jea 02.10.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 jasne Chyba banana nie dostanę A MASZ .....CHOCIAŻ NIE WIEM O CO CHODZI http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/b/banan%2004609d.jpg Można się poślizgnąć...być zablokowanym , jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Można się poślizgnąć...być zablokowanym , jak Ty jea to nie ja wartownik , pisales do ili66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 jasne Chyba banana nie dostanę A MASZ .....CHOCIAŻ NIE WIEM O CO CHODZI http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/b/banan%2004609d.jpg Można się poślizgnąć...być zablokowanym , jak Ty TO JA JUŻ NIC NIE WIEM JEA TO TY ? BO AVATAREK MASZ INNY ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 ila66 pyszne te Twoje kulinaria i słodkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.10.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 ila66 pyszne te Twoje kulinaria i słodkości CIESZE SIĘ,ALE TO ZASLUGA INNYCH DORZUĆ JAKIŚ SWÓJ PRZEPIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 COś tam zostawiłam, choć mało na to amatorów bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.10.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Chory jestem, podwójnie widzę Raz Ila, raz wartownik, raz Ila , raz wartownik, raz...... chyba pójdę do jakiego dochtora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.10.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 COś tam zostawiłam, choć mało na to amatorów bywa ALE MASZ RACJE,PYCHOTA.... SZKODA TYLKO,ZE NIEKTORZY TEN WATEK ZAŚMIECAJA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.10.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Chory jestem, podwójnie widzę Raz Ila, raz wartownik, raz Ila , raz wartownik, raz...... chyba pójdę do jakiego dochtora HEJKA ANDRE ,TO JA ILA /PISANE DUŻYMI/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.10.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Cześć Ila ja tylko przelotnie, muszę zmykać, papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.10.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 :o :o :o :o :o :o :o Ila, Wartownik, Ila, Wartownik... Królik w gaciach... ps. trzeba przestać pić, trzeba przestać pić, trzeba przestać pić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.10.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 :o :o :o :o :o :o :o Ila, Wartownik, Ila, Wartownik... Królik w gaciach... ps. trzeba przestać pić, trzeba przestać pić, trzeba przestać pić... ALE SIĘ NAROBIŁO ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.10.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 :o :o :o :o :o :o :o Ila, Wartownik, Ila, Wartownik... Królik w gaciach... ps. trzeba przestać pić, trzeba przestać pić, trzeba przestać pić... od jutra nie pije ...obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.10.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 :o :o :o :o :o :o :o Ila, Wartownik, Ila, Wartownik... Królik w gaciach... ps. trzeba przestać pić, trzeba przestać pić, trzeba przestać pić... od jutra nie pije ...obiecuję Ja nie obiecuję...mam parę imprez po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.10.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 who is who ja tylko po setce i jednym Żuberku, ale nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.10.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 To jest co najmniej żenujące Bry wieczorek J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.10.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 :o :o :o :o :o :o :o Ila, Wartownik, Ila, Wartownik... Królik w gaciach... ps. trzeba przestać pić, trzeba przestać pić, trzeba przestać pić... od jutra nie pije ...obiecuję z jakiej listy startujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.10.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 :o :o :o :o :o :o :o Ila, Wartownik, Ila, Wartownik... Królik w gaciach... ps. trzeba przestać pić, trzeba przestać pić, trzeba przestać pić... od jutra nie pije ...obiecuję z jakiej listy startujesz Jeśli o mnie chodzi, to nie wiem , ale w ostatnich wyborach kilka osób na mnie zagłosowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.10.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 To jest co najmniej żenujące Bry wieczorek J J wita lepszejsze J żenujące to jeden Żuberek czy jedna setka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.10.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 :o :o :o :o :o :o :o Ila, Wartownik, Ila, Wartownik... Królik w gaciach... ps. trzeba przestać pić, trzeba przestać pić, trzeba przestać pić... od jutra nie pije ...obiecuję z jakiej listy startujesz Jeśli o mnie chodzi, to nie wiem , ale w ostatnich wyborach kilka osób na mnie zagłosowało i wygrałaś a ja na te wybory nie poszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts