stukpuk 04.10.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.10.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Na srteszczenie chyba nie ma co czekać, więc oddalę się na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.10.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 ciekawe jakim streszczeniem nas MAmoń obdaruje pewnie żenującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.10.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Mamoniu ale miło było z Tobą w krzakach posiedzieć . Czułem w ciemnościach jakieś jędrne ciało obok Cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ale zrobiliście akcję na ten początek stronki Gacie Inżynierze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Powiedz lepiej jak na wypędzie było...w Tatrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Mamoniu ale miło było z Tobą w krzakach posiedzieć . Czułem w ciemnościach jakieś jędrne ciało obok Cała przyjemność po mojej stronie ooo jak jędrne to nie mogłam być ja musiał być to jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.10.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 ZSZJ a cóż to za tajemniczy skrót?? Zintegrowane Systemy Zarządzania Jakością, kompatybilne z ISO eheeemmmm wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Inżynierze, wejście prima sort. Gaciehttp://www.gustowna.pl/data/gfx/pictures/large/5/5/755_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Mamoniu ale miło było z Tobą w krzakach posiedzieć . Czułem w ciemnościach jakieś jędrne ciało obok Cała przyjemność po mojej stronie ooo jak jędrne to nie mogłam być ja musiał być to jea A niby kto, jakby było osierszczone to mogłby byc jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Mamoniu ale miło było z Tobą w krzakach posiedzieć . Czułem w ciemnościach jakieś jędrne ciało obok Cała przyjemność po mojej stronie ooo jak jędrne to nie mogłam być ja musiał być to jea A niby kto, jakby było osierszczone to mogłby byc jea Przestań, bo się zaksztuszę, zasmarkałam się przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.10.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Olka, zrobiliśmy coś z Bartkiem nowego, ale jeszcze nic nie powiem bo to wymaga konsultacji i potwierdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.10.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Dzięki za gatki i gratki. Muszę się oddalić i podziałać moim słabym autorytetem na córkę. Właśnie się dowiedziałem, że dostała 0/12 pkt z polskiego. Jestem załamany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.10.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Dzięki za gatki i gratki. Muszę się oddalić i podziałać moim słabym autorytetem na córkę. Właśnie się dowiedziałem, że dostała 0/12 pkt z polskiego. Jestem załamany błąd: nie załamuj się Ty, może ona conawyżej i to troszkę, tyci tyci a test da się poprawić, każdy jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Dzięki za gatki i gratki. Muszę się oddalić i podziałać moim słabym autorytetem na córkę. Właśnie się dowiedziałem, że dostała 0/12 pkt z polskiego. Jestem załamany Niestety Inżynierze, wszyscy przez to przechodzimy prędzej czy później (aczkolwiek, lepiej później) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voti 04.10.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.10.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Mamoniu ale miło było z Tobą w krzakach posiedzieć . Czułem w ciemnościach jakieś jędrne ciało obok Cała przyjemność po mojej stronie ooo jak jędrne to nie mogłam być ja musiał być to jea A niby kto, jakby było osierszczone to mogłby byc jea Jędrny, to jeszcze jestem...nawet żona, chyba, potwierdzi Osierszcony, ciepły z chłopem, to nie...dementi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.10.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 . ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts