stukpuk 03.10.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Jednak nie uciekam wpadłem na czata, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.10.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Jednak nie uciekam wpadłem na czata, KURDE, NIE MOGĘ TAM WEJŚĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.10.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 halo, czy wszyscy poszli na rożaniec?? ja dziś mam luzy, tatuś poszedł hej a ja tak się śmiałam a dziś mój syn wrócił z religii i mówi....kurcze zapomniałem powiedzieć ..kto pódzie na różaniec ten 6 dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.10.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Postaraj sie jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.10.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Jednak nie uciekam wpadłem na czata, KURDE, NIE MOGĘ TAM WEJŚĆ!!! Czyżby blokada ? Spadam bo strasznie mi komp muli Milego wieczoru jea gacioorki jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.10.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 halo, czy wszyscy poszli na rożaniec?? ja dziś mam luzy, tatuś poszedł hej a ja tak się śmiałam a dziś mój syn wrócił z religii i mówi....kurcze zapomniałem powiedzieć ..kto pódzie na różaniec ten 6 dostanie hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 03.10.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 witam wszytkich żenująco - mam małe pytanie - czy ktos pomoze mi...dojść? zostało mi tylko trzydzieści parę i dojdę.... no, jak nie dziś - moge i jutro...oczywiście im szybciej tym lepiej -ale chcę miec to juz za sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.10.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 witam wszytkich żenująco - mam małe pytanie - czy ktos pomoze mi...dojść? zostało mi tylko trzydzieści parę i dojdę.... no, jak nie dziś - moge i jutro...oczywiście im szybciej tym lepiej -ale chcę miec to juz za sobą... do olimpu czy na różaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.10.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 witam wszytkich żenująco - mam małe pytanie - czy ktos pomoze mi...dojść? zostało mi tylko trzydzieści parę i dojdę.... no, jak nie dziś - moge i jutro...oczywiście im szybciej tym lepiej -ale chcę miec to juz za sobą... dojdziesz, dojdziesz, tylko spokojnie każda w końcu dochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 03.10.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 do olimpu czy na różaniec ani ani dojdziesz, dojdziesz, tylko spokojnie każda w końcu dochodzi no wiem , ale ja z tych niecierpliwych... no bo w sumie - wstyd by było nie dojść -z taaakim doświadczeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.10.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.10.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witam.My na czacie siedzimy.zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.10.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witam. My na czacie siedzimy. zapraszam Fajnie, ale ja dzis odpuszcze bo mam doła i nie chce innym psuć nastroju może byc zaraźliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witam. My na czacie siedzimy. zapraszam Fajnie, ale ja dzis odpuszcze bo mam doła i nie chce innym psuć nastroju może byc zaraźliwe co to za doły!! doły precz!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.10.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 do olimpu czy na różaniec ani ani dojdziesz, dojdziesz, tylko spokojnie każda w końcu dochodzi no wiem , ale ja z tych niecierpliwych... no bo w sumie - wstyd by było nie dojść -z taaakim doświadczeniem... no otóż to zaglądaj tu częściej, a dojdziesz szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.10.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Hej wszystkim! Ullercia U mnie też huśtawka nastroju szybuje w dół. Posmęcimy razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.10.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Hej wszystkim! Ullercia U mnie też huśtawka nastroju szybuje w dół. Posmęcimy razem? Dziewczęta!!! Ja dziś zapłaciłam 480 zł za naprawę kompa, ale co tam!! Trzeba sie cieszyć, tym co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.10.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Hej wszystkim! Ullercia U mnie też huśtawka nastroju szybuje w dół. Posmęcimy razem? Dziewczęta!!! Ja dziś zapłaciłam 480 zł za naprawę kompa, ale co tam!! Trzeba sie cieszyć, tym co jest no niby ciesze sie, ale czemu ciagle trafiam na ściany? i znowu wszystko od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.10.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 no niby ciesze sie, ale czemu ciagle trafiam na ściany? i znowu wszystko od początku powiem Ci tak: czasem tak w życiu bywa i choć to może niezbyt fajny sposób to warto pomyśleć, że na 100% są ludzie, którzy mają gorzej ode mnie z każdej sytuacji da się wyjść, będzie dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.10.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 gacie http://www.florisblog.de/wordpress/wp-content/uploads/2007/05/unterhose.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts