frosch 05.10.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 hej klikacze a u nas ładnie , ciepło ...no chyba te moje bliskie okolice to nie są wasze okolice ja z dalekiej okolicy miko pisze , ale pogode tez mam piekna gacie ci przynioslam http://www.frau-mutti.net/bilder/strick.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 heloołłłł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 czesc kaska szkoda . ze przyszlas , bo ja wychodze zapytam jeszcze o zdrowko : twoje i brazy wszystko juz ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 czesc kaska szkoda . ze przyszlas , bo ja wychodze zapytam jeszcze o zdrowko : twoje i brazy wszystko juz ok? doszły my ...............do siebie szkoda, że idziesz za rzadko przychodzisz ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.10.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Cześć a tu znowu pustki, czyżby nowa żenujaca tradycja powstawała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.10.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 hej ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ja tez jestem , ale letko zajeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.10.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ja tez jestem , ale letko zajeta no ja też z doskoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ja tez jestem , ale letko zajeta no ja też z doskoku domyslam sie , ze przyszlas po nowe gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.10.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ja tez jestem , ale letko zajeta no ja też z doskoku domyslam sie , ze przyszlas po nowe gacie taaa pralka się rozleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ja tez jestem , ale letko zajeta no ja też z doskoku domyslam sie , ze przyszlas po nowe gacie taaa pralka się rozleciała masz nadzieje , ze wezme ci pranie ? moze i zelazko masz popsute? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.10.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ja tez jestem , ale letko zajeta no ja też z doskoku domyslam sie , ze przyszlas po nowe gacie taaa pralka się rozleciała masz nadzieje , ze wezme ci pranie ? moze i zelazko masz popsute? upsss rozgryzłaś mnie ale co do stronki ...to właśnie mały zrobił .... znowu w pieluche....5 minut temu mu zmieniałam a ten znowu ...a pieluchy się kończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.10.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Miko podesłac ci pare ale nie wiem czy sie rozmiar utrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 miko a nie mozesz go juz nauczyc wiesz.........do nocnika? moje dzieci szybko ucywilizowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.10.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 A tak wogóle to czesc dziewczyny. Froscha jak ja dawno cie tu nie widziałam, a moze sie mijamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.10.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 miko a nie mozesz go juz nauczyc wiesz.........do nocnika? moje dzieci szybko ucywilizowalam no jeszcze nie da rady siada na nocnik na 2 sek , wstaje bije sobie brawo i i dzie dalej ew zakłada sobie na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 A tak wogóle to czesc dziewczyny. Froscha jak ja dawno cie tu nie widziałam, a moze sie mijamy ? witaj ullerka no ......nie bylo mnie troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 miko a nie mozesz go juz nauczyc wiesz.........do nocnika? moje dzieci szybko ucywilizowalam no jeszcze nie da rady siada na nocnik na 2 sek , wstaje bije sobie brawo i i dzie dalej ew zakłada sobie na głowę najwazniejsze , ze nie jest mu calkowicie obojetny pomalutku az do skutku ja moim bajeczki pamietam czytalam w czasie nasiadowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.10.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 miko a nie mozesz go juz nauczyc wiesz.........do nocnika? moje dzieci szybko ucywilizowalam no jeszcze nie da rady siada na nocnik na 2 sek , wstaje bije sobie brawo i i dzie dalej ew zakłada sobie na głowę my musielismy kupic drugi nocnik dla starszego syna, bo przy nauce siadania na nocnik tak go na głowę zakładał że nocnik pękł i przeciekał , drugiego juz na głowe nie zakładał i zanim skonczył 2 lata zapomniałam o pampersach, teraz mam nadzieje ze bedzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.10.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 A tak wogóle to czesc dziewczyny. Froscha jak ja dawno cie tu nie widziałam, a moze sie mijamy ? witaj ullerka no ......nie bylo mnie troche jak tam prace budowlane, u mnie dzis wymiana dachu na domku gospodarczym, maz robi własnymi rencyma, a jutro moje rence mu bedą pomagały i chyba szwagra tez, a babcia bedzie z chłopakami, a ja jeszcze musze obiad podszykowac na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts