Aga J.G 30.05.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Biedny Kze nigdy nie nadąży zanim wszystko [rzeczyta to my mu nowych stron naprodukujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kasztnka może upał tak na niego działa moze ....,. ale wydawacby sie moglo ze powinien marudzic i nie spac .... jak dorosly Moje dziewczyny zawsze lubiły ciepełko zresztą tak jest do dziś - mają to po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 no prosze... a ktoś tu potępiał strzelców zza roga Ale przyznaj się Maksiu - strzeliłeś, tylko potem skasowaleś post! Wiec prezes nie miał zwidów. Też widziałem Twój strzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kasztanka jeśli nie ma temperatury i nic mu nie dolega je i przybiera na wadze to niech śpi nie ma goraczki ..... i ma w gore raczki znaczy zdrowiutenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kasztanka nie martw się tak, dziecku jak coś dolega to raczej jest marudne i płaczliwe niż senne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kasztanka jeśli nie ma temperatury i nic mu nie dolega je i przybiera na wadze to niech śpi nie ma goraczki ..... i ma w gore raczki znaczy zdrowiutenki Zdrowitenki niech śpi i rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kasztanka - ja ci obiecalem coś wyslać i ... zapomniałem. Jutro wysyłam na 100% noooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.05.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 no prosze... a ktoś tu potępiał strzelców zza roga Ale przyznaj się Maksiu - strzeliłeś, tylko potem skasowaleś post! Wiec prezes nie miał zwidów. Też widziałem Twój strzał ja??? w życiu... spróbuj skasować post w okrescie przejscia na nową strone, nie ma szans... za szybko pojawiają sie nowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 A teraz uciekam, trzeba coś porobić w domu np. powiesic pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kasztanka - ja ci obiecalem coś wyslać i ... zapomniałem. Jutro wysyłam na 100% noooooooooooooo przepraszam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kasztanka nie martw się tak, dziecku jak coś dolega to raczej jest marudne i płaczliwe niż senne no wlasnie .......... tez tak mysle ale cos nie chce jesc ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Nie piszcie za dużo żebym nie musiala duzo czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 A teraz uciekam, trzeba coś porobić w domu np. powiesic pranie fajnie milego wieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kasztanka nie martw się tak, dziecku jak coś dolega to raczej jest marudne i płaczliwe niż senne no wlasnie .......... tez tak mysle ale cos nie chce jesc ........... Może chce mu sie tylko pić przy takich upalach to normalne, po drugie u dzieci wyznacznikiem nie jedzenia jest brak przyrostu masy ciała Skoro waga idzie do góry tzn że wszystko jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 no prosze... a ktoś tu potępiał strzelców zza roga Ale przyznaj się Maksiu - strzeliłeś, tylko potem skasowaleś post! Wiec prezes nie miał zwidów. Też widziałem Twój strzał ja??? w życiu... spróbuj skasować post w okrescie przejscia na nową strone, nie ma szans... za szybko pojawiają sie nowe.. hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kasztanka - ja ci obiecalem coś wyslać i ... zapomniałem. Jutro wysyłam na 100% noooooooooooooo przepraszam !!! no nie wiem nie wiem ....... co to bedzie z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 no prosze... a ktoś tu potępiał strzelców zza roga Ale przyznaj się Maksiu - strzeliłeś, tylko potem skasowaleś post! Wiec prezes nie miał zwidów. Też widziałem Twój strzał ja??? w życiu... spróbuj skasować post w okrescie przejscia na nową strone, nie ma szans... za szybko pojawiają sie nowe.. hehehe Każde wytłumaczenie jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 próba:PiF PaF ® © - copyright by Maksio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kasztanka nie martw się tak, dziecku jak coś dolega to raczej jest marudne i płaczliwe niż senne no wlasnie .......... tez tak mysle ale cos nie chce jesc ........... Może chce mu sie tylko pić przy takich upalach to normalne, po drugie u dzieci wyznacznikiem nie jedzenia jest brak przyrostu masy ciała Skoro waga idzie do góry tzn że wszystko jest oki pojde z nim wkrotce do wazenia...... choc tesciowa powiedziala ze urosl przez ostatnie pare dni .... (widzi go codziennie, ale teraz nie bylo jej przez 4dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 próba: PiF PaF ® © - copyright by Maksio a to w jakim celu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts