jea 02.10.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 No i gdzie tu sprawiedliwość, odwaliłam ciężką robotę, napchałam się, narobiłam, namęczyłam a gacie zbiera Królik Króliczku a żona wie, że nosisz damskie majteczki? Ja bez majtochów chodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.10.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 No i gdzie tu sprawiedliwość, odwaliłam ciężką robotę, napchałam się, narobiłam, namęczyłam a gacie zbiera Królik Króliczku a żona wie, że nosisz damskie majteczki? Ja bez majtochów chodzę Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.10.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 No i gdzie tu sprawiedliwość, odwaliłam ciężką robotę, napchałam się, narobiłam, namęczyłam a gacie zbiera Królik Króliczku a żona wie, że nosisz damskie majteczki? Ja bez majtochów chodzę hihihi gatki pewnie w prezencie rozdaje,albo ma stragan na bazarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.10.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 No i gdzie tu sprawiedliwość, odwaliłam ciężką robotę, napchałam się, narobiłam, namęczyłam a gacie zbiera Królik Króliczku a żona wie, że nosisz damskie majteczki? Ja bez majtochów chodzę Ja też Na następnym zlocie sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.10.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 No i gdzie tu sprawiedliwość, odwaliłam ciężką robotę, napchałam się, narobiłam, namęczyłam a gacie zbiera Królik Króliczku a żona wie, że nosisz damskie majteczki? Ja bez majtochów chodzę hihihi gatki pewnie w prezencie rozdaje,albo ma stragan na bazarze No za coś się trzeba budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.10.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 No i gdzie tu sprawiedliwość, odwaliłam ciężką robotę, napchałam się, narobiłam, namęczyłam a gacie zbiera Królik Króliczku a żona wie, że nosisz damskie majteczki? Ja bez majtochów chodzę Ja też Na następnym zlocie sprawdzę Jaaaa teeeeż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.10.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 No i gdzie tu sprawiedliwość, odwaliłam ciężką robotę, napchałam się, narobiłam, namęczyłam a gacie zbiera Królik Króliczku a żona wie, że nosisz damskie majteczki? Ja bez majtochów chodzę hihihi gatki pewnie w prezencie rozdaje,albo ma stragan na bazarze Rozdaje jako gratisy do...tego, co sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.10.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 DOBRANOC - NOCNE MARKIhttp://gfx.filmweb.pl/blog/156757/74189.1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.10.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Dzieńdoberek Jesień nastała, pochmurno i mgłisto... żenujące Ale i tak miłego dnia wszystkim bywalcom życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.10.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witam Kawę zapodam na ten pochmurny dzień http://www.nbportal.pl/gte/wp/dyskm/grafika_quizow/quizy_1/coffee0002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.10.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Dzieki Jea za kawke. dzień dobry Wszystkim , ale za oknem nieciekawie sie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.10.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Zawsze mówiłam kto późno wstaje temu słonko świeci Dziędoberek U mnie za oknem lato Aż chce się żyć Idę poczytać co tam się działo w żenujacym wątku Gacie jea , kolejne http://www.koszokazji.pl/db_files/produkt/produkt_507_0_11912224880_tmb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.10.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Maxi ale cudny avatarek Gdzie mozna dostac taki cudny parasol???? U mnie za oknem tez juz znacznie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.10.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Maxi Przepiękne zdjęcie!!! No i miło Cię znowu widzieć Ullerowa Zajrzyj do słodkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.10.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Maxi super awatarek Żaba wita http://ola.wiedzmin.org/rozne/Zycie.jpg http://www.joemonster.org/mg/albums/zyciowe/badz_soba//pin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.10.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Maxi - ale Ty sie pięknie starzejesz jestem okrutnie zajęta ...wpadne wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.10.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Cześć dziewczynki Jakoś mniej czasu mam teraz na pisanie ale czytam i staram się być na bieżąco . ullerciu takie parasole były u nas w lesie pod koniec sierpnia , troszku ich miałam , ale wszystkie zjadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.10.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Maxi - ale Ty sie pięknie starzejesz Osz Ty małpko A może tak byś Ciocię odwiedziła to byśmy się choć przez chwilkę razem postarzały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.10.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ullerowa Zajrzyj do słodkości Widziałam, Aneczko i dopiero teraz dziękuje, jeszcze nie piekłam ale moze wkrótce napisze co mi wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.10.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Maxi - ale Ty sie pięknie starzejesz Osz Ty małpko A może tak byś Ciocię odwiedziła to byśmy się choć przez chwilkę razem postarzały ? z ogromną przyjemnością -starzenie sie w takim towarzystwie to zaszczyt fiu fiu - a u mnie pięknie sloneczko świeci ...jestem dzisiaj sama w pracy wiec tylko mnie wnerwia ,że tak daje po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts