłego dnia wszystkimhttp://www.strykowski.net/mieso/Sniadanie,_zdjecie_sniadaniowe,_launch,_lancz,_zdjecie_poranne_z_jedzeniem_1476.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.10.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Ila gacie Normalnie żenująco się zrobiło, już gaci nie dają http://diores.pl/images/abig/LIVIACORSETTI/marika.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.10.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 śliczne, odrazu chce sie założyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.10.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Cześć dziewczyny i chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.10.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witaj PP Jak Malutka? Wiesz mój młodszy to dzisiaj przez sen jesc sie dopominał wołajac mama,mama. Maz to miał ubaw, mówił ja nie wstaje bo on mame chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.10.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Cześć wszystkim!! Pepe, dawno Cię nie widziałam, jak Weronika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.10.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 śliczne, odrazu chce sie założyc No to jak już będziesz mierzyć weź i te Gaciorki http://www.zalotna.pl/images/axami_V537_gorset.jpg Witam żenujące Towarzstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.10.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Weronika dała wczoraj taki popis, ze się popłakałam ze śmiechu Przed kąpielą wyłożyłam ją na brzuch, a jej tata zaczął robić jej "pierdzioszki" na plecach. Tak sie zaśmiewała w głos, ze aż dostała czkawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.10.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 U mojego małego ostatnio to czesto jest czkawka ze smiechu, wystarczy aby zaczął sie smiac, a potem to sie śmieje z tego że sie smieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.10.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 U mojego małego ostatnio to czesto jest czkawka ze smiechu, wystarczy aby zaczął sie smiac, a potem to sie śmieje z tego że sie smieje Poza tym moja córcia odkryła, ze ma rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.10.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 U mojego małego ostatnio to czesto jest czkawka ze smiechu, wystarczy aby zaczął sie smiac, a potem to sie śmieje z tego że sie smieje Poza tym moja córcia odkryła, ze ma rączki Poważna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.10.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 U mojego małego ostatnio to czesto jest czkawka ze smiechu, wystarczy aby zaczął sie smiac, a potem to sie śmieje z tego że sie smieje Poza tym moja córcia odkryła, ze ma rączki Poważna sprawa Bardzo. Albo się na nich zawiesza, albo łapie wszystko co się napatoczy. A jak już coś złapie, to pakuje do buzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.10.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Bardzo. Albo się na nich zawiesza, albo łapie wszystko co się napatoczy. A jak już coś złapie, to pakuje do buzi mój tez pakuje wszystko do buzi, ajak się śpieszy to sie turla, zamiast raczkowac, a wogóle to chciałby juz chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.10.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Ullerowa no to zaraz będziesz miała chodziaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.10.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 U mojego małego ostatnio to czesto jest czkawka ze smiechu, wystarczy aby zaczął sie smiac, a potem to sie śmieje z tego że sie smieje Poza tym moja córcia odkryła, ze ma rączki Poważna sprawa Bardzo. Albo się na nich zawiesza, albo łapie wszystko co się napatoczy. A jak już coś złapie, to pakuje do buzi mój trz pakuje wszystko do buzi, ajak się śpieszy to sie turla, zamiast raczkowac, a wogóle to chciałby juz chodzic Weronia też. Jakby mogła to by biegała Nienawidzi leżeć, wszystko ją interesuje, dźwiga sie, próbuje siadać, zaczyna się przewracać z brzuszka na boki, z pleców na boki... Żywe srebro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.10.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Pawłowi piątki idą Jedna już nawet na wierzchu. I znów się ślini jak stary buldog Na spacerze kurtka mokra do pasa po pół godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts